Apolonija 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Ti sam reč, koga bi in bo....mislim gor prpopan Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Sej je tudi meni ni poslal.... Svinjska laž. x!x ........ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Mickeni je obljubljal fotko, da jo nalimamo gor, pa nič :o|o: Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Obup... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Enrique men ni...niso mi latino tipi...Evo...in je mickeni dokončno by .......mi mal vleče na latino, sam tolk lep nism :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 POKAŽI SE!!! Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Mickeni je obljubljal fotko, da jo nalimamo gor, pa nič :o|o:Hm, tistim k so želele sm jo tak poslal takrat.......novejšim pa ne, ker me pc zeza, definitivno, je nism niti borisu uspel poslati, ne vem v čem je štos. Tko. Poleg tega ne morm konkurirat totim tu , grem.....v depri odhajam. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 POKAŽI SE!!! ...bemu, zdej pa mickeni na vsak način hoče iz hlač.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Evo...in je mickeni dokončno by .......mi mal vleče na latino, sam tolk lep nism :xx!: ma pokaz se res...vsaj men izjeme potrjujejo pravila Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 heheheh...odpri novo temo "dobre ženske" pa ti takoj neki lepih gor napopam...da boš tut ti happy HI ,HI, SAJ JE ŽE TA TEMA....TI MU SAMO OD Monica Bellucci SLIKE GOR NAPOPI ... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Pa saj sem te mal prej potolažu, Michelle :xx!: .......se ne rabiš "sekirat", nism tvoj tip pač. Jebiga. Aja, sicer pa bejbe tak niste na videz mahnjene, globina, intelegenca, šarm, humor....to je to, jebeš videz.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Mick....pošlji mi na mail, ti zrihtam pa gor prpopam....pa še gubice ti zlikam, hahahha Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Monica Bellucci ...ja, bemu, to bi jst mel doma .......pa za sosedo tud. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Mick....pošlji mi na mail, ti zrihtam pa gor prpopam....pa še gubice ti zlikam, hahahha Pih, Mick nima gubic. Je mlad po duši in izgledu. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Ok, ok...sory Mick...Pa eno za lep popoldan.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 mmmmmm...luštkana. Nič sorry, se bo že treba mal potrudit in oddolžit..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 mah...mejte se x!x Michelle gre.............................................. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 ...h kakemu dobremu tipu? :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 ne...sam stran od tebe :o|o: k si tak.... ma jest grem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Pa kaj sm spet ušpiču? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 men je pa talele ušeč..mmm kake oke.. kak mu je ime, navedi ime, prosm .skwo (bejži s tem Rihardom Grlenom˝ ) Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 kok je res hecn s temi tipcki oz. okusi, meni ni noben vsec od tehle treh. :o|o: gere? mah, saj je pac ok, cist ceden, sam... mi 'ne dela', nekako...iglesias yr? mah, boljse ze kot sr, a oba sta mi osladna.jan Plestenjak? ma saj je kar kul tipcek, pravzaprav, samo mi je hecno vsa tale romantika pa tole, pa mal prevec se je ufural. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Aja, sicer pa bejbe tak niste na videz mahnjene, globina, intelegenca, šarm, humor....to je to, jebeš videz.... ...v bistvu ugotavljam, da ni tako, kot sem že gori napisal bl za hec. Ko gledam in berem to navdušenje lunatk na tej temi in sam pocukrani lepotci v večini /sem že čist zelen od zavisti / se mi zdi, da ženske skor še bl padate na videz k mi. Nism opazu, da bi tipi vsi navdušeni popali gor fotke k smotani, iz ust pa se jim bi cedila slina. Tak da......hvala bogu, da sm lep .......no, zdej bom kmal k hujšam. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Mick....pošlji mi na mail, ti zrihtam pa gor prpopam....pa še gubice ti zlikam, hahahha Ajde Mick, kaj cakas? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Aja, se nekaj... vceraj sem gledala film s harisonom Fordom na htv... Kaksen dolgcas od igre in od tipa!! Ves film brez ene mimike, govori pa sepetaje!!!!!!! :xx!: Kao... resen pa to, cist izi govori, ne histericen in tko, s pikico energy, ne - zategnjen do konca, sepetaje in tko...Nisem mogla verjet, sem prvic to opazila!!! Prav odbijajoce, no (meni). Sem takoj se spomnila na Toma cruisea (pac, ker kao dobra tipa oba, pa oba raka) - on je zavzet, gledas lik zgodbe, cist not pade, nc lepotec da mora bit in tko...Ta pa skoz iz enega kota pa z isto faco otrplo brez mimike, dolcajt totalen. :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.