Mateja 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 In se tip... Ne moram pomagat..starejsi je, boljsi je Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 ...sem glih razmišljala, kako postajajo eni tipi z leti vedno bolj to, čemur se lahko reče "dober tip"... hm torej mi manjkajo sam še leta huhu hjeah še en vsedi se pa počaki tip nasveta... to je dobro... najbrž te ne moti če vmes "bodoči dobri tip" mal živi.... nino, niti slučajno me ne moti ...saj ti si že taprav za v omenjeno kategorijo...ma sej si tud zdej ok o, poznam pa tud nekaj žensk, ki so po tem sistemu narjene...verjetno zato, ker z leti vseeno mal k sebi pridemo in smo bolj res to kar smo pa u enem filmu sem vidla michelle pfeipfer, ko je imela kakšnih 20 let...nič od nič....zdej je definitivno bolša x!x Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 pa u enem filmu sem vidla michelle pfeipfer, ko je imela kakšnih 20 let...nič od nič....zdej je definitivno bolša x!xčist res ja.... sej že fejst vedet da bo kera dobra čez 10 let... ampak moja vizualizacija lahko zaobjame največ drgačno barvo las, kako leto več.... hja, vsekakor niso redke lepotice pr 30... ampak pr 40 jih pa že težko najdeš.... in pr 50 so sam še legende... saj... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Mateja Na tej fotki je pa sploh dobr Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Mateja Na tej fotki je pa sploh dobr mal neobrit pa to ja pravi cukrček.... takle look si morem dat gor... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 nino, saj tiste od 40 al pa 50 tako niso še zate Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 ste me zrajcal s fotkami tipov, tko da prilagam enga svojga Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 LItega ni več Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 ta še živi, si ga zamenju za sina od bruce lee-ja,Brandona Lee-ja...ta tip kle je jason scott lee Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 ja jest že vem,da je skot lee, in potomec njegov, a ni tut ta umrl? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 13. september 2004 Avtor Prijavi Deli 13. september 2004 bom dala eno fotko gor.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 no dej. da vidmo kšnga lepotca Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Men je bil pa ene 20 let nazaj tale NAJ NAJ. Pol se je pa ustrelil v glavo Sem celo najdla eno stran z njegovimi slikcami http://www.jonerikhexum.net/Photo1.htm Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 men je pa talele ušeč...mmmm kake oke....Aja, pa dobro jutro vsem Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 opasnoooo dobrojutro apolonija Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 jutro... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 jutro aiwa... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Če bi jih kje prodajal, bi si enga tazgale kupila...tko za v okvir....hehehehe.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 men so ta tmni bl všeč.....oke so pa res hude amis Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 pišuka, že tko je dost hudo, pol pa še ti apolonija take tipe limaš gor... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 No Lunatke, tle mate enga Slovenskega zapeljivca Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 heheheh...no no....sej ni tok hudo, valda si je lepo učke spočit na takilih dečkih...sej z njim nimaš kej počet - k je skoz pred špeglom.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Jest sm tud pred špeglom , pa vseen včasih 'je še kej od mene' Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.