Michelle 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 no ja no aiwe ni, jaz sem pa zapravla svojo priliko...tko da...se krog zmanjsuje... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Edini dober tip je Mick, bejbe smo se nagnetle okrog njega, on pa ne ve, kaj bi počel z nami. Mah.... dolgcajt A ti praviš, da je edini ???? Ne vem če bo to držalo, je sigurno še kak dober tu gor!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 mene tud kr izvzemite.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Saj, Sanjalka, sam noben tako z jezikom ne opleta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 A ti praviš, da je edini ???? Ne vem če bo to držalo, je sigurno še kak dober tu gor!!! sanjalka: na gorenjskem imajo pregovor:Ponoč je vsaka krava črna(pa bik najbrž tudi) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Enja, a pr vas je pa zdaj noč? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 dolores , tako se pač reče.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Da povzamem...Micki je zelo fejst tip in lahko bi vam laskalo, da vas tkole kuri! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Kaj misliš s tem? A da nam je ob Micku "pao mrak na oči?" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Da povzamem...Micki je zelo fejst tip in lahko bi vam laskalo, da vas tkole kuri! jaz pa zelo nova tule, sem mislila, da njemu laska, ker jih toliko kuri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Hehe...Michelle... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Saj sm vedu, same gobčice. Enja, teb je torej vseen ktermu daš, sam da je ponoč..... Laska, da mi? Seveda mi laska, če se vam je fajn zezat z mano, za kaj več pa ste tak le gobčice. Dolores.......teb z mano neb blo nikol dolgčas, tak da mogoče res blš, da že zdej spliniš..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 hehe...punce,zdej ste jih pa slišale... ... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Mickec, kaj pomeni "spliniš"? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Namest mickenga ščegetavček....ups....rep.....med noge in črta Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 jaz sem pa zapravla svojo priliko...tko da...se krog zmanjsuje... ....o tem pa ne vem ničesar. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 mene tud kr izvzemite.... Bemu, pa nekak sm od Tihereke največ pričakovau ........se mi je zdel, da mal manj gobčka pa mal več ukrepa... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Hehe...si ti od mene kakšen konkreten povod dobu,a? Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Dobu glih ne ......želu dobit pa. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Poleg tega je zgleda preveč gužve okol tebe in...jz se pol raje sama izločim. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Mick za punce in za vse punce najde čas, pa če je še tolk gužve......po moje zmeri se potrud, da so zadovol(je)ne Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Tihareka, respect ...Mick, cutim take vibracije in raje naredim tako kot tihareka Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 O Michelle ma midve sva team... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Itak Kompatibilne pa to Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 He-he, šarmer pa tak , mal se zezajo z njim pol pa ga vse družno odj...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.