Skoči na vsebino

Dobri tipi

Kristalka

Recommended Posts

jao, a ta ti je šeč?

ja. sej ne pravim da je lep... al pa da ma dobro frizuro x:)x ... lepi ponavadi delujejo mal pocukrano, a ne?

sploh je men redko kakšen dober tip lep... woody pa je enostavno kul tip (npr. v natural born killers)

Deli na socialnih omrežjih

Dejansko so mi všeč nepravilne face. Nekam oglate recimo. Kakšna iskrica, ki skoči iz očk-ravno prave barve(nekje med sivo, zeleno in modro x;)x )

Sicer pa sem padla x;)x - na videz nedolžnosti. Točno to je imel Š. v tistih mlajših letih - zdaj so mu to vzeli - ali pa celo jaz x;)x in na zardevanje.. wauu ni boljšega, kot da tip zardi. Pogledaš ga v očke on pa x:Ix x:Ix x:Ix Svetovno. Kar za ewek vzet x:)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

diaspora :palec:

odličen igralec, in kar se tiče casha, dost snema v neodvisni produkciji

kot moški pa kr izžareva... sebe!

trudi, sej veš, različni okusi...

se mi pa tud zdi, da tipi večinoma težko izrečejo za drugega tipa, da je dober tip?

x:Dx

Trudi, ne govori, če ne veš nič o človeku...

Woody je izvrsten igralec  :palec: , okoljevarstvenik, vegan, hemp aktivist, yoga master pa še bi se našlo. Se mu gre za vse prej kot za cash  :palec:

Morda ti je ta bolj všeč?  :8):

http://www.digfotos.com/albums/album32/P1180964.sized.jpg

Zanimivo...igra pa vedno vloge nasilnezev al pa kaksnih naivnih in zmedenih fantov...

Je pa...ja :palec: velik bolj sexy tisti moski, ki ima zdrav pristop do zivljenja, narave, zivali... kot pa tisti, ki se slece do pasu in kaze ogabne silikonske ala triper misice... :xx!: :xx!: :xx!: :xx!:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Triper mišice x:Dx  x:Dx  x:Dx ; samo večina bejb na to pada xrolleyesx  xrolleyesx

:xx!: :xx!: Kaj mi bo embalaza...tut pri vsakdanjih stvareh jo zavrzem... :vragec:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Triper mišice x:Dx  x:Dx  x:Dx ; samo večina bejb na to pada xrolleyesx  xrolleyesx

:xx!: :xx!: Kaj mi bo embalaza...tut pri vsakdanjih stvareh jo zavrzem... :vragec:

strinjanje, strinjanje x:Dx :palec:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

xrolleyesx  xrolleyesx

To ni res kaki tipi so vam všeč xrolleyesx  :vragec: ; al pa mogoče njihov cash :vragec: ; pol pa razumem

Ja seveda, ful mam od tega, da imajo zvezde na drugem kontinentu ful dnarja xrolleyesx x:Dx

Denar ni sexy x:px x:Dx

Trudi x:Xx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Mi ni za iskat kdo je tist gor napisal, sam, hvala bogu, da imajo bejbe različn okus, mar ne. Bemu, zdej si pa zamisli, da imajo vse rade vlke in bjond, ti pa si majhn pa črn. :eek: x;)x x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...