Skoči na vsebino

Dobri tipi

Kristalka

Recommended Posts

Ti sam reč, koga bi in bo....mislim gor prpopan x8Dx
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.
Deli na socialnih omrežjih

x:Dx  x:Dx  x:Dx

Mickeni je  obljubljal fotko, da jo nalimamo gor, pa nič  :o|o:

Hm, tistim k so želele sm jo tak poslal takrat.......novejšim pa ne, ker me pc zeza, definitivno, je nism niti borisu uspel poslati, ne vem v čem je štos. Tko. x^x Poleg tega ne morm konkurirat totim tu :C: , grem.....v depri odhajam. :V: :sori: :inocent:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pa saj sem te mal prej potolažu, Michelle :xx!: .......se ne rabiš "sekirat", nism tvoj tip pač. Jebiga. x^x

:C: :C:

Aja, sicer pa bejbe tak niste na videz mahnjene, globina, intelegenca, šarm, humor....to je to, jebeš videz.... :vragec: :inocent: x:Dx x:Dx x:Dx

K. Čapek

Mick....pošlji mi na mail, ti zrihtam pa gor prpopam....pa še gubice ti zlikam, hahahha x;)x
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Ok, ok...sory Mick...

Pa eno za lep popoldan....

:D kok je res hecn s temi tipcki oz. okusi, meni ni noben vsec od tehle treh. :o|o:

gere? mah, saj je pac ok, cist ceden, sam... xrolleyesx mi 'ne dela', nekako...

iglesias yr? mah, boljse ze kot sr, a oba sta mi osladna.

jan Plestenjak? ma saj je kar kul tipcek, pravzaprav, samo mi je hecno vsa tale romantika pa tole, pa mal prevec se je ufural. xcivx x;)x xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aja, sicer pa bejbe tak niste na videz mahnjene, globina, intelegenca, šarm, humor....to je to, jebeš videz.... :vragec:  :inocent:  x:Dx  x:Dx  x:Dx

:vragec: ...v bistvu ugotavljam, da ni tako, kot sem že gori napisal bl za hec. :vragec: Ko gledam in berem to navdušenje lunatk na tej temi in sam pocukrani lepotci v večini /sem že čist zelen od zavisti x^x / se mi zdi, da ženske skor še bl padate na videz k mi. Nism opazu, da bi tipi vsi navdušeni popali gor fotke k smotani, iz ust pa se jim bi cedila slina. x:Dx Tak da......hvala bogu, da sm lep :vragec: .......no, zdej bom kmal k hujšam. x:o)x x:Dx x:Dx

K. Čapek

Mick....pošlji mi na mail, ti zrihtam pa gor prpopam....pa še gubice ti zlikam, hahahha x;)x

x:px :vragec: x;)x :palec:

Ajde Mick, kaj cakas? x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aja, se nekaj... vceraj sem gledala film s harisonom Fordom na htv... xrolleyesx Kaksen dolgcas od igre in od tipa!! xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xzzzx

Ves film brez ene mimike, govori pa sepetaje!!!!!!! :xx!: :sori: xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Kao... resen pa to, cist izi govori, ne histericen in tko, s pikico energy, ne - zategnjen do konca, sepetaje in tko...

Nisem mogla verjet, sem prvic to opazila!!! Prav odbijajoce, no (meni).

Sem takoj se spomnila na Toma cruisea (pac, ker kao dobra tipa oba, pa oba raka) - on je zavzet, gledas lik zgodbe, cist not pade, nc lepotec da mora bit in tko...

Ta pa skoz iz enega kota pa z isto faco otrplo brez mimike, dolcajt totalen. :o|o: xrolleyesx

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...