Skoči na vsebino

Dobri tipi

Kristalka

Recommended Posts

Mišelka, mora imet čik v ustih, če ne bi za pianom zgledal že preveč poženščeno x:px x;)x

Pa še zmer se ne morem odločit, al model res igra na klavir al se sam dela... :inocent: x;)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Deli na socialnih omrežjih

:wOOt: soncna!!!...se takih slikic... ja... xyesx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Nič lepega zunaj, aja en tipček mi je v okice padel, je bil Andražu H. podoben in to je vse, pa še ta je odpadel, bistveno premladi... pa kva se to dogaja z menoj, al nima energije, al je pa premladi :sori:

Mick, se vidi da nisem tebe srečala x:Dx

Evo še ena lutškana... sicer je tale fotka CUKR, ampak je kvaliteten x:Dx x:Xx

In, ja, Selene!!! Bogami Andraž Hribar je dober tip, saj sem že iskala njegov web-page s tistimi fajn fotkicami, pa ga nisem najdla... SPloh pa potem še njegova besedila povejo svoje x:px x;)x

Aja, pa jaz imam nekak iste probleme, Selena :vio: Premlad, premal energije, premal žmohten, premal premučkan s strani življenja.... Hih. x:o)x Kje ste stari mački? x:px

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

x:Dx x:Dx x:Dx Ehehehehe Buena :palec:

Se popolnoma strinjam s tabo; pa sej ni v tem fora, da mora bit lep na ven... sej vsi "moji", ki sem jih lepla v tole temo večinoma zgledajo grozno, no ja razen Johnyja Deppa verjetno x:Dx x;)x

Je fora v energiji, kolkokrat bom še morala to napisat, babe x:Dx x:px

Sicer pa... še hvalabogu, da se razlikujemo po interesih x;)x Drgač bi bil dolgčas x;)x

Sončna

VILA SONCA

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...