lana1 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Kevin Costner,Robert Redford,Bruce Springsteen,Tom Cruise,Nicolas Cage... ,ene imam pa pred očmi,pa se ne spomnim imen Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2004 Prijavi Deli 1. marec 2004 VIGGO MORTENSEN (v Gospodarju je se najmanj privlacen...)Tega sem pozabila, je tudi meni vsec, kljub jamici (jamica mi sicer ni prevec vsec, ne pri bejbah ne pri tipih, pa so seveda izjeme). Dober tipcek. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 1. marec 2004 Prijavi Deli 1. marec 2004 Cosma ! Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nymphea 1. marec 2004 Prijavi Deli 1. marec 2004 JOHNNY DEEP (odkar sm ga vidla v Cry Baby mi je bil zakon)Dobra izbira, vendar Sean Conory je number one Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 1. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2004 ORLANDO BLOOM (kot vilinec Legolas pa res seka!) JOHNNY DEEP (odkar sm ga vidla v Cry Baby mi je bil zakon)he, he x2 Nord, kej praviš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 1. marec 2004 Prijavi Deli 1. marec 2004 cry baby, edvard škarje & pirati s karibov - orli je pa itak njboljši Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. marec 2004 Prijavi Deli 1. marec 2004 Kaj pa tole?? Halo Cosma Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 1. marec 2004 Prijavi Deli 1. marec 2004 hi hi cosma lih sem pogledala tole sliko mi je telefon zazvonil pa ni bil keanu reeves Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. marec 2004 Prijavi Deli 1. marec 2004 Ja, Nord seveda no mogel biti Keanu, če pa mene kliče Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 1. marec 2004 Prijavi Deli 1. marec 2004 lepo. pozdravi ga, pa reči mu naj se kaj pri meni oglasi Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 1. marec 2004 Prijavi Deli 1. marec 2004 Ma sej je ful dobrih tipov okol nas, sam kaj, ko imajo eno napako: so že zasedeni! :o|o: Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 1. marec 2004 Prijavi Deli 1. marec 2004 UUUUUau Cosma, seveda, Keanuja sm pozabla :o|o: Pa sm cel dan tuhtala, kva manjka Keanu v Matrici, Sprehod po oblakih, Johhny Mnemonic, Hudičev odvetnik.... To mi delej! Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 keanu reeves ok priznam ta je pa dobr tko kt angelina Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Ejga ženske..... nekaj za učke past od A do Ž na spodnjem linku http://curvy.hotusa.org/curvygalleries/cur...urvy/ACguys.htm Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 pa še malo Hugha Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 :xx!: Dolf Lundgren in Jean Claude van Damm! (še dva dobra tipčka) :xx!: pa še malo Hugha tole bi pa že mal boljš šlo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 http://www.sunrise.com.br/users/LUNNA/mystars/LorLamas/LLamas5.jpghttp://www.sunrise.com.br/users/LUNNA/myst...mas/default.htm*Lorenzo Lamas-(TV Renegade)-Reno Raines-Vince Black (r.20.1.58) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Kaj pa tole?? Men se dopade kitarca Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Meni pa frizurca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 a k ma že mal visoko čelo stane?Mu bom pa povedala Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Kaj pa tole?? Men se dopade kitarca Men tud, ne vidim dobro, ampak mislim da je tista "taprava"... hehe, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Dolf Lundgren in Jean Claude van Damm! (še dva dobra tipčka) dej sem pa čist zafrustriran... le kje je bil LNF takrat, ko sem boljše zgledal kot oba ta dva skup Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 a k ma že mal visoko čelo stane?Mu bom pa povedala A to visokost si mu ti naredila. Se ga moreš branit, a in stran porivat, kaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Zanimivo, da se samo dobri tipi oglašajo v tej temi Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 kdaj bo že pic nic Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.