astra 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Mick, dej pust tele gobčne pr mir...pa raj mene pel na pir... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Ah Astra , mi2 bova pa zdej en dan nardila..........rusvaaaaajs .......tak da za tisti dan kar pozab na zdravo življenje pa to....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Eh, dva Štajerca na kupu... ...saj ne rabiva vedno pit do nezavesti.... :xx!: ...nimaš nobene boljše ideje... Aja, mene vidiš v živo...pa veš da ne moreš sam gobcat.... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 A ti mene provociraš mal? Ok, pila bova čist zmerno in pri zavesti, da pa po čem drugem ne bova obležala, pa nism prepričan..... Mah vem ja, da maš učke tak jebozovne, da mickeni kar ponori..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 in jaz sem mislila, da bom kakega dobrega tipa videla tule, da bi si okice spočila Astra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Ja prid na drink z mano, ne..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Mick, dej pust tele gobčne pr mir...pa raj mene pel na pir... AstraKaj je še kar takšna žeja na Štajerskem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Uh, na štajerskem je velik vrst žej ........po ljubezni, po seksu, po veselju, po življenju, po navihanosti, radoživosti.......no pa po vinu, piru in jacku tud kdaj pa kdaj. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Štajerke so zakon ...za Štajerce pa pravzaprav ne vem... Selene... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Štajerci so zakon! Vem, da štajerke tud . Čeprav.....tud močvirnice nekam visok kotirajo, se mi zdi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Heh, Mick Midva sva pa itak zmenjena Pismu, si tamle jacka omenjal, ga nisem že ful časa pila, sam ne nesem več tolk dobro alkohola kot včasih, tko da bova rajš ostala kar na .... soku ..... Maš pa gužvo, pismu, in to glih zdaj v teh časih, ko smo še enga hudega loverja dobili na forum Hmmm, ženske postajajo pametne x:Dx Razvidno, da raje izberejo mickenega kot pa ... hihi ... recimo temu armanijevo obleko (al kero že ) Mick, pa že ko v tolk fajni temi sodeluješ, daj kakšnega dobrega tipa gor napopaj Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Seveda sva . Nobenga dvoma ni v to . Me sam zanima al sam čez dan al tud čez noč. Ah, saj ni treba dost pit, pij zmerno, pa zato dobro, ne. Mogoč je pri čem drugem bl pametno mal pretiravat, ne Mah, k...jih gleda, dobre tipe. Tu sam sebe propagiram, uni majo dovolj že to, da so lepi. S.Vila Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Mick bi v študentu spal???? x:Dx To bi pa rada vidla Kar se pa jacka tiče, smo nivo kvalitete že izpolnili, sam nekak je zlo močna zadeva Aja... dobri tipi... kaj pa veš, mogoče bi pa rada vidla, kakšni te privlačijo x:Dx (pismu, sej si za mojga Bardema par strani nazaj govoril, da ti potegne, čeprav nisi gej ) - nikol ne veš, kakšne načrte imam s tabo, ko prideš Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Še nedavno sem na potovanjih na študentskih domovih in hostlih spal, pa verjetn še bom, tko da.... Mah, 0,3 jacka, pepsi al cola, velik leda...mmmmm .....mogoče zate bl Southern Confort pa tonik al šveps, pa led....tud zlo dobro. Nič nimam proti gayem, menim, da smo vsi mal....kako že....latentni, speči gayi.....v nekaterih se zbudijo, v nekaterih ne, nekaterih pa jih nasilno uspavajo, k se pojavijo. Zaenkrat še tipa, ki bi mene seksualno privlaču nism srečal. He-he, tud ti nikol ne veš kakšne načrte imam jst s tabo, k pridem....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Jack bi bil na moje stare čase, to se pravi, on rocks Pa jaz sem mislila, da bi tole tko bolj ruknila, kot dva deda ob šanku x:Dx Če se pa greva bolj moško-žensko varianto, ti pa pustim izbirat sredstva... ... do neke meje Latenten gay i like your way of thinking pa si mi dal eno zlobno idejo, veš.... Ajde... kakšnega dobrega tipa spet, da ne bojo vsi hodili v tole temo zaman gledat, kaj se gresta Sončna in Mick x:Dx ... Javier Bardem Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 ...ha-ha....moško-moška varianta tipa in bejbe je lahko zlo nevarna, verjem. Mah, te meje men nikol ne ganejo. Še vsaka se je dal porušit.......meja mislim. Zlobno idejo? Ma joj, kak je grd..... :xx!: :xx!: Ja, naj bo no, priznam, čist ok je. :o|o: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Bemu, a nisi mal prej mene na drink povabu... eh ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 ...ha-ha....moško-moška varianta tipa in bejbe je lahko zlo nevarna, verjem. Mah, te meje men nikol ne ganejo. Še vsaka se je dal porušit.......meja mislim. Zlobno idejo? Ma joj, kak je grd..... :xx!: :xx!: Ja, naj bo no, priznam, čist ok je. :o|o: hm sončna sej ne vem kakšen tip naj bi bil lep sam tale mi pa res ni Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 men tut ne Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 tale je že boljš ja Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Sej že od zmer pravim, da je energija tista, ki privleče, bemte!!! Ni treba, da je pocukran kot iz kakšne modne revije, vsaj zame ne, če mu čez čelo piše, kakšen je... goreč dečko Verjemite mi ženske, s tem vam v postelji absolutno ne bi bilo dolgčas Pa kje drugje tudi ne, seveda Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 to pa verjamem, ma lahko ima angelski obraz, postavco ena a, ampak kaj če ne ve drugega kot kolk potegne kakšni avto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 ehehe midve sva že na isti valovni, ane Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 A to si zdej komi ugotovila? Mah, bemu, če je tu gor res tolk neiskrenih... :xx!: Ma kaj zdej to? Briga me.....mene vse zanima, če bi kdaj začutu seksualno privlačnost do moškega....bi verjetn probal tud to . In? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.