aiwa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 wem micki wem. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Ja no.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Sam včasih pa tud je kaj na njih, ne aiwa Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 A vi to o dobrem tipu? Tistemu na slikici? Ali o M.....???? Zanimivo . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 O sanjalka. Mah, sm mogu mal zabluzit, nism mogu več unih lepotcev gledat.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Pridem tule sem pogledat...v upanju, da bom videla kakšnega dobrega tipa...Apolonija ...pa sam razprava o Micku... hehe, jaz ga poznam...v živo...info dajem v zameno za podkupnine... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 ...kolk češ za "dobre" info-e ? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Mick... kaj pa zdaj ...panika??? Astra, info daješ javno? Kam pa podkupnine?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Astra - vse povej Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 saj ni neumna, da bi me preveč hvalila, še me hoče mal zase met Ni panike, sanjalka . Astra....podkupnine si deliva. x!x Najprej nakazila, pol info. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 One bad guy....da ne bomo sam o Micku govoril....k itak ni za stvar Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Patrik Swajzljnžnj Naj ti bo, no. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Aja, Mick ..deliva podkupnine Pozabi...pobirala jih bom na obeh straneh...od tebe...in od drugih... Apolonija...šeeeee Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 se mi je zdel ja ......sam pol pa me pelješ na jacka, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 hi hi hi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 se mi je zdel ja ......sam pol pa me pelješ na jacka, ne A ne na Micka? Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Pa kak naj mene pelje na Micka, ha? Na Micka lohk povabim ktero sam.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 hi hi hi mickenega Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Pa še enga Đorđa tlele poknem gor.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Apolonija še sllikic.... Astra...a si povedala že kaj? Mick... ti se pa samo hvališ, da boš kako povabu, kje pa so vabila???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 En ta mlad... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Mick... ti se pa samo hvališ, da boš kako povabu, kje pa so vabila???? Tipam teren..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Apolonija... imaš očitno celo zbirko, okus pa tudi super Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Mick... ti se pa samo hvališ, da boš kako povabu, kje pa so vabila???? Tipam teren..... pa dobro pretipaj in si teren oglej... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Ja, daj fotko gor. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.