Gazelca 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 verjetno je mislila kšnga... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 verjetno je mislila kšnga... Aja možno ja; če je to mislila je ! Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Al pa kšnga striptizerje Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 elvisa!!! ja misnla sm kšnga... pa sem se zatipkala.... elvisa!!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Hehe....Trudi...kaj pa dones dogaja? Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 elvisa!!! ja misnla sm kšnga... pa sem se zatipkala.... elvisa!!!!daj ga ti, men ne gre prilepit, pa mam ful slik Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Hehe....Trudi...kaj pa dones dogaja? http://www.click-smilies.de/sammlung0304/party/party-smiley-038.gif Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 ...dbest! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Danes sem pa videl enga hudo dobrega tipa v moji kopalnici..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 S prijateljico sva sli neko popoldne na kosilo. Odlocili sva se, da bova kosili na vrtu restavracije, obcudovali naravo in malo poklepetali.Nekaj korakov stran pa sta sedela dva moska, ki sta naju stalno obcudovala in nama celo kosilo neutrudno tezila. Eden je bil nekoliko starejsi kot drugi, obadva pa sta utrujala kot kaksni podrepni muhi. Ne mislim podrobneje opisovati njunih pripomb in opazk, saj same zelo dobro veste kako je, ce se ne mores otresti moskega, ki te sploh nezanima.Na najino sreco sta zakapirala, da "iz te moke ne bo kruha" in si nekajmiz stran poiskala drugi zrtvi, ki sta izgledali precej potrti in razocarani. Uspelo mi je posneti fotografijo, ki vam jo prilagam kot opozorilo,ce bi se zacela motati okoli vas! Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Eh, če bi se že motala okoli mene, me to sploh nebi ganlo Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 seveda. mene tud ne Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Apolonija.... to je pravo. Saj ni lepota samo tista zunanja a?Jo pa najprej opazimo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Pa še ena za Smiki.... Saj ni lepota samo tista zunanja a?Res je, da ni vse samo v zunanjosti....ampak mal za sline cedit pa ni švoh.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 oh......... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Ja vem ja.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Res je, da ni vse samo v zunanjosti....ampak mal za sline cedit pa ni švoh.... Ja mas prav.... kaj lepega vedno rade pogledamo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 In tole je res lepo.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 , kakšen krasen, lep, sexsi... Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 ...je res lepo..... najdi še kako , da si učke napasemo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Waw, kok fino...pridem iz Lj vsa tecna, pogledam mal na forum in vidim slikce od Toma George pa Brad dobro zgledata na tej fotki..Elvis mi pa ni Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Meni je Tom tudi naj.... Rada pa pogledam še kake druge.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 , sej jaz tudi...ampak cez njega ga pa ni Pa se vedno boljsi je Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 ne, ne elvisssssssssssssssssss Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.