Apolonija 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Apolonija Na katerem pageu si dobila tole slikco od Benicia? Vem, da sem enkrat šla čez ta page, ampak si nisem linka shranila, tako da bi bila nadvse vesela, če mi ga napišeš No jaz sem pa še mal brskala zanjegovimi fotkami... Evo jih en par Takšen mi je najbolj všeč Sončna Nimam pojma na keri strani, jest dam v googla Benicio pa mi vrže vse možno, pol pa sam še izbiram Dobr je dobr.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 http://images.google.com/images?q=benicio+...%E8i+z+Googleom Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Meni pa ni. Čisto nič...zglada kot, da neki (grdo besedo imam v mislih..pa ne vem, ali jo lahko napišem...ok. naj bo..če komu ne bo pa jo naj zbrišejo. Fukfehtar. Tak. Hvala bogu, za različne okuse. Ok..meni tudi majhni tipi všeč.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 majhni tipi všeč???????? uf, nič ne štekam..................... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 uf, še en hladen tuš........... jst sem namreč visok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 jap hehe - pa še peti ne znaš..šment Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 men v oko padejo visoki tipi, temni, HC scena...bl mal jih je zadnje čase, vsi hočjo bit reparji al pa raverji(čeprav tud poškilm v kakega tamalga).. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 meni tudi- visoki in črni. Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Kako je cuden ta svet... Meni pa tipi niso vsec, sploh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Kako je cuden ta svet... Meni pa tipi niso vsec, sploh. kaj pa vem, tipi ste čudni ...lepota je lepota,ženska al moška..jest lohk rečm, da mi je kera ženska dobra,pa s tem ne mislm da bi kej mela z njo... Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Meni tudi v oči padejo temnolasci, so pa pomembne oči in roke, pa tisti občutek, ko nekoga prvič vidiš, ali je pozitiven ali pa ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Eh,da bi mene vidle,ste takoj vlažne! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 besede, besede...od besed k dejanjem in se pokaži!!!drugače nič ne velja, polna usta obljub...phhh Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Eh,da bi mene vidle,ste takoj vlažne! ja začetnik, samo berem tvoje hvalisanje, pa se že slinim.... Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Vidš,vidš,taprava zame! Začetnik tuki, kje drugje pa profi! A bi probala! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Neka znana oseba je enkraaat izjavila, da je najboljši moški takšen:v formatu 30 X 30, vedno je tiho, vedno lepo gleda n visi na steni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 v formatu 30 X 30, vedno je tiho, vedno lepo gleda n visi na steni. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Neka znana oseba je enkraaat izjavila, da je najboljši moški takšen:v formatu 30 X 30, vedno je tiho, vedno lepo gleda n visi na steni. samo,občasno,pobrišeš prah z njega Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Neka znana oseba je enkraaat izjavila, da je najboljši moški takšen:v formatu 30 X 30, vedno je tiho, vedno lepo gleda n visi na steni. A se je pol ob sliko drgnla,al kaj? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Mislim, da ne Mislim pa, da je imela enga, ki ni bil glih najboljši Seveda pa ni imela te časti, da bi tebe spoznala - triple x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Neka znana oseba je enkraaat izjavila, da je najboljši moški takšen:v formatu 30 X 30, vedno je tiho, vedno lepo gleda n visi na steni. Hm, jst pa mam na to kakšna je najboljša ženska čist drgačen pogled. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Od spodaj navzgor? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Z mickenim iz "oči v oči" Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Če si imel v mislih svoje oči, potem ti priznam, da še nisem srečala tako gibčnega človeka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 He-he, moje oči njuno srečanje "iz oči v oči" predvsem rade opazujejo ....ničkaj preveč gibčen zato ne rabim bit. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.