Trudi 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 če mam pa Prasico http://smile.smilies.nl/943.gif Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 prašič in prasica to je lepi par, ona je huda frajla on pa gobec ta'prau. Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Kaj pa tale venček...007 Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 nč ne bom rekla...če bi bil Benicio 007 Lenny je bil pa tud men všeč, sam je zdej totalno polizan :o|o: in muska je tud bl švoh.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Bond...James Bond... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Saj je dober, sam preveč spedenan zame... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 še boljš je http://www.click-smilies.de/sammlung0304/liebe/love-smiley-076.gif Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 A tale pa bo??? Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 še boljš je http://www.click-smilies.de/sammlung0304/liebe/love-smiley-076.gif ...pa kaj je z vama tle pred vsemi... Apolonija ....sej mi je un tudi všeč, sam mi je preveč eleganten zame ... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Sej glih zato, k mi je nerodn Tlele sta men sam dva reeeeeeees všeč, pa sem že povedala, tko da nimam kej novga semle dodat Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Men je pa tale všeč... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Men se zdi pa preveč narciska Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 13.2.men je tudi vsec, pa tudi zato - tak pac je, model.leny je tud kul, ja blazn pa pozira, polizan? kot james brown. Men tudi ni vsec 'stari' sarm, kao sarmantni lepotci a la Sean Connery pa tko...Mi je pa Pierce brosnan svec, kljub temu da je tak zapet pa tak kot da bi metlo pozrl... se mi zdi duhovit v bistvu, kot da malo namenoma se igra tacga zapetega.Sicer pa so meni vsec majhni tipi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 S ta zadnjim stavkom se kar strinjam Kdo bi si mislil a? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Apolonija Na katerem pageu si dobila tole slikco od Benicia? Vem, da sem enkrat šla čez ta page, ampak si nisem linka shranila, tako da bi bila nadvse vesela, če mi ga napišeš No jaz sem pa še mal brskala zanjegovimi fotkami... Evo jih en par Takšen mi je najbolj všeč Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Pa še ena Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Sončna, ne glej za tipi, bejž se učit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Pa še ena barvna.... Njamsi Aja, pa ribica je po horoskopu Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 tale dečva me sploh ne šljivi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Nisem velikanka! Sem sam 175 pa mislim, da sem vseen visja od Toma Nic ni narobe z manjsimi tipi...samo ob sebi sem navajena visjih... Ce se zaljubim v manjsega, pa naj bo manjsi...mi je vseeno Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 u mišelka sej si kr velka. pa hecala sem se... jz sm pa bl pr tamičkenih Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 IN KAJ JE NAROBE S TEM ČE JE TIP MANJŠI OD BEYBE morebit pa dobr tip... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 sej je dober tip! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 u kul, da sem opozorila na Benicia ...super, da je tolkim puncam on kul, sem misla, da ga sploh niste opazle Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.