Apolonija 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 pa še en slovenski.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 ampak ta je pa sam za na sliki gledat.... kr drugač te mine... opa opa!!! koga pa jz vidim... njega pa poznam trudi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Slovenski............. Moja izbira je boljša Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 trudi Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Pomoč prosim!, Kako moram nardit, da prikažem sliko (dobrega tipa ), pomagajte mi prosim. Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 pa še en slovenski....:o|o: Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 to je:C:\Moji dokumenti\My Pictures\gere_1.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 pa še C:\Moji dokumenti\My Pictures\gere_1.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 tako šarmantenC:\Moji dokumenti\My Pictures\gere_1.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 ta.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 tako... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 s chim vse si folk ne fila diskou 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 heat(h) Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 s chim vse si folk ne fila diskou 666 zlomkou....tralala blablablabla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 gere mi je usec Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 a ne da je .... x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 padam na mlajše..mogoče v častniku in gentelmanu Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Kaj pa tale? Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Zakaj pa tu mene nihče ne omeni? Tidamtidamtidam.......kak je meni fajn ..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Nimam tvoje fotke, da bi jo prlepila gor... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 ...dober no, ne morm več nič rečt, pa tak sm sam zalutau na to temo, pukim slučajem..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 heheheh...odpri novo temo "dobre ženske" pa ti takoj neki lepih gor napopam...da boš tut ti happy Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Enrique men ni...niso mi latino tipi...tut jan ne Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Nimam tvoje fotke, da bi jo prlepila gor... Sej je tudi meni ni poslal.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.