Skoči na vsebino

Dobri tipi

Kristalka

Recommended Posts

jst pa ne maram Harrisona.. :xx!: tak patetično zgleda.. pa zmeri ga tolk matrajo in tolk trpi, a na konc jih pa vse zjebe in premaga in se vid da ameriški sistem funkcionira... full gnila faca mi je..
Mushi
Deli na socialnih omrežjih

Ej, kok pa morajo fantje trpet, ko tole temo berejo... Punce tako vemo, kako se fantje o nas pogovarjajo, fantje pa nimajo veliko izkušenj s kontra pogovori. Je rekel enkrat sodelavc: Da mi je bit muha...

Je nisem prebrala več od zadnjih dveh strani, pa ne vem, če kaj ponavljam?

Meni so načelno všeč visoki, atletsko grajeni, pa blond. Poleg tega pa duhoviti, inteligentni, pa da niso kreteni po značaju. Sam ne vem, če so vse te lastnosti združljive? A je katera že srečala tak primerek?

Od igralcev pa npr. Eric Roberts, William Baldwin, Keanu Reeves...

Lep deževen pozdrav, Beba. x:Dx

...meni so pa všeč fantje, ki znajo pripovedovat...

Moj popolen večer bi zgledal tako, da bi jaz samo sedela (še bolje ležala) in samo poslušala, da mi ne bi bilo treba nič reči, samo uživati...mmm xrolleyesx

To je moja največja želja...bila bi v sedmih nebesih...

Pa se noben tak ne najde... :sori:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Ženske... ste smešne! Naklepate skupaj toliko različnih med seboj izključujočih lastnosti, da ta moški tudi v teoriji ne bi prestal preizkusa obstoja x:Dx x:Dx x:Dx .

Potem pa pride nekdo iz hribov, ki vas lepo pogleda in že gradita štalco x;)x .

Hehe... to je dokaz... hmmm... kdo že poje to??? To je ljubezen x:Dx x^x x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Uf, dvomim, da bi ti ustrezal takšen partenr ob rami celo življenje. Jaz mu še eno noč ne bi pustila, da bi govoril le on, edino, če se mi ne bi dalo gobcat in ne bi imela nobenega mnenja na povedano, to pa bi pomenilo, da me itak ne zanima.... A si bolj tihe sorte, ali pa te nihče ne posluša?

...že mogoče. Ampak poznamo več načinov komunikacije, ne samo dialog....Kakšno stvar pa lahko tud ob koncu komentiraš. Če si pa tip k čist skos gobcaš, pa zna bit že problem pri komunikaciji...Sem pač tip človeka, ki rad kaj novega zve in zato je treba bit včasih par minut tiho.

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Ma ne ponavadi sem jaz na drugi frekvenci, sej ni rečeno pomlad, da bodo to razumeli, kar sem napisala x:Dx se mi zdi včasih kot bi v šifrah govorila x;)x mislim pa, da ni bilo nesramnosti....Bobnarček je pa tko prijeten fant, ki se rad šali an tak način, ane Bobnar da bi ti pasalo, da bi lahko določene svoje misli izrazil osebi, ki ti je ljuba, ona bi pa vneto te poslušala in vpijala tvoje zamisli ideje, ti ne segala v besedo....

Se strinjam,da je pomemben smisel za humor :palec: enako pomembno pa je tudi, da je tip prijazen,spoštljiv, da se da z njim tudi kaj bolj resnega pogovort, da se da zanest na njega..če pa še zraven dobro zgleda, pol je pa sploh terna x;)x
DON'T PANIC

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...