Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Jp, sicer je pa ogromno lastnosti, tako da imamo različne lestvice kaj komu je in kaj komu ni, ko naletiš na magično kombinacijo, se začuti in ve, da je to to . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 ja jz bi samo rada da nima preveč groznih razvad. sej jih lahko ima. vsak jih ima. samo ne preveč. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Aiwa, saj pride en direkt tak zate in takrat bo šel mimo vseh tvojih želja, enostavno boš vedla, da je to to. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 do takrat pa čiči pa čaki! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Do takrat pa razvijaj ljubezen do sebe in do Življenja kot delaš zdaj Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 ja kaj pa druzga. kt da kej druzga znam. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Madona smo obcutljivi Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 ma ne...bobnar...ni tako hudo... ampak je pa ful privlacno to. ce je bilo to misljeno... dober smeh z nekom, dober pogovor, dober seks -in se bolj: dobro bozanje...to so stvari, ki meni povejo, ce sva za skupaj. je ze tako, da so zalostne stvari dosti bolj univerzalne...humor pa ni, ce se z nekom zastekas v humorju, je to zeloprivlacno... je seksi na vseh nivojih. vsaj meni. ker imam bolj crnega, pa se ljudje zmeraj prestrasijo ali so preobcutljivi ali...itdmi zelo pase, da me nekdo steka v tem. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Se strinjam,da je pomemben smisel za humor enako pomembno pa je tudi, da je tip prijazen,sposˇtljiv, da se da z njim tudi kaj bolj resnega pogovort, da se da zanest na njega..cˇe pa sˇe zraven dobro zgleda, pol je pa sploh terna No, to sem pa jaz. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 o...sem mislila, da si tolkalec.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 aha razumem sounds good. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Se strinjam,da je pomemben smisel za humor enako pomembno pa je tudi, da je tip prijazen,spoštljiv, da se da z njim tudi kaj bolj resnega pogovort, da se da zanest na njega..če pa še zraven dobro zgleda, pol je pa sploh terna No, to sem pa jaz. Potem pa par tehle zadev dobro skrivaš Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 je ze tako, da so zalostne stvari dosti bolj univerzalne...humor pa ni, ce se z nekom zastekas v humorju, je to zeloprivlacno... je seksi na vseh nivojih. vsaj meni. ker imam bolj crnega, pa se ljudje zmeraj prestrasijo ali so preobcutljivi ali...itdmi zelo pase, da me nekdo steka v tem. Humor je meni dober pokazatelj kakšen človek je kdo, poniževati in nekam pošiljat zna vsak primitivnež, tisti pravi humor, ki je nežaljiv in duhovit pa kaže na človeka ki spoštuje soljudi, pa hkrati na njegovo inteligenco, kajti če se greš situacijski humor moraš met dobre klikerje. Življenje brez smeha je prazno, zato se mu ne odpovem. Jasno pa je še kaj drugega pomembno za dobro zvezo . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Pol pa komaj čakam, da tvoja prijaznost pa spoštljivost na plan skoči Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Se strinjam,da je pomemben smisel za humor enako pomembno pa je tudi, da je tip prijazen,spoštljiv, da se da z njim tudi kaj bolj resnega pogovort, da se da zanest na njega..če pa še zraven dobro zgleda, pol je pa sploh terna No, to sem pa jaz. a res?! Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 grrrrrrrrrrr še vedno... Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Men pa tale ni Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 vem ja, ze slisala...pa kaj bi bilo ce bi vse imele isti okus Jaz si pa ne morem pomagat... I him Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 In kaj je privlačnega na njemu Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 hmmm ja, ne vem, ta tip ima nekaj takega na sebi, kar me privlači... Pač nisem tak tip ženske, ki bi se za "manekeni" in ne vem kakimi facami metala Zame je Hugh Jackman privlačen moški, povprečen, uglajen, simpatičen, ne-baby face, izžareva nekaj kar me privlači Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 hja, a mora bit iz plemena Šarma al iz plemena ZrelostiMora pa met filing znajti se, ha Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Goody, kaj pa bi blo, če bi vsem bil ušeč enaki tipčki - 'manekeni' , pol bi pa mi ostali brez..... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 hmmm ja, ne vem, ta tip ima nekaj takega na sebi, kar me privlači... Pač nisem tak tip ženske, ki bi se za "manekeni" in ne vem kakimi facami metala Zame je Hugh Jackman privlačen moški, povprečen, uglajen, simpatičen, ne-baby face, izžareva nekaj kar me privlači To je kul ja. Jaz mam tako mnenje o Benicio del Toro Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Goody, kaj pa bi blo, če bi vsem bil ušeč enaki tipčki - 'manekeni' , pol bi pa mi ostali brez..... Čist res Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Jaz mam tako mnenje o Benicio del Toro Aham, tudi on je prav Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.