Skoči na vsebino

Dobri tipi

Kristalka

Recommended Posts

A ti mene provociraš mal? :vragec: x:px Ok, pila bova čist zmerno in pri zavesti, da pa po čem drugem ne bova obležala, pa nism prepričan..... :vragec: x:px x:Dx x:o)x Mah vem ja, da maš učke tak jebozovne, da mickeni kar ponori..... :vragec: :vragec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Uh, na štajerskem je velik vrst žej x:px ........po ljubezni, po seksu, po veselju, po življenju, po navihanosti, radoživosti.......no pa po vinu, piru in jacku tud kdaj pa kdaj. x;)x x:px x:o)x

K. Čapek

Heh, Mick x:Dx Midva sva pa itak zmenjena :vragec: Pismu, si tamle jacka omenjal, ga nisem že ful časa pila, sam ne nesem več tolk dobro alkohola kot včasih, tko da bova rajš ostala kar na .... soku ..... :vragec:

Maš pa gužvo, pismu, in to glih zdaj v teh časih, ko smo še enga hudega loverja dobili na forum x:Dx Hmmm, ženske postajajo pametne x:Dx x:Dx x;)x Razvidno, da raje izberejo mickenega kot pa ... hihi ... recimo temu armanijevo obleko (al kero že x:Dx ) x;)x

Mick, pa že ko v tolk fajni temi sodeluješ, daj kakšnega dobrega tipa gor napopaj x:px

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Seveda sva :palec: . Nobenga dvoma ni v to x^x . Me sam zanima al sam čez dan al tud čez noč. :vragec: x:o)x x:Dx Ah, saj ni treba dost pit, pij zmerno, pa zato dobro, ne. x;)x Mogoč je pri čem drugem bl pametno mal pretiravat, ne x;)x :vragec:

Mah, k...jih gleda, dobre tipe. Tu sam sebe propagiram, uni majo dovolj že to, da so lepi. x^x

S.Vila x:Xx x:)x

K. Čapek

Mick bi v študentu spal???? x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x To bi pa rada vidla x:Dx :P

Kar se pa jacka tiče, smo nivo kvalitete že izpolnili, sam nekak je zlo močna zadeva x;)x

Aja... dobri tipi... kaj pa veš, mogoče bi pa rada vidla, kakšni te privlačijo x:Dx x:Dx (pismu, sej si za mojga Bardema par strani nazaj govoril, da ti potegne, čeprav nisi gej x:Dx ) - nikol ne veš, kakšne načrte imam s tabo, ko prideš x:px :vragec: x:o)x x;)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Še nedavno sem na potovanjih na študentskih domovih in hostlih spal, pa verjetn še bom, tko da.... x;)x Mah, 0,3 jacka, pepsi al cola, velik leda...mmmmm x:px .....mogoče zate bl Southern Confort pa tonik al šveps, pa led....tud zlo dobro. x:px

Nič nimam proti gayem, menim, da smo vsi mal....kako že....latentni, speči gayi.....v nekaterih se zbudijo, v nekaterih ne, nekaterih pa jih nasilno uspavajo, k se pojavijo. Zaenkrat še tipa, ki bi mene seksualno privlaču nism srečal. x^x

He-he, tud ti nikol ne veš kakšne načrte imam jst s tabo, k pridem....... :vragec: x:px x:Dx

K. Čapek

Jack bi bil na moje stare čase, to se pravi, on rocks x;)x Pa jaz sem mislila, da bi tole tko bolj ruknila, kot dva deda ob šanku x:Dx x:Dx Če se pa greva bolj moško-žensko varianto, ti pa pustim izbirat sredstva... :vragec: ... do neke meje :P

Latenten gay x:)x i like your way of thinking :palec: pa si mi dal eno zlobno idejo, veš.... :P

Ajde... kakšnega dobrega tipa spet, da ne bojo vsi hodili v tole temo zaman gledat, kaj se gresta Sončna in Mick x:Dx x:Dx ... Javier Bardem x:Dx

Sončna

VILA SONCA

x:Dx ...ha-ha....moško-moška varianta tipa in bejbe je lahko zlo nevarna, verjem. :vragec: x:px Mah, te meje men nikol ne ganejo. :vragec: Še vsaka se je dal porušit.......meja mislim. :vragec: x:Dx Zlobno idejo? :irs:

Ma joj, kak je grd..... :vragec: :xx!: :xx!: x;)x x:Dx Ja, naj bo no, priznam, čist ok je. :o|o: x^x

K. Čapek

x:Dx ...ha-ha....moško-moška varianta tipa in bejbe je lahko zlo nevarna, verjem.  :vragec:  x:px Mah, te meje men nikol ne ganejo.  :vragec: Še vsaka se je dal porušit.......meja mislim.  :vragec:  x:Dx Zlobno idejo?  :irs:

Ma joj, kak je grd..... :vragec:  :xx!:  :xx!:  x;)x  x:Dx Ja, naj bo no, priznam, čist ok je.  :o|o:  x^x

hm sončna sej ne vem kakšen tip naj bi bil lep sam tale mi pa res ni :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Sej že od zmer pravim, da je energija tista, ki privleče, bemte!!! :vragec: x8Dx x:Dx x;)x x:Ix

Ni treba, da je pocukran kot iz kakšne modne revije, vsaj zame ne, če mu čez čelo piše, kakšen je... goreč dečko x:px :vragec: :2src: Verjemite mi ženske, s tem vam v postelji absolutno ne bi bilo dolgčas x:px Pa kje drugje tudi ne, seveda x;)x

Sončna

VILA SONCA

A to si zdej komi ugotovila? :C: Mah, bemu, če je tu gor res tolk neiskrenih... xrolleyesx :xx!: Ma kaj zdej to? Briga me.....mene vse zanima, če bi kdaj začutu seksualno privlačnost do moškega....bi verjetn probal tud to x:px . In?

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...