Mick 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Joj no, ne jemli tega tok osebno, se sam hecam...pa malo provociram, da napopas ze tisto fotko Ne zamerit Bemu, pa kdo kaj zameri . To je pač moj komentar, no. Še posebej tebi ne, mišelinka režoča , si mi preveč simpa . Eni pa tak forum berejo zgleda sam za to, da iščejo kje bi le našli kako mojo slabost, pa da lohk pol Bobnajo, sicer so zgleda brez navdiha. Fotke ne bo več. Mogoče kdaj kaka na brzaka, no. V živo se pa dam videt, je Sanjalica živ dokaz. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Fotke ne bo več. Mogoče kdaj kaka na brzaka, no.Jaz je sploh še nisem vidla! Dobr si me razočaral, pa tko sem se veselila da vdm tvojo"čvrsto"ritko. Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 sanci, sej jst sm tut razocarana v bistvu Ga bomo pa v zivo dobili, pa bo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 jaz pa danes videla res dobrega tipa.... mmmmmm, mi je polepšal dan, hehe, pa zafarbala sem.... kot najstnica... kaj čem če je bil pa iz moje sanjske podobe ven vzet.... črni lasje, zastavice itak, potem velike rjave oči, lepi zobje, malce večji, športni, urejen.... nasmeh ki ubija....uf moram nehat, bom šla spet v temo nezvesta kej spisat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Sporocite, ko ga boste dobil. Zdej pa mene tud ze zanima Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Se bomo najprej ženske dobile, pol ga gremo pa kar domov zmotit! Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 sicer pa, če se prav spomnim, si mi moj viski vzela in spila tiJP....ta tretjega , iz varnostnih razlogov... ti si bil šofer Punce...(ženske)...definitivno...splača se ga videti x!x Pa še zabaven je.... mi njegov smisel za humor v živo bolj pade na kot na forumu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Od kar sem odkrila LNF, je blo tok reklame sam se za sstanetovo sol Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 ....hi-hi. Sanjalica, ni bil tretji. x!x Viski. In...hvala, tud ti si men bila zelo všeč. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Punce...(ženske)...definitivno...splača se ga videti x!x Pa še zabaven je.... mi njegov smisel za humor v živo bolj pade na kot na forumu... kdo to... nisem na tekočem....a Micky... čvrsta ritka hmmm? pa nasmeh od ust do ust ... pa 3× viski ... uaaauuuu.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 nasmeh od ust do ust Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 hvala, tud ti si men bila zelo všeč. iiiii Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 hvala, tud ti si men bila zelo všeč. iiiii Micelle...da nevš kaj mislila... nosi Očala...ampak pravi, da jih sploh ne rabi... pa le-ta so bila tako umazana...da sem se spraševala, kako sploh vidi nasproti vozeče avtomobile.... kaj šele, da bi bil kompetenten, da bi ocenjeval mene.... Bil je tretji mick...2 spodaj en pa tam.... ne ti meni govort.... Aira....čvrsta ritka...to je rekel ON, ne jaz!!!!Da ne bo kakšne pomote...če je slučajno zamaščena in mlahava..., da sem plasirala na trg (spet) dezinformacijo! (hihi...Airo je že zmešal; ima nasmeh od ust do ust... se pravi, da so je sama usta...bi "mickeni not padu" ) LeilaniA ... a veš...če bi pa Mick prodajal Sstanetovo sol, pa bi bila to ubitačna kombinacija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Ta očala so samo zato, da bl pameten zgledam, no. Pa naj bo tretji, kaj je to 0.9 dcl viskija za dedca k sem jaz. Hm Sanjalica, sam se mi je zdel, da si me vseen "nehote" po tazadnji tu in tam z roko narahlo potegnila, sam nisem bil ziher, pa niti sanjalo se mi ni, da preverjaš čvrstost ....tak da, nič se ne delaj nedolžne in nevedne nekaj. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Mick,Mick, nepoboljšljiv si! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Poboljšaj me! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Nisem prava za to, boš pol še bolj poreden! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Hm Sanjalica, sam se mi je zdel, da si me vseen "nehote" po tazadnji tu in tam z roko narahlo potegnila, sam nisem bil ziher, pa niti sanjalo se mi ni, da preverjaš čvrstost ....tak da, nič se ne delaj nedolžne in nevedne nekaj. NEHOTE???? Če bi te, bi te hote...vendar pa potem tega nebi priznala, pa če bi imel še takšen dokaz (posnetek)... bi se zgovorila na fotomontažo, na naključje, na..... a-a nevš mali ti mene... Mislim, da je Contesa tista Lunatika...ki bi te ukrotila.... (saj drugega mu ni treba ukrotiti kot prstov, ki letijo po tipkovnici...vse ostalo je.... v mejah sramežljivega moškega... ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Čuj ti, nehote je v narekovajih. Sramežljivega moškega.....hm, mal sem pa res.......tu in tam. Nič bl poreden Contesa, pol bi bil priden k bubica. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 A res,potem bi bil pa svetla izjema! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Čuj ti, napisala sem ČE BI TE! keri lunatik je trdil, da neveš brat???? da se združim z njim! :xx!: Contesa ...če je pri meni bil sramežljiv...potem mislim, da bi namesto Micka doživela ti s svojo pojavo od njega samo "lužico" :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Saj jaz pa vem, da si me ....pa saj si sama napisala, da ne bi priznala niti pod razno. Ko je treba ....nisem nič več sramežljiv, porkafiks. Grem, si ga morm dat podaljšat .........vozniško dovoljenje. Contesa ........ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Ti,ti,Mick! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 hehe ste me v smeh spravili face Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 itak da Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.