Skoči na vsebino

Dobri tipi

Kristalka

Recommended Posts

Joj no, ne jemli tega tok osebno, se sam hecam...pa malo provociram, da napopas ze tisto fotko x:Dx  :palec:

Ne zamerit :C:  :C:

Bemu, pa kdo kaj zameri :eek: . To je pač moj komentar, no. Še posebej tebi ne, mišelinka režoča x:px x:Dx , si mi preveč simpa :palec: x:)x . Eni pa tak forum berejo zgleda sam za to, da iščejo kje bi le našli kako mojo slabost, pa da lohk pol Bobnajo, sicer so zgleda brez navdiha. :vragec: x:o)x x:Dx

Fotke ne bo več. Mogoče kdaj kaka na brzaka, no. V živo se pa dam videt, je Sanjalica živ dokaz. x:px :vragec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

jaz pa danes videla res dobrega tipa.... mmmmmm, mi je polepšal dan, hehe, pa zafarbala sem.... kot najstnica... kaj čem če je bil pa iz moje sanjske podobe ven vzet.... črni lasje, zastavice itak, potem velike rjave oči, lepi zobje, malce večji, športni, urejen.... nasmeh ki ubija....uf moram nehat, bom šla spet v temo nezvesta kej spisat x:Dx

Guest sanjalica
sicer pa, če se prav spomnim, si mi moj viski vzela in spila ti

JP....ta tretjega x:Xx , iz varnostnih razlogov... ti si bil šofer x^x x:px

Punce...(ženske)...definitivno...splača se ga videti x!x

Pa še zabaven je.... mi njegov smisel za humor v živo bolj pade na xsrcx kot na forumu...

Punce...(ženske)...definitivno...splača se ga videti x!x

Pa še zabaven je.... mi njegov smisel za humor v živo bolj pade na  xsrcx kot na forumu...

:vio: x:px x?x kdo to... nisem na tekočem....a Micky... čvrsta ritka hmmm? pa nasmeh od ust do ust xDDx ... pa 3× viski :inocent:... uaaauuuu....

Guest sanjalica
hvala, tud ti si men bila zelo všeč.  xsrcx  :2src:  :palec:

iiiii x:o)x x:Dx x:Dx

Micelle...da nevš kaj mislila... nosi Očala...ampak pravi, da jih sploh ne rabi... pa le-ta so bila tako umazana...da sem se spraševala, kako sploh vidi nasproti vozeče avtomobile.... kaj šele, da bi bil kompetenten, da bi ocenjeval mene.... x:)x

Bil je tretji mick...2 spodaj en pa tam.... ne ti meni govort.... x^x x^x x^x

Aira....čvrsta ritka...to je rekel ON, ne jaz!!!!

Da ne bo kakšne pomote...če je slučajno zamaščena in mlahava..., da sem plasirala na trg (spet) dezinformacijo!

(hihi...Airo je že zmešal; ima nasmeh od ust do ust... se pravi, da so je sama usta...bi "mickeni not padu" x;)x :vragec: x^x )

LeilaniA ... a veš...če bi pa Mick prodajal Sstanetovo sol, pa bi bila to ubitačna kombinacija x:o)x x:Ix x:o)x x^x

Ta očala so samo zato, da bl pameten zgledam, no. x:o)x x;)x Pa naj bo tretji, kaj je to 0.9 dcl viskija za dedca k sem jaz. x:o)x x:Dx Hm Sanjalica, sam se mi je zdel, da si me vseen "nehote" po tazadnji tu in tam z roko narahlo potegnila, sam nisem bil ziher, pa niti sanjalo se mi ni, da preverjaš čvrstost x:px ....tak da, nič se ne delaj nedolžne in nevedne nekaj. :vragec: x;)x x:Dx

K. Čapek

Mick,Mick, nepoboljšljiv si! x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Nisem prava za to, boš pol še bolj poreden! :vragec: x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Guest sanjalica
Hm Sanjalica, sam se mi je zdel, da si me vseen "nehote" po tazadnji tu in tam z roko narahlo potegnila, sam nisem bil ziher, pa niti sanjalo se mi ni, da preverjaš čvrstost x:px ....tak da, nič se ne delaj nedolžne in nevedne nekaj.  :vragec:  x;)x  x:Dx

NEHOTE????

Če bi te, bi te hote...vendar pa potem tega nebi priznala, pa če bi imel še takšen dokaz (posnetek)... bi se zgovorila na fotomontažo, na naključje, na..... a-a nevš mali ti mene...

Mislim, da je Contesa tista Lunatika...ki bi te ukrotila.... (saj drugega mu ni treba ukrotiti kot prstov, ki letijo po tipkovnici...vse ostalo je.... v mejah sramežljivega moškega... x8Dx x;)x )

Čuj ti, nehote je v narekovajih. :vragec: x:px x:o)x Sramežljivega moškega.....hm, mal sem pa res.......tu in tam. x:Dx

Nič bl poreden Contesa, pol bi bil priden k bubica. x:px :vragec:

K. Čapek

A res,potem bi bil pa svetla izjema! x;)x x:px x:Dx

HONORE DE BALZAC

Guest sanjalica

Čuj ti, napisala sem ČE BI TE!

keri lunatik je trdil, da neveš brat???? da se združim z njim! x:px x:px :xx!:

Contesa x;)x ...če je pri meni bil sramežljiv...potem mislim, da bi namesto Micka doživela ti s svojo pojavo od njega samo "lužico" :8): :8): xDDx :o|o:

Saj jaz pa vem, da si me x:px ....pa saj si sama napisala, da ne bi priznala niti pod razno. :vragec: x;)x

Ko je treba x:px ....nisem nič več sramežljiv, porkafiks. x:o)x :vragec:

Grem, si ga morm dat podaljšat :eek: x:px :vragec: .........vozniško dovoljenje. x;)x

Contesa x:Xx ........ :vragec: x:px

K. Čapek

Ti,ti,Mick! :vragec: x8Dx

HONORE DE BALZAC

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...