Marsa 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 uh, men je pa tolk zoprn justin Timberlake, uhh... kar takole faco zraven delam, kot bi kaj trpkega pojedla,,, Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 še dobr punce, da nimamo istega okusa... Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 justin, pfej, plunk... nikakav djed... tak ko na pol zrasla zelenjava, brez potez, kančka feelinga da je to DEC.. brezveznik, jarke bi ga dala kopat.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 brez potez, kančka feelinga da je to DEC.. brezveznikEvo tole, ja... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 še dobr punce, da nimamo istega okusa... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 tale stran je pa res fajn za oči spočit............ aiwa Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Kako gre men to na zivce... Nocm zdej nekih kritik, da pac izrazate svoje mnenje ( svoboda "govora"), sam men nikol ni blo jasno, zakaj to ne morete na bolj spostljiv nacin, ne pa fuj, bljek, grd, nagravzn etc...Ma sej ocitno to samo mene moti...sam mi je res mimo... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 ...pismo, samo eni so res že tako pocukrani :xx!: na teh fotkah, da se je že kar malo za zamislit, če so te fotke sploh ženskam namenjene x!x Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Kako gre men to na zivce... Nocm zdej nekih kritik, da pac izrazate svoje mnenje ( svoboda "govora"), sam men nikol ni blo jasno, zakaj to ne morete na bolj spostljiv nacin, ne pa fuj, bljek, grd, nagravzn etc...Ma sej ocitno to samo mene moti...sam mi je res mimo...ja, to...ne štekam...sej so sam fotke...ni treba, da so vam všeč..kot sm že rekla, vsaka ima svoj okus.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 justinca je pa čist fletna Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 ja, ne morm verjet kak plaz sem povzročla z objavo justina...sej zna bit pocukran..sam dobr pleše,to pa ni kej za rečt.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 bogi justin bi bil če ne bi bil nobenmu všeč..men tud tist ples ni nč všeč... če si predstavljam P. Newmana v mladih letih da bi tak plesu.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 no comment....je bil pa Paul Newman v mladih letih fuuuul dobr tip Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 res. hudo dobr tipček. sam k je tega že tok dolg nazaj. tko k je bla elizabetka taylorca hudo dobra bejba..... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 ja, full je bil dober tip, še leta 74 zelooooooo dober.. Oh.. me še na svet ni blo.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 ....jap pavelček ni kar tako... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 evo ga... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 To mi deli sicer pa... de gustibus non est disputandum Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Vodnar z Luno v Ribah. Itak, to je zelo simpaticna in privlacna Luna, tako pri bejbah kot pri tipih... michelle, mi je vsec, da tako razmisljas... je pa pri meni tako, bog pomagaj - sem kar kriticna... ce se le da, ne recem bljak in tko, ampak ce mi pa ni vsec, mi pa ni vsec in sem se kar dokoncna in pri teh stvareh se prec odlocim... Jo, Coccinelle - o okusih pac ne gre razpravljati... a vseeno poskusamo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Saj, zato so pa (tudi) forumi, ne ... in prav je, da imamo različna mnenja (in okuse) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 oooooo pauli.... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.