Skoči na vsebino

Dobri tipi

Kristalka

Recommended Posts

...sem glih razmišljala, kako postajajo eni tipi z leti vedno bolj to, čemur se lahko reče "dober tip"... x:Dx  x;)x

hm torej mi manjkajo sam še leta :D huhu hjeah še en vsedi se pa počaki tip nasveta... :D to je dobro... najbrž te ne moti če vmes "bodoči dobri tip" mal živi....

x:Dx x:Dx x:Dx

nino, niti slučajno me ne moti x:Dx x;)x ...saj ti si že taprav za v omenjeno kategorijo...ma sej si tud zdej ok x:)x

o, poznam pa tud nekaj žensk, ki so po tem sistemu narjene...verjetno zato, ker z leti vseeno mal k sebi pridemo in smo bolj res to kar smo x:Dx :vragec: :palec:

pa u enem filmu sem vidla michelle pfeipfer, ko je imela kakšnih 20 let...nič od nič....zdej je definitivno bolša x!x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

pa u enem filmu sem vidla michelle pfeipfer, ko je imela kakšnih 20 let...nič od nič....zdej je definitivno bolša x!x

čist res ja.... sej že fejst vedet da bo kera dobra čez 10 let... :D ampak moja vizualizacija lahko zaobjame največ drgačno barvo las, kako leto več.... :D hja, vsekakor niso redke lepotice pr 30... ampak pr 40 jih pa že težko najdeš.... in pr 50 so sam še legende... saj... :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:2src: Mateja  :palec:  :2src:  Na tej fotki je pa sploh dobr x:Ix  x^x

mal neobrit pa to :D ja pravi cukrček.... takle look si morem dat gor...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

• 4 weeks later...

men je pa talele ušeč...mmmm kake oke....

Aja, pa dobro jutro vsem x:Dx

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Če bi jih kje prodajal, bi si enga tazgale kupila...tko za v okvir....hehehehe....
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

heheheh...no no....sej ni tok hudo, valda si je lepo učke spočit na takilih dečkih...sej z njim nimaš kej počet - k je skoz pred špeglom.... x;)x :vragec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...