surya 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 vsaka ima svoj okus Aira,dej še ti "svojega"gor Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 surja sem ga že dala nekaj strani nazaj... mora bit temen (ne mislim polt), mora imeti magnetične oči, mora biti velik... sicer pa sem pred kratkim spoznala ravno takšnega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 the best,i'm happy for you Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Zanimivo. Nikoli mi ni bil usec Prevec baby face. Sej ni grd, ampak totalno ne moj tip Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 tudi jaz nisem preveč usekana na baby-face, pa na preveč mišičaste :xx!: , pa na preveč suhljate-podhranjene tudi ne. Dedec mora bit tak, da ne pade, ko se na njega nasloniš Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 to si pa dobr povedala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Dedec mora bit tak, da ne pade, ko se na njega nasloniš Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 ... naslanjam se glih ne nanjga, moje očke so ga pa zlo vesele Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Si gledala Poslednjega samuraja? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 of kors (ene 3x ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 jst pa ne maram Harrisona.. :xx!: tak patetično zgleda.. pa zmeri ga tolk matrajo in tolk trpi, a na konc jih pa vse zjebe in premaga in se vid da ameriški sistem funkcionira... full gnila faca mi je.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mala miska 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 vsec ma meni so visoki, in mocni tipi ki poskrbijo z varnost dekleta. sploh pa zdej ko mam fanta se za druge ne menim prevec Citiraj svet je lep uzivajmo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Ej, kok pa morajo fantje trpet, ko tole temo berejo... Punce tako vemo, kako se fantje o nas pogovarjajo, fantje pa nimajo veliko izkušenj s kontra pogovori. Je rekel enkrat sodelavc: Da mi je bit muha... Je nisem prebrala več od zadnjih dveh strani, pa ne vem, če kaj ponavljam? Meni so načelno všeč visoki, atletsko grajeni, pa blond. Poleg tega pa duhoviti, inteligentni, pa da niso kreteni po značaju. Sam ne vem, če so vse te lastnosti združljive? A je katera že srečala tak primerek? Od igralcev pa npr. Eric Roberts, William Baldwin, Keanu Reeves... Lep deževen pozdrav, Beba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 ...meni so pa všeč fantje, ki znajo pripovedovat...Moj popolen večer bi zgledal tako, da bi jaz samo sedela (še bolje ležala) in samo poslušala, da mi ne bi bilo treba nič reči, samo uživati...mmm To je moja največja želja...bila bi v sedmih nebesih...Pa se noben tak ne najde... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Moj popolen večer bi zgledal tako, da bi jaz samo sedela (še bolje ležala) in samo poslušala, da mi ne bi bilo treba nič reči, samo uživati...mmm Ej, pa ti ne potrebujes fanta...ti potrebujes radio. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 :xx!: Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Ženske... ste smešne! Naklepate skupaj toliko različnih med seboj izključujočih lastnosti, da ta moški tudi v teoriji ne bi prestal preizkusa obstoja .Potem pa pride nekdo iz hribov, ki vas lepo pogleda in že gradita štalco .Hehe... to je dokaz... hmmm... kdo že poje to??? To je ljubezen Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Uf, dvomim, da bi ti ustrezal takšen partenr ob rami celo življenje. Jaz mu še eno noč ne bi pustila, da bi govoril le on, edino, če se mi ne bi dalo gobcat in ne bi imela nobenega mnenja na povedano, to pa bi pomenilo, da me itak ne zanima.... A si bolj tihe sorte, ali pa te nihče ne posluša?...že mogoče. Ampak poznamo več načinov komunikacije, ne samo dialog....Kakšno stvar pa lahko tud ob koncu komentiraš. Če si pa tip k čist skos gobcaš, pa zna bit že problem pri komunikaciji...Sem pač tip človeka, ki rad kaj novega zve in zato je treba bit včasih par minut tiho. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 jaz pa razumem, kaj je želela povedati... ni lepšega kot biti ob človeku, ki ga imaš rad, ga samo gledati in poslušati njegove dogodivščine, razmišljanje... sej to ne traja cel dan, ampak paše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 ...hvala Selene. Očitno nisem dovolj temeljita pri izražanju, potem me pa nekateri narobe razumejo. in postanejo nesramni Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Ma ne ponavadi sem jaz na drugi frekvenci, sej ni rečeno pomlad, da bodo to razumeli, kar sem napisala se mi zdi včasih kot bi v šifrah govorila mislim pa, da ni bilo nesramnosti....Bobnarček je pa tko prijeten fant, ki se rad šali an tak način, ane Bobnar da bi ti pasalo, da bi lahko določene svoje misli izrazil osebi, ki ti je ljuba, ona bi pa vneto te poslušala in vpijala tvoje zamisli ideje, ti ne segala v besedo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Meni dober tip me mora znat dobro in iz srca nasmejat Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Ponavadi s tisto vrsto humora tudi tale tvoj dodatek avtomatsko pride Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Se strinjam,da je pomemben smisel za humor enako pomembno pa je tudi, da je tip prijazen,spoštljiv, da se da z njim tudi kaj bolj resnega pogovort, da se da zanest na njega..če pa še zraven dobro zgleda, pol je pa sploh terna Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.