Skoči na vsebino

Dobri tipi

Kristalka

Recommended Posts

Jp, sicer je pa ogromno lastnosti, tako da imamo različne lestvice kaj komu je in kaj komu ni, ko naletiš na magično kombinacijo, se začuti in ve, da je to to x:)x :palec: .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

ma ne...bobnar...ni tako hudo... x;)x

ampak je pa ful privlacno to. ce je bilo to misljeno...

dober smeh z nekom, dober pogovor, dober seks -in se bolj: dobro bozanje...to so stvari, ki meni povejo, ce sva za skupaj.

je ze tako, da so zalostne stvari dosti bolj univerzalne...humor pa ni, ce se z nekom zastekas v humorju, je to zelo

privlacno... je seksi na vseh nivojih. vsaj meni. ker imam bolj crnega, pa se ljudje zmeraj prestrasijo ali so preobcutljivi ali...itd

mi zelo pase, da me nekdo steka v tem. :palec:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Se strinjam,da je pomemben smisel za humor :palec: enako pomembno pa je tudi, da je tip prijazen,sposˇtljiv, da se da z njim tudi kaj bolj resnega pogovort, da se da zanest na njega..cˇe pa sˇe zraven dobro zgleda, pol je pa sploh terna x;)x

No, to sem pa jaz.

x:Dx :palec: :2src:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Se strinjam,da je pomemben smisel za humor :palec: enako pomembno pa je tudi, da je tip prijazen,spoštljiv, da se da z njim tudi kaj bolj resnega pogovort, da se da zanest na njega..če pa še zraven dobro zgleda, pol je pa sploh terna x;)x

No, to sem pa jaz.

Potem pa par tehle zadev dobro skrivaš x:Dx x:Dx x:Dx

je ze tako, da so zalostne stvari dosti bolj univerzalne...humor pa ni, ce se z nekom zastekas v humorju, je to zelo

privlacno... je seksi na vseh nivojih. vsaj meni. ker imam bolj crnega, pa se ljudje zmeraj prestrasijo ali so preobcutljivi ali...itd

mi zelo pase, da me nekdo steka v tem.  :palec:

x:Dx :palec:

Humor je meni dober pokazatelj kakšen človek je kdo, poniževati in nekam pošiljat zna vsak primitivnež, tisti pravi humor, ki je nežaljiv in duhovit pa kaže na človeka ki spoštuje soljudi, pa hkrati na njegovo inteligenco, kajti če se greš situacijski humor moraš met dobre klikerje. Življenje brez smeha je prazno, zato se mu ne odpovem.

Jasno pa je še kaj drugega pomembno za dobro zvezo xrolleyesx .

Se strinjam,da je pomemben smisel za humor :palec: enako pomembno pa je tudi, da je tip prijazen,spoštljiv, da se da z njim tudi kaj bolj resnega pogovort, da se da zanest na njega..če pa še zraven dobro zgleda, pol je pa sploh terna x;)x

No, to sem pa jaz.

a res?! :eek:

DON'T PANIC

hmmm ja, ne vem, ta tip ima nekaj takega na sebi, kar me privlači... xrolleyesx x:)x Pač nisem tak tip ženske, ki bi se za "manekeni" in ne vem kakimi facami metala xnckrivx

Zame je Hugh Jackman privlačen moški, povprečen, uglajen, simpatičen, ne-baby face, izžareva nekaj kar me privlači x^x

hmmm ja, ne vem, ta tip ima nekaj takega na sebi, kar me privlači... xrolleyesx  x:)x  Pač nisem tak tip ženske, ki bi se za "manekeni" in ne vem kakimi facami metala xnckrivx

Zame je Hugh Jackman privlačen moški, povprečen, uglajen, simpatičen, ne-baby face, izžareva nekaj kar me privlači x^x

:palec: x:Dx

To je kul ja.

Jaz mam tako mnenje o Benicio del Toro x:Dx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...