Skoči na vsebino

Dobri tipi

Kristalka

Recommended Posts

Ko smo se 'zataknili' pri Slovecnih...

Meni pa se zdijo Cavazze kar dobri tipi.

Sicer niso moji tipi tipov x:o)x, a vseeno se mi zdijo dobri tipi - vsi trije.

Imajo nekaj.

Pac pa je najlepsi in najboljsi tipcek iz druzine Cavazza bil zal ze pokojni Kris. On je bil edini, ki ni sploh bil podoben temu Cavazza tipu, druzinskemu. Blazno ceden tipcek... zelo custven in strasten in fajn. Umrl je ob snemanju videospota (ali pa plate, vsekakor je bilo nekaksno snemanje).

Hm, ali so mi vsec samo pokojni Slovenci ali kaj?

Tudi na Roka Petrovica sem se spomnila sedajle - dbest tipcek, fajn tip in clovek in dbest sportnik. Poklon. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Tudi na Roka Petrovica sem se spomnila sedajle - dbest tipcek, fajn tip in clovek in dbest sportnik. Poklon. :palec:

Tudi meni všeč, pa Zlatko Zahovič, pa Renato Vugrinec x:px :inocent: :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ko smo se 'zataknili' pri Slovecnih...

Meni pa se zdijo Cavazze kar dobri tipi.

Sicer niso moji tipi tipov x:o)x, a vseeno se mi zdijo dobri tipi - vsi trije.

Imajo nekaj.

Pac pa je najlepsi in najboljsi tipcek iz druzine Cavazza bil zal ze pokojni Kris. On je bil edini, ki ni sploh bil podoben temu Cavazza tipu, druzinskemu. Blazno ceden tipcek... zelo custven in strasten in fajn. Umrl je ob snemanju videospota (ali pa plate, vsekakor je bilo nekaksno snemanje).

Hm, ali so mi vsec samo pokojni Slovenci ali kaj?

:vragec:

marsa....kristjan je umrl med snemanjem plate za miladojko...nanjga so padla zhelezna vrata, ki so bila prislonjena pod kotom 45 stopinj....skratka...(dadi in jaz sva preprichana, da so sodelovale "nechiste" sile)...zadeva je v fizikalnem smislu nekaj nemogochega....primera nikoli niso do konca razchistli.....

je pa biu kristjan izreden fant

666 zlobijeu....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Res je, ja - Kris - dbest! xsrcx

Ves kaj je pa zanimivo - on je bill nek tak... 'magnet'...

Ko smo snemali v bunkerjih pod gradom (spot, zato sem prej pomesala), drselo, svinjsko, vse, v bistvu tudi zelo nevarno...

Ampak kaj hocem reci - samo on je blazno nekaj padel ali se nekaj ful poskodoval, porezal ali kaj...

Nam nic, a on s snemanja ves krvav in obdrajsan...

Snemanje videa (morda?) Iskanje izg. casa ali nekaj drugega v produkciji hc kolektiva... UBR komad, skratka.

Strah je vecen - ta komad.

Tam smo snemali, res je bilo grozno, tramovi, vse gnilo, vlazno, temno, drsece... ful smo kao laufali v labirint, pa se je nekam spotaknil ali nekam tudi padel...

Sem se vsaklic potem spomnila na tole....

Ja, cudna je bila ta smrt (in se katere smrti).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ko smo pa ze glih pri Dadijih in pri Bobnarjih...

Z Dadijem (in Iztkokom) smo imeli prvi bend (spodaj pod supermarketom, tedaj so bili tudi cole in ostala kompa)

Dadi me je 'ucil' bobnati. xDDx

Potem pa nisem se leta, ampak bas (ki me je 'ucil Jani - Hace). :)

Samo vmes sem pa samo pela... morda pa mi je kaj ostalo.

Picasso

Nimphea - ne mores reci, da ni.

ceprav osebno pa mi ni vsec, tole sesljanje zelo tezko poslusam, vse tole zavedanje mi gre na zivce.

On ne bo v vlogi se nikoli matral, kaj napenjal, bil bognedaj z grso faco...

Recimo to mi je ravno pri Cruisu vsec... briga ga videz, ko igra, je tisti clovek, nic ne fura kao lep zdaj in to...

Tale pa, snj snj sshh...

Je pa 'po vseh merilih in pravilih' pac seveda 'dober tip'.

Pac, meni ne potegne.

Picasso

Meni je pa Robert Redford - sicer je že malo načet, vendar umiram ob pogledu na njegovo čeljust x:Ix

Sean Connory je pa tudi vedno bolj šarmanten (boljši je zdej, kot v mladih letih) x:Dx

Od mlajših pa Mel Gibson - ima tako navihan pogled. :2src:

BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI

Aja, saj res, kako morda nenavaden okus imam pravzaprav... Namrec - kdo je meni ful vsec?

Danny de Vito - mislim, da je ful OK clovek.

Morda ne bi sla glih v posteljo z njim ali se muckala, vsekakor pa bi sla na vecerjo, ce bi me povabil; po mojem bi ziher uzivala v njegovi druzbi in prepricana sem, da mi ne bi fural teh 'svojih stosev'.

Po mojem je v resnici cisto drugacen, tak razmisljajoc in tko.

Me ni presenetilo, ko sem izvedela, da je skorpijon (mislim, da je 17.11.). Zabava me, tak duhovit mora bit.

Tudi William Hurt se mi zdi duhovit (ribak, mislim da je 19. 3- na koncu rib) - ceprav sploh ni moj tip, presvetel, premehek, presoft pac, a mi je vsec ravno zato, ker se mi zdi duhovit.

Picasso

Uaaaa, zdej sm se pa se na Ognjena Backovica spomnla..... Men je x:px x:Dx (ce smo ze pr nasih). Drgac je bil pa moja prva ljubezen Andrej Sifrer, stara sm bla 4, 5 let in ful zaljubljena......hehehehehehe......sem mu pismo napisala, pa ga izgubila, pa ga je brat nasel....... :eek: xrolleyesx Valda je mel se en razlog za zajebavanje. :o|o:

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

:palec:

Eh, ...... škoda

Pol jaz nisem tvoj tip.

No, ja, brez las na glavi sem res, pa podočnjake imam tudi, pa dve roki, dve nogi in glavo....

to pa je tudi vse, kar imava skupnega.... x:o)x :C: :O: x8Dx x;)x

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Res me veseli, ko so tako razlicni okusi, dojemanje ljudi in vse... toliko razlicnih definicij 'lepote', dobrih tipov in bejb...

Ej, res, hvalabogu...

Henry je tudi kar kul (ko smo ravno pri vodnarjih oz. smo v parih temah govorili o 'uranovcih' v tem casu)... malo prevec naturiram, samo pa ful inteligenten, sicer ni moj tip, je pa karizmaticen.

Nekoc sem ga 'intervjujala'. Sicer sem zamehurila intervju, pac pa sem ga imela samo zase pac tisti cas lahko in sva se dodobra vse zmenila. x8Dx x:px x;)x :vragec:

Pa tudi z Robijem Wiliamsom (spet Vodnar) bi se ziher dobro imela na kaksni vecerjici ali enkratnem zurcku... - glih en mesec sva razlike - in tistih x let... x;)x x:Xx x:)x

No, mislim da je x 10, ce smo natancni. x;)x

Picasso

Ko smo pa ze glih pri Dadijih in pri Bobnarjih...

Z Dadijem (in Iztkokom) smo imeli prvi bend (spodaj pod supermarketom, tedaj so bili tudi cole in ostala kompa)

Dadi me je 'ucil' bobnati. xDDx

Potem pa nisem se leta, ampak bas (ki me je 'ucil Jani - Hace). :)

Samo vmes sem pa samo pela... morda pa mi je kaj ostalo.

zdej pa mal presenecen, ker sem razumel, da si vse sama ucila :eek: ??

xDDx Heh, sem se narežala kot že dolgo ne. Help, kakšni okusi... no, sicer pa lahko rečem po drugi strani hvalabogu, ker bi mi drugače vse navalile na one kao hladne pa resnici zelo sexy briljantno brihtne tipe, ki so pač všeč meni...vidiš El Nino, še je upanje, fizika je zakon!

Od filmskih se pridružujem Astri ...sem prejšnji teden že mislim 3-tič (mi ni v navadi!) gledala Angleškega pacienta in Ralpha Fiennesa in sem še po enem tednu čisto preč....tip na videz totalno hladen, ma kakšne ženske, on se zanima samo za puščavo, arheološke izkopanine, raziskovanje in avione.....pa tako hladno pogleda, v resnici pa slutimo zadaj čisti vulkan... za kar se potem tudi v resnici izkaže.....oh,

ne morem več.....hočem Angleškega pacienta še četrtič in petič .....pa x:px x:px x:px ,....

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

P.S. Pa tudi Harrison Ford, v malo mlajših letih, z značilno grimaso in dvignjeno obrvjo...oh too mi delii!!

To ja, Mucamaca! Saturnovska hladnost, zadaj pa ...vulkan...pa kar čutiš tam nekje pod pasom tisto žerjavico...

Tipi iz ozadja...sive eminence, ki obvladajo sceno...

Všeč mi je še Robert Downey jr.

Iz domačih logov pa Slavko Ziherl... :vio:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...