Michelle 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii se pridruzujem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 punce isti okus mamo.. sam kriterije micen različne..... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 meni je pa Denzel Washington tudi Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Jaz sem bolj skromna, ostajam pri dveh , če je govora o lepoti. Če gre pa za energijo, se pa krog blazno razširi . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 meni je pa Denzel Washington tudi Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 HMMM, KVA ČEM ŠPARAT.....ČE JE DOBER TIP, JE DOBER TIP...SI JE FAJN OČI SPOČIT... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 ja denzelček je tud fajn.... ah..... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Ma ja. Denzel ma taprave poteze. Men je tut vsec Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 se pridružujem-Denzel je kul tip Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 hm. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 uf kaki grduni.. pa taki "punčkasti" frisi bljakbljak.. kompletno se strinjam. So mi všeč taki moški moški, kaj čem s poženščenimi... se mi zdi, da jih itak podpiramo na tri šihte...pol pa da dobiš enega takega, ki bi si skoz sposojal tvoj manikirni set, pa depilirno kremo, da ne rečem kajal za obrobo okoli oči in šminko za ustnice :xx!: :xx!: (enga takega becka-hama... ). UU, včeraj na Kreslinovem koncertu, je tam na odru stal en krasen tip 1,90 cm, mišičast, atletski, svetel...pa igral na violino kot vražji Paganini... jejhata, semi zdi, da so rekli, da je Samo, lahko pa da sem čisto narobe slišala. piiff. neki manekeni pa igralci ... no, to je moje mnenje MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 aaa, umiram, Mushini komentarji so taki, da padam dol... MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 uf kaki grduni.. pa taki "punčkasti" frisi bljakbljak.. kompletno se strinjam. So mi všeč taki moški moški, kaj čem s poženščenimi... se mi zdi, da jih itak podpiramo na tri šihte...pol pa da dobiš enega takega, ki bi si skoz sposojal tvoj manikirni set, pa depilirno kremo, da ne rečem kajal za obrobo okoli oči in šminko za ustnice :xx!: :xx!: (enga takega becka-hama... ). UU, včeraj na Kreslinovem koncertu, je tam na odru stal en krasen tip 1,90 cm, mišičast, atletski, svetel...pa igral na violino kot vražji Paganini... jejhata, semi zdi, da so rekli, da je Samo, lahko pa da sem čisto narobe slišala. piiff. neki manekeni pa igralci ... no, to je moje mnenje MucaMaca mislim, da nobeni od nas niso všeč geji, itak. kar se tiče pa babyface tipov-men so taki všeč...Leonardo di Caprio, Ashton Kutcher, Orlando Bloom...Pač ne padam na tipe alla George Cloney :xx!: Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Jaz bi se bolj z Mushi pa MUCOMACO stepla za kakšnega , ampak hvalabogu imamo različne okuse, da vse pridemo na račun . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 tako je Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 ta mi je pa res zlooooo všeč Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
felicita 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 HMMM, KVA ČEM ŠPARAT.....ČE JE DOBER TIP, JE DOBER TIP...SI JE FAJN OČI SPOČIT...če je tip res dober si jaz malo težje spočijem oči... prej jih napenjam kot nora,da ne bi česa zamudila Citiraj "Sreča je tem večja, čim manj je človek nanjo pozoren." (Alberto Moravia) ...rojena pod srečno zvezdo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 , jest tud Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 AJA, NO TO JE PA TUDI RES... SURYA UNLE TVOJ MI PA NI... :o|o: Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 hmmmm...brr.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Za moj okus ima nekak prepoševne oči , pa mi je od nekje ostalo v spominu, da je to Suryi všeč Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 SURYA UNLE TVOJ MI PA NI... :o|o: ni panike pokaž kerga ,ki je tebi všeč Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 ...pomoje sem jih že dost gor napopala, me bo marsa za ušesa.. Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 zate, Žaža Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 UF Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.