Mick 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Pa še niti fotke ne rabm gor dat, pih..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 Se ena zame in za Matejo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 ..še zame Michelle ...no, pa oni akti tudi niso slabi.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 Seveda, tudi zate...za Matejo pac vem, da ji je toooook vsec, kot meni Akti, sej so v redu...samo..ma ne vem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 bom pa jaz rekla, obrniti bi se morali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 ...sam, da ne bi ble neprijetno presenecene Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 ... na to pa še pomislila nisem ...najbrž je bolje, da slikce ostanejo take Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Seveda, tudi zate...za Matejo pac vem, da ji je toooook vsec, kot meni Akti, sej so v redu...samo..ma ne vem men je tud Tom všeč pismo sem še v osnovno šolo hodila, ko smo v šoli gledali Top Gun Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Žalostno ugotavljam, da je za usodo nas ubogih, navadnih moških, že zdavnaj poskrbel HOLLYWOOD. Od Toma Cruise-a do Osame bin Ladna.In mojžrebec več nikoli ne bo bele barve, zaradi zaslepujočega blišča celuloida. AH. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Žalostno ugotavljam, da je za usodo nas ubogih, navadnih moških, že zdavnaj poskrbel HOLLYWOOD. Od Toma Cruise-a do Osame bin Ladna.In mojžrebec več nikoli ne bo bele barve, zaradi zaslepujočega blišča celuloida. AH. Ah dej no Tema pac...dobri tipi....in ker se tu vecina osebno ne pozna, poznamo pa "zvezdnike" in malce prekomentiramo. big deal Pa ti se nej ne bi lih pritozeval, ker po ikonci sodec, dobro zgledas Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 No, zdaj mi je pa še nerodno. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>.morda si pa še bolj sexy kot si misliš? Ali naj to razumem kot: Vedno iščem vzrok problemov, in njihove zdrave rešitve. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Da, kajti sreča je razumeti narobe. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Da, kajti sreča je razumeti narobe. Luskan in simpaticen Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 un tamastn Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Luskan in simpaticen Zakaj, kar naenkrat ni Buddhinih izjav? Zakaj?Pa se mi je včasih prej zdelo, da nekaj manjka? Ja lepo.Po tvoji ikonci sodeč, pa bi jaz zenkrat ostal samo pri simapatična, če ne zameriš. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 .olač,čistm sprot, rad menjujem, okej, nič ne vzem osebnega, k pol ne bo nikol dialoga konca, Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Ja lepo.Po tvoji ikonci sodeč, pa bi jaz zenkrat ostal samo pri simapatična, če ne zameriš. Ne zamerim Moja ikonca prav nic ne izdaja, samo luskana je Buddhica, ti mas pa rada te misicaste-svetlce-namazane tipe Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Zakaj, kar naenkrat ni Buddhinih izjav? Zakaj?Bogve, morda jih je tecno urednistvo zbrisalo. :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Bogve, morda jih je tecno urednistvo zbrisalo. :xx!: aha ....saj se mi je zdelo ja..... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 zanimivo je da je moj ideal glede tipov precej drugačen od tega kar na koncu pride , namesto simpatičnega, odprtega, na koncu zmer pristanem z skrivnostnim(v smislu, da ga ne more človek dojet, vsaj na začetku ne, če bi recimo ga hotel opisat tako kot se večino ljudi da na podlagi prvega srečanja)po svoje tud simpatičnim. mogoče pa sam ne vem kaj sploh hočm in tak človek je moj ideal ampak si svoj ideal postavljam na podlagi vpliva družbe.... hmmm who would know? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 evo beybe, klele mate en link na manekene..niso vsi kjut, par jih pa je http://www.model-max.com/interviews.htm Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 Divjačina glih ni po mojem okusu Sej so luštni, ampak taki otroci.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 men se sam en všeč.... ostali so res taki mladički.... ampak en ma pa tak fajn pogled Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli Mag 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 Dobri tipi izumirajoooo!!!!!!!!!!!!! oz. izumiramo mam že dve lubici ogledani da bomo lepe otročke mel... lef folk >>> lepi otroci heheh.... z eno že načrtujeva, da ga bova melaaaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.