Skoči na vsebino

Dobri tipi

Kristalka

Recommended Posts

:vragec: x:Dx ...sej, sam k že sliko daš gor, sm pač primerjalno reku "gor"......pa bemu, saj v bistvu jo lahko daš tud gor, ne x:px .....joj Marsa, pr teh letih pa tega še ne veš..... xrolleyesx :inocent: x:o)x x:Dx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

x:Dx x:Dx ...jah taki smo, generacija 64 :vragec: x:px x:Dx Saj jst že cel lajf sam misionarski položaj prakticiram, sam zdej sem že v letih, pa jebi ga, silom prilike, ktero tud gor spustim. Ti tud že kterega? x8Dx :vragec: x:px x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Matr, kaj vse zamudiš če te popoldan ni na LNF.... :C:

Ok, zdej pa resno....Mick dej jo GOR, da boš lahko pol tut kej DOL dau... :vragec:

Aja pa dobr jutrček vsem x:Xx

p.s. - pa še ena fotkica za ženskice...

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Mick, kaj nej ti rečem...al da si reva :O: al da nimaš jajc x:px al pa ...vsake oči imajo svojga malarja x:Ix ....

pusti nam dekletom na LNF da presodimo to....al si al nisi :palec:

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

No, glih od tazga me fotka zanima....da pol nardimo iz njega korenjaka z jajci... x:px :vragec: x:Xx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...