Skoči na vsebino

Dobri tipi

Kristalka

Recommended Posts

Žaža si pa od :vragec: ... :2src: :2src:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

Al je al ni Kobilica?...sta bla sošolca?

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Uau...pol si se pa mela za napast oči...vsak odmor...hi hi...

Vidla sem ga enkrat na banki...mi je bil všeč, k je stal tako mirno...vsi so se neki urival...pa pizdil...on pa tko skuliran...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Uau...pol si se pa mela za napast oči...vsak odmor...hi hi...

Vidla sem ga enkrat na banki...mi je bil všeč, k je stal tako mirno...vsi so se neki urival...pa pizdil...on pa tko skuliran...

Sem pasla oči ja x:Dx

Drugače pa se mi zdi, da mora bit zlo v redu človek. Sem ga pred leti srečala na nekem fitnesu. Me je prav lepo pozdravil, pa ene par besed sva izmenjala. Se mi zdi, da ga ni slava nič pokvarila x^x

Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good

ma ja, mal je pocukran...ampak tale fotka je kul-hud geštel.te fotke dajem dol iz slovenskih gej strani-samo geji majo strani z dobrimi tipi!!! a mogoče poznate še kako stran s fotkami dobrih tipov? čakte, neki sm se spomnla, grem počekirat...
DON'T PANIC

:mezik: ja jst res ne morem pomagat.. Meni recimo niso v redu, isto tko kot ti maili z djedi ki krožijo, pa po mojem se geji kr oblizujejo zraven, jst pa ko jih vidim tak pomazane z mastjo, pa nemočnim pogledom, ki pravi naj ga če je mačo pravi fajn zagrabi... x:o)x xsurprisex tak smešni so mi no.. :inocent: x:Dx x:Dx ,pol bi pa šalčko s kavo v roke prijel, pa bi mel mezinček privzdignjen, hahahahhhahaha... no mene osebno ne privlačijo.. to hočem rečt... če je pa kter gej.. men je res vseen kak živi.. sam ko ga vidim si ga predstavljamm.. xrolleyesx
Mushi

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...