Michelle 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Se zmeri najbolj huda bejba In se tip... Ne moram pomagat..starejsi je, boljsi je Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Se zmeri najbolj huda bejba given choice, most men would pick a blonde tale marilyn hjaja, je znala zaobjet vse kar more met dobra bejba... mam eno fajn fotko njeno... mi je ena prjatlca prnesla iz benetk... hecno, ampak so neki arhetipi tekom zgodovine se pojavijo.... ljudje za njimi niso nevem kaj ampak tekom let.... postanejo legende... slabe stvari se pozabijo ostane popolnost... (p.s. ne govorim o T. C. ) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 T.C.? Mas pravMa ne vem...men se zdi ona tko ful ZENSKA Nic anoreksicne postave, kot so danes prakticno vse v tej industriji...pa blazno luskan obraz ma Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Kaj pa Jan Plestenjak...sej na fotkah prou dobr zgleda...da ne bomo samo po tujini brskal... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 če bi ga člouk uporabljal sam za okras...pa da bi kljun zaprt držal...bi bil kar ok Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 če bi ga člouk uporabljal sam za okras...pa da bi kljun zaprt držal...bi bil kar ok Ceprav mi niti ni usec, se s tem zaprtim kljunom strinjam Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Dober bi bil za na promenado...za šetkat....pa liziko bi mogu met v ustih... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Ne moram pomagat..starejsi je, boljsi je Bemu, kot mickeni. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 T.C.? Mas pravMa ne vem...men se zdi ona tko ful ZENSKA Nic anoreksicne postave, kot so danes prakticno vse v tej industriji...pa blazno luskan obraz ma čist res Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 ja.... ta tema je za dol past.... kaksni tipi so pa men všeč? ja bi rekla da se je moj okus sicer spreminjal skozi leta, a sem se vseskozi vračala: na temnejše (lase, tud koža, pa oči seveda...), pa moral so bit športne postave, večji...takšen bolj španski tip ala toreador ( na te tipe sem pa sploh nora, čeprav sem proti temu kar delajo z biki ) priznam svojega toreadorja sem iskala zelo dolgo in ta pot je bila zlo mučna in mestoma zelo žalostna.....a vendar sem ga pred štiri leti našla a se vedno rada pogledam za kaksnim dobrim tipom, to pa.......ki izžareva kaj posebno močnega in prov karizmatičnegaala od tujih tom cruise, jude law... ja, moški za umret........... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Ma za dol dat, bemu, ne za umret..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 ...sem glih razmišljala, kako postajajo eni tipi z leti vedno bolj to, čemur se lahko reče "dober tip"... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 ...sem glih razmišljala, kako postajajo eni tipi z leti vedno bolj to, čemur se lahko reče "dober tip"... definitivno Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 ...sem glih razmišljala, kako postajajo eni tipi z leti vedno bolj to, čemur se lahko reče "dober tip"... definitivno Aham....medtem, ko pr zenskah ni tko Saj men se zdi...Ja ja, tja do 35.leta morm se uzivat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Jaaaaa ....ti priporočam enga 39-letnega za to. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Sej to sem se hecala no...sej se najdejo vizualno lepe tut pol Pol so ze drugac lepe Micki, odlicno, uzamem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 ja, res je! Jaz sem za enakopravnost, vsa gospodinjska dela na pol. Sama mam pri tem srečo. Drugac je pa miselnost pri nekaterih se čist vzad da ne govorimo o vzhodu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 a so še kje take, ki se tolk pustijo izkoriščat? Kje? Je pa še tud kak druga teorija.....npr, ko si tipa zazihrajo, se zapustijo, žrejo k krave , se zredijo, ne skrbijo zase, se nč ne rihtajo, se ne trudijo več bit všečne itd.itd. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Ma sej zato, se nam porocila. Da nau kaksen cepec mislil, da zdaj, ko je pa moj moz, bo mel pa zlikano pa skuhano Sej ne recem, kdaj...ampak vseen..21 stoletje! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Pa ja, saj moja si lohk tud brez poroke, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Tvoja kaj? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 ...matr si me zeznla. Ja, moja moja moja moja moja moja....... Kaj bi pa želela bit moja? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 ...sem glih razmišljala, kako postajajo eni tipi z leti vedno bolj to, čemur se lahko reče "dober tip"... hm torej mi manjkajo sam še leta huhu hjeah še en vsedi se pa počaki tip nasveta... to je dobro... najbrž te ne moti če vmes "bodoči dobri tip" mal živi.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Ni za v javnost Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.