sanjalka 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Ja, daj fotko gor. akakega dobrega tipa misliš??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Apolonija... imaš očitno celo zbirko, okus pa tudi super V bistvu mam dobro povezavo do interneta in jih zdele sproti vlečem dol...vse za LNF hehehe Evo eno klasiko, na tegale sem bla pa nora k sm bla v o.š. Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 ...sanjalka, saj mamo kako temo za dobre bejbe tud Heh, Apolonia se na supermene pali. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Mick... a to ni prava tema? Kam pa naj pol grem? Apolonija, ta pa je res iz OŠ. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 En ta mlad...Dober Ni tist tipicno "lep", ampak ma neko karizmo. Pa dober showmaker je...bla na koncertu in je bil Na supermane pa jaz ne padam...prevec samosvoji so zame baje Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 superman.... oh ja ... res osnovna šola... se spomnim da enkrat nisem hotla it v šolo ker se je ob sedmih na filmnetu začel superman in sem ga hotla gledat... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Ja, jest sm mela poster doma....mmmmm...ja no...ah je bil tok močn pa lep pa prijazen...aaahhh...... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Mick... a to ni prava tema? Kam pa naj pol grem? Je prava......zate, ne pa tudi zame Mah saj mamo neko temo, ne spomnim se več naslova, o bejbah pa to. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Zame je pa prevec tipicno lep Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Mick... a to ni prava tema? Kam pa naj pol grem? Je prava......zate, ne pa tudi zame Mah saj mamo neko temo, ne spomnim se več naslova, o bejbah pa to. Ja pol, pa jaz ostanem tu, ti pa v temo o bejbah.... . pa tu smo same bejbe veš! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 men je bil všeč... danes mi ni več... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 aiwa Men tudi marsikdo, ki mi je bil vcasih vsec, ni zdaj in obratno.Pa tudi veliko zarecenega kruha jem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 to pa tak vedno... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 poreden fantek... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 latino lover.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 priden fantek Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Vse 3 fotkice so mi anti sem bolj za: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 ej ženskice imate pa res veeeeelikoooo slikc,časa,potrplenja.... kva se vse najde v vašem p.c. hudiča kje vam tolk časa? Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 One bad guy....da ne bomo sam o Micku govoril....k itak ni za stvar v "dirty dancing" je bil strašen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 priden fantekojoj...tega bi se pa ustrašila :o :OO!: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 ej ženskice imate pa res veeeeelikoooo slikc,časa,potrplenja.... kva se vse najde v vašem p.c. hudiča kje vam tolk časa? sama osebno ne porabim toliko casa, ko odprem google, kliknem "Slike", napisem ime in zberem prvo slikco, ki je kokr tolk v redu.Mislim, da nobena nima lih shranjenih stvari... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 sem bolj za: michelle, to mi deli Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Samo za Matejo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 ... (čeprav mi je bolj všeč v kakšnih drugih scenah, pa tud taslečena varianta ni slaba ) ... blazn všeč mi je bil recimo v magnoliji Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.