Skoči na vsebino

Dobri tipi

Kristalka

Recommended Posts

:sick: uh, men je pa tolk zoprn justin Timberlake, uhh... kar takole faco zraven delam, kot bi kaj trpkega pojedla,,,

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

brez potez, kančka feelinga da je to DEC.. brezveznik

Evo tole, ja... :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kako gre men to na zivce... xrolleyesx xrolleyesx

Nocm zdej nekih kritik, da pac izrazate svoje mnenje ( svoboda "govora"), sam men nikol ni blo jasno, zakaj to ne morete na bolj spostljiv nacin, ne pa fuj, bljek, grd, nagravzn etc...

Ma sej ocitno to samo mene moti...sam mi je res mimo...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

:vragec: ...pismo, samo eni so res že tako pocukrani  :xx!:  na teh fotkah, da se je že kar malo za zamislit, če so te fotke sploh ženskam namenjene x?x  x!x  x:o)x  x:Dx

x:Dx :palec:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Kako gre men to na zivce... xrolleyesx  xrolleyesx

Nocm zdej nekih kritik, da pac izrazate svoje mnenje ( svoboda "govora"), sam men nikol ni blo jasno, zakaj to ne morete na bolj spostljiv nacin, ne pa fuj, bljek, grd, nagravzn etc...

Ma sej ocitno to samo mene moti...sam mi je res mimo...

ja, to...ne štekam...sej so sam fotke...ni treba, da so vam všeč..kot sm že rekla, vsaka ima svoj okus..

DON'T PANIC

Vodnar z Luno v Ribah. Itak, to je zelo simpaticna in privlacna Luna, tako pri bejbah kot pri tipih...

michelle, mi je vsec, da tako razmisljas... je pa pri meni tako, bog pomagaj - sem kar kriticna... ce se le da, ne recem bljak in tko, ampak ce mi pa ni vsec, mi pa ni vsec in sem se kar dokoncna in pri teh stvareh se prec odlocim...

Jo, Coccinelle - o okusih pac ne gre razpravljati... a vseeno poskusamo... ;)

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...