žaža 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 HM...PA ŠE MOJI... TALE JE PRVI... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 TALE JE DRUGI... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Drugi, Paul Walker, je mjami! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 ...za učke spočit..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Žaža si pa od ... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 , meni je tudi drugi najbolj všeč... .... jih grem še mal poiskat... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 V tega sem bila pa zaljubljena v sedmem razredu osnovne šole Sem že takrat vedela, da bo zrasel v fejst fanta Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Al je al ni Kobilica?...sta bla sošolca? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 TALE JE DRUGI... WWWWWWWWWWAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUU Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Al je al ni Kobilica?...sta bla sošolca?V sosednjem razredu je bil Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Uau...pol si se pa mela za napast oči...vsak odmor...hi hi...Vidla sem ga enkrat na banki...mi je bil všeč, k je stal tako mirno...vsi so se neki urival...pa pizdil...on pa tko skuliran... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Uau...pol si se pa mela za napast oči...vsak odmor...hi hi...Vidla sem ga enkrat na banki...mi je bil všeč, k je stal tako mirno...vsi so se neki urival...pa pizdil...on pa tko skuliran...Sem pasla oči ja Drugače pa se mi zdi, da mora bit zlo v redu človek. Sem ga pred leti srečala na nekem fitnesu. Me je prav lepo pozdravil, pa ene par besed sva izmenjala. Se mi zdi, da ga ni slava nič pokvarila Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 ....hmmmm, bi bla jaz njegova kobilca.... evo še en tak....cortkan Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 za ljubitelice čokolade... http://www.ljudmila.org/sgs/modules.php?op...0&orderby=dateD Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 tale stran je pa res fajn za oči spočit............ Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 ja, saj vem contessa..še dobro, da nimamo vse ženske enakega okusa in, da so vsi tipi Paul Walker(sam on je pa res lep tip, da dol padš ) Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 http://www.ljudmila.org/sgs/modules.php?op...38&orderby=date pa še malo Justina Timberlakea ne brat komentarjev spodaj... Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Na tej sliki je pa se men usec...pa mi drugac niti ni. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 ma ja, mal je pocukran...ampak tale fotka je kul-hud geštel.te fotke dajem dol iz slovenskih gej strani-samo geji majo strani z dobrimi tipi!!! a mogoče poznate še kako stran s fotkami dobrih tipov? čakte, neki sm se spomnla, grem počekirat... Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 uf kaki grduni.. pa taki "punčkasti" frisi bljakbljak.. kr vidim jih ko ga ktermu f.f..o... :xx!: :OO!: Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 no ja...saj je vseeno kaj si, lezbijka ali gej, str8 ali ne...men so fotke všeč Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 ...pismo, samo eni so res že tako pocukrani :xx!: na teh fotkah, da se je že kar malo za zamislit, če so te fotke sploh ženskam namenjene x!x Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 ja jst res ne morem pomagat.. Meni recimo niso v redu, isto tko kot ti maili z djedi ki krožijo, pa po mojem se geji kr oblizujejo zraven, jst pa ko jih vidim tak pomazane z mastjo, pa nemočnim pogledom, ki pravi naj ga če je mačo pravi fajn zagrabi... tak smešni so mi no.. ,pol bi pa šalčko s kavo v roke prijel, pa bi mel mezinček privzdignjen, hahahahhhahaha... no mene osebno ne privlačijo.. to hočem rečt... če je pa kter gej.. men je res vseen kak živi.. sam ko ga vidim si ga predstavljamm.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 ja, itak, eni so pocukrani...ne pa vsi a veš za še kako spetno stran kjer bi se dalo občudovati nasprotni spol? jaz iščem, pa ne najdem Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.