Skoči na vsebino

Dobri tipi

Kristalka

Recommended Posts

uf kaki grduni.. pa taki "punčkasti" frisi bljakbljak..

x;)x :palec:

kompletno se strinjam. So mi všeč taki moški moški, kaj čem s poženščenimi... se mi zdi, da jih itak podpiramo na tri šihte...pol pa da dobiš enega takega, ki bi si skoz sposojal tvoj manikirni set, pa depilirno kremo, da ne rečem kajal za obrobo okoli oči in šminko za ustnice :xx!: :xx!: (enga takega becka-hama... x:Dx ).

UU, včeraj na Kreslinovem koncertu, je tam na odru stal en krasen tip 1,90 cm, mišičast, atletski, svetel...pa igral na violino kot vražji Paganini... x:px x:px x:px jejhata, semi zdi, da so rekli, da je Samo, lahko pa da sem čisto narobe slišala.

piiff. neki manekeni pa igralci ...

no, to je moje mnenje :2src: :2src:

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Deli na socialnih omrežjih

uf kaki grduni.. pa taki "punčkasti" frisi bljakbljak..

x;)x :palec:

kompletno se strinjam. So mi všeč taki moški moški, kaj čem s poženščenimi... se mi zdi, da jih itak podpiramo na tri šihte...pol pa da dobiš enega takega, ki bi si skoz sposojal tvoj manikirni set, pa depilirno kremo, da ne rečem kajal za obrobo okoli oči in šminko za ustnice :xx!: :xx!: (enga takega becka-hama... x:Dx ).

UU, včeraj na Kreslinovem koncertu, je tam na odru stal en krasen tip 1,90 cm, mišičast, atletski, svetel...pa igral na violino kot vražji Paganini... x:px x:px x:px jejhata, semi zdi, da so rekli, da je Samo, lahko pa da sem čisto narobe slišala.

piiff. neki manekeni pa igralci ...

no, to je moje mnenje :2src: :2src:

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

mislim, da nobeni od nas niso všeč geji, itak.

kar se tiče pa babyface tipov-men so taki všeč...Leonardo di Caprio, Ashton Kutcher, Orlando Bloom...

Pač ne padam na tipe alla George Cloney :xx!:

DON'T PANIC

HMMM, KVA ČEM ŠPARAT.....ČE JE DOBER TIP, JE DOBER TIP...SI JE FAJN OČI SPOČIT...

če je tip res dober si jaz malo težje spočijem oči... x;)x prej jih napenjam kot nora,da ne bi česa zamudila xDDx xDDx xDDx

"Sreča je tem večja, čim manj je človek nanjo pozoren." (Alberto Moravia) ...rojena pod srečno zvezdo... :)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...