Marsa 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 zdej pa mal presenecen, ker sem razumel, da si vse sama ucila ??Saj sem se - a nisi videl, da sem dala v narekovajcke? Da so me 'ucili' je predvsem pomenilo, da smo se druzili, da smo imeli razlog, da smo se lahko dobivali, res sem se pa kake dvakrat usedla tudi za bobne in mi je Dadi pokazal disko ali kateri ritem in to je bilo to - 'ucil' me je sam Dadi (kasnar). Jani Hace pa je bil obetaven basistek, ko je se bil totalno mlad, v Vincijevi skupini, in jaz sem prisla k njemu in sem mu rekla - a bi me ucil bas? Zato pravim, da me je 'ucil' bas, ker sva potem nekaj casa se skupaj okoli potikala, morda pa sva kdaj tudi dejansko igrala bas.Slednjega pa sem igrala tudi z Backotom, ki je zahteven muzkonter in vsekakor sem vse sama se tako spomnila kot igrala...Seveda - tudi ce ti mene kot bolj pouceno v astrologijo nekaj vprasas in ti jaz to razlozim ali recimo pokazem, kako se izracuna asc, se vedno ne pomeni, da nisi samouk. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Kot je že ena rekla, na cesti vidiš več boljših tipov kot so vsi opevani filmski zvezdniki .. Moja top 10 lestvica. 1 - športniki... rokometaši, plavalci.. eh, to so ti dobri tipčki.. (renatko, pa Uroš.. fejst mladci..) 2- filmski igralci - Paul Newman .. prva liga - Maximilian Shell - Ralph Finnes (al kakorkoli se že piše..) - R-D.junior - Denzel Washington - Warren Beatty v razkošju z trave.. mega dečko.. uh, pa še bi se našli... definitvno pa mi tipi "Like" Tom Cruise, Brad Pitt (čeprav dober v Jesenski..)..niso všeč.. preveč pocukrani.. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Heh, sem se narežala kot že dolgo ne. Help, kakšni okusi... no, sicer pa lahko rečem po drugi strani hvalabogu, ker bi mi drugače vse navalile na one kao hladne pa resnici zelo sexy briljantno brihtne tipe, ki so pač všeč meni...vidiš El Nino, še je upanje, fizika je zakon! Hja, to me zmer spravi v "probleme".... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 contesa, a nismo tu pri tipih...? kaj tole bejbo zraven tlacis? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Sicer nisem strokovnjak za tipe, ampak bejba je zicer boljša kt tisti tip... hehe, no tale mi je totalka antipatičen, vin, heh, čist beda, sploh mi ne deluje kakorkoli, sam en njegov film sem gledal, to je bil saving private rayn, ko ga je sniper snel, zgodaj v filmu, nikjer drugje mi ni bil všeč... sploh ti novejši ameriški igralci so mi vsi po vrsti :xx!: Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Men pa so všeč tipi kot so Nicholas Cage, Al Pachino, Frank Zappa, Robert De Niro, Ricky Martin itd..... (nežnega in hkrati divjega) Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Sicer nisem strokovnjak za tipe, ampak bejba je zicer boljša kt tisti tip... hehe, no tale mi je totalka antipatičen, vin, heh, čist beda, sploh mi ne deluje kakorkoli, sam en njegov film sem gledal, to je bil saving private rayn, ko ga je sniper snel, zgodaj v filmu, nikjer drugje mi ni bil všeč... sploh ti novejši ameriški igralci so mi vsi po vrsti :xx!: strinjam z vsem Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Meni se je pa zdel tale Vinko prav vreden ogleda v XXX, sicer nisem pristas tovrstnega žanra in ne tovrstnih napihnjenih mišic ampak tale mi je pa nekak sedel...tak skrivnosten in ne tok butast mačo. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Contesa, pa kaj je to sploh za en tip, ki ga povsod not tlačiš?? Mi je totalna neznanka, nisem gledala niti enega filma s tem tipom, pa se zaradi tega niti ne žrem posebno... Ma una tipinja na slikci z njim je pa čisto primerna za v drugo temo: npr.Pojem lepe ženske ! MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Kako je to dbest, v bistvu...Da lahko KONKRETNO in sproti in 'v zivo'... spremljamo tole - razlicne okuse. Ker meni pa tole.... ma nic. nic. nic in nic. :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Contesa, pa kaj je to sploh za en tip, ki ga povsod not tlačiš?? ja, jaz imam tudi malo probleme s tem...mi ni nikoli jasno, ali je to isti poba, ali so si vsi tkao podobni...si ga sploh ne morem zapomnit...sploh takih vrst tipov...vse isto... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Mislim, da je vedno Vin Diesel....prisežem pa ne. Meni se dopade, ker sem nekoč poznala nekoga zelo podobnega in mi je bil zelo ql človek, taka pobrita glava, globok umirjen glas, ki se mu nikoli ne mudi in ql poza..tko kao vse me bo počakal. Saj mogoče se mi ravno zaradi tega tale Vinko dopade, ker drugače mi tovrstni mišičnjaki ne sedejo. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 pa obrito glavo in to, jao, hehja, ne res mi ni všeč žanr njegovih filmov, tile neoakcijski so vsi sux, neka huda akcija pa to, čist nerealne fore, ja včasih je james bond v enmu dnevu, položil vredu bejbo, trikrat pomeril s pištolo, enkrat ustrelil, povedal tri dobre vice, in to je bil nice and easy film lepo realno in tko.., zdaj pa neki, xXx, čist, brezveze, neki antijunak, al kaj, hm čist beda.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 ja, zdaj pa v enem dnevu položi tri bejbe...vicev ne govori, ker ne zna bit duhovit... pravzaprav čimmanj govori...saj ne zna nič povedati...sicer pa ti "junaki" niti nimajo časa (glej zgornjo vrstico... ) MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 james bond kul tip, kot karakter, niti ne, da so mi bli igralci tako dopadljivi, ampak ideja sama, da bi taki ljudje lahko bili... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 ja, zdaj pa v enem dnevu položi tri bejbe...vicev ne govori, ker ne zna bit duhovit... pravzaprav čimmanj govori...saj ne zna nič povedati...sicer pa ti "junaki" niti nimajo časa (glej zgornjo vrstico... )[/quote Hja sam za čase jamesa bonda, je to naredil tako, in na tak način da se tiste tri vse skrijejo, in takrat so ble take... ehja, zdaj pa ta jebiveter, brez stila, brez statusa, brez lepe frizure, brez kravate, brez šarma, sam še mišice, seks in eksplozije... kot bi življenju vzel, praktično vse lepo, vse začimbe, haha precej bi dal da bi lahko živel na prelomu stoletja, med 19 in 20im.... al pa v antiki, čeprav tisto je mal preverzno, čist lepo anglija 19 stoletje, ...... Wagner.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Še boljš, da ni kakega hudega povpraševanja po Vinku, midve se bova pa že zmenile Contesa .Men se je ful dopadla jaknca, ki jo nosi v XXX, taka krznena, kosmata kot ovčka, mora bit tip res iber desc, da si to gor nadene in jo nosi. No saj ,najbrž jo v real life ne nosi.Meni se zdi malce drugačen od ostalih herojev in mišičnjakov. Pa zakaj se moram zagovarjat, da mi je všeč Še enega sem se spomnila Rupert Evert.....čakam homofobe, da me na kol nataknejo Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Normalno, da ne ves ce sem pa narobe ime napisala, prav je Rupert Everett Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 On mi je tukaj kar cukr. Aja a je kdo omenil Bona iz U2...tudi karizmatik Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Še boljš, da ni kakega hudega povpraševanja po Vinku, midve se bova pa že zmenile Contesa Se mi zdi, da nista čist same klele... Daša mi tud skoz pod nos moli njegove fotke in vse filme šiba gledat... no, saj tale je morda ena izjema v tej 'kategoriji'... ko ga gledam v 'muvingu' je morda celo mičkeno no... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Sorči Matejčula ampak a ni tvoje dete mladoletno? Že tko študiram, kako Conteso onesposobit za dejt ....pa mi še nič ni kapnilo Men se dopade frizurca, jaknca in pa tist skuliran glas , ki zamre v kotičkih ustnic in ko pogledaš v oči in ti je vse jasno, čeprav ti ni .....matr me spominja na nekoga Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Tole je džaketica o kateri govorim Imaš prav Contesa, če ni folšije je za vse zadosti Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 hm spet ta van d... tisti Rupert Everett zgoraj je velik boljši.... pa njegova boljša polovica sploh je dobra bejba.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Moja lista zazeljenih: JULIAN SANDS (Soba z razgledom - njamy!) EVAN MCGREGOR (totalno seksapilen in se izjemen igralec povrhu (da ticka ne omenjamo..) RALPH FIENNES (samo superlativi) ORLANDO BLOOM (kot vilinec Legolas pa res seka!) VIGGO MORTENSEN (v Gospodarju je se najmanj privlacen...) JOHNNY DEEP (odkar sm ga vidla v Cry Baby mi je bil zakon) Fantje, ki so nase gore list : JURE KOSIR (naj mu bo, v spomin na tista leta :o|o: ) MARKO MILIC (se ena navada iz mladosti) RENATO VUGRINEC, LUKA SPIK (ne vem, nekej ma v sebi...nekej neukrotljivega ) (oops, sami sportniki He, he, ampak tale tema je fina - taka, razbremenilna Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 A tole si mislila Freya...po moje liže nesramno dobrega maxa Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.