Mick 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Ajde Mick, kaj cakas? Sej menda veš kako se to dela ........dražiš, pa dražiš, pa dražiš.....pol k je že čist mokra .......pa jo daš gor. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Ne, ti jo das pol dol. :D Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 ...sej, sam k že sliko daš gor, sm pač primerjalno reku "gor"......pa bemu, saj v bistvu jo lahko daš tud gor, ne .....joj Marsa, pr teh letih pa tega še ne veš..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Mick saj ves kok sem konzervativna, v bistvu! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 ...jah taki smo, generacija 64 Saj jst že cel lajf sam misionarski položaj prakticiram, sam zdej sem že v letih, pa jebi ga, silom prilike, ktero tud gor spustim. Ti tud že kterega? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Haha, Mick... ne povem! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Evo......bemu, najbl sladke stvari vedno zamolčiš To je zgleda kao.........živte v upanju. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 A se ti zdi? Mogoce jih sam ti spregledas. Mogoce vmes kljubovalno ko te ni, postnem vsega boga. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 ...he-he....to skor nemogoče, da bi jst te bl sladke stvari spregledau, to pa ne. Bleferka ....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 :o|o: dvogovor... Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 jp. čiste privat debate. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 ...dobre bejbe s skor zopet dobrim tipom .................... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Se vsaj dogaja Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 o lej ga micki se je zbudu..... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 O lej jo zadetkico ......maš kaj mucka? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 si ga pregnal... se te je prec ustrašu in zbežu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Pih....tak grozn a tud nisem ......majo mene mucke rade. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Matr, kaj vse zamudiš če te popoldan ni na LNF.... Ok, zdej pa resno....Mick dej jo GOR, da boš lahko pol tut kej DOL dau... Aja pa dobr jutrček vsem p.s. - pa še ena fotkica za ženskice... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 seveda te majo mucke rade zato pa si mačka pregnal Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Apolonija, saj to je glih blem, da pol nem več nič dol dal............... ....no, razen slike. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Mick, kaj nej ti rečem...al da si reva al da nimaš jajc al pa ...vsake oči imajo svojga malarja ....pusti nam dekletom na LNF da presodimo to....al si al nisi Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Reva brez jajc .....kaj če te od tazga fotka zanimat :xx!: ......aja, še nisi vidla nbenga brez jajc. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 ah micki.... veš se govori da dobr zgledaš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 No, glih od tazga me fotka zanima....da pol nardimo iz njega korenjaka z jajci... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Veš kak je z govoricami, Aiwa.... Apolonija Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.