Sončna Vila 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Mick Vem, kaj s tem misliš, vem, kolk svobode je za to potrebno v tebi, in ti lahk sam rečem... svaka čast Če pa kdo tega ne razume al pa ne sprejema, pa itak njegov problem ane ane Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Sej že od zmer pravim, da je energija tista, ki privleče, bemte!!! Ni treba, da je pocukran kot iz kakšne modne revije, vsaj zame ne, če mu čez čelo piše, kakšen je... goreč dečko Verjemite mi ženske, s tem vam v postelji absolutno ne bi bilo dolgčas Pa kje drugje tudi ne, seveda SončnaSončna Ponavadi so vsi tisti pocukrani lepotci taki brezvezneži, da groza. Kar alergična sem na take . Tip mora nekaj izžarevati, mora pokazati na en način notranjo lepoto, smisel za humor in še kaj zraven, da je dober tip. To je sicer moje mišljenje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Sej že od zmer pravim, da je energija tista, ki privleče, bemte!!! Definitivno Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Beybe pravjo,da sem podoben Keanu sam oči mam take modro.zelene! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 IIIIIIIII, kaj nis to takoj reko? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Zakaj? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 K smo vse bejbe nore na njega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Hm...brez mene...se najde tud ker boljši... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Tihareka.... Hec mora bit...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 K smo vse bejbe nore na njega. not Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Hm...brez mene...se najde tud ker boljši... Sej jz sm mal bolši! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 K smo vse bejbe nore na njega. not presoft, tak... kot da ga samo nekaj nosi okoli - ce ne bi bil devica, bi lohk bil sam se riba. Svaka cast pa dobremu videzi/starost - 64 je kul letnik... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Hm...brez mene...se najde tud ker boljši... Sej jz sm mal bolši! ha ha Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Svaka cast pa dobremu videzi/starost - 64 je kul letnik... Marsa, jz sem 76´-Zmajčk! Sm pa ascendent devica-karkol že to pomen! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Keanu srček itaq. Ampak a ste ga vidle v one surferskem filmu? Edino tam ga pokaže celega naenkrat, so pa noge čist prekratke za njegov torzo. Huh...ok sm prasica, pa sem se zdele v tole upiknila. Malo pokvari to popolno sliko o njemu. Saj drugače je zlo fejst za pogledat, takole filmsko doteran. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Men so pa hudo sexy tipi, k zgledajo skrajno skrivnostno, ki znajo bit do okolice včasih surovi, do mene pa nežni za znoret. Taki k so tajni agenti v filmih mmm Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Eh,sm mal večji k on! 188cm! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Kt,da to kej pomen.... :o|o: Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Sej veš neki je treba izpostavt, če nimaš druzga pač višino izpostaviš Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 ta je pa..............sam očala z večjo dioptrijo rab Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Kt,da to kej pomen.... :o|o:Ne velik, ampak dost! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 trip le x - izgubil si vojno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 A je tale x-čič že pokazal svoje obličje? Da vidmo če je v resnici dober tip, al smo do sedaj seznanjeni samo s širino njegovih ust (188 cm). Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 trip le x - izgubil si vojno S kom? A s tabo? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Tripl, sem mislila na tapravga Keanu-ja in ga nisem primerjala s teboj. Višina sploh ni pomembna. To je bil samo moj komentar, ki se navezuje na dobre tipe. Če je dobr tip, mora bit vse dobro . Ker moški so ponavadi neusmiljeni do žensk.Sicer pa Keanujeve nogce odtehtajo karizmo, ki jo tip definitivno premore, na tone. Drugač se ne zapikujem v zunanji videz. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.