pač ena 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 A 40 si Mick !? Po fotki bi ti jaz dala kakih 35...kaj jaz vem...približno... kolk se spomnim, tud fotka ni bla čist taka, da bi lahko prav ocenila... Drugače pa sem prej skoz mislila, da si že kr krepko prek 40 ... ampak samo zato, ker si včasih kaj takega napisal o svoji starosti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Hahaha, lia, plešast pa z okroglim buščkom No, sej bušček neki hoče rst, bemu.... Sanjalka....na to ti pa neb znal odgovorit..... Pač ena.....ja, fajn,ne....mam srečo, da smo vsi v družini dolgo mladostnega videza, pa še strelček sm, ne. Ko se bližaš oz. napolniš 40....si mal šokiran verjetn zato kak tak moj post.....še sm v šoku. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Ja, Mick, to je res fajn, če maš že v genih to, da dolgo mlad zgledaš... Kaj pa si mislil s tem, da si strelec? A strelci naj bi dolgo mladostno zgledali, al kaj? Pol se pa meni tud dobro piše... Sicer pa se mi zdi, da moški itak z leti vedno bolj privlačno zgledajo... pri ženskah pa menda ravno obratno... Marsikateri moški pri 40-ih izgleda boljše kot kak 20-letnik...ti so še nekateri tolk mlečni.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Pa ker sem že glih v tej temi in govorim o starosti, pa to... Sem pred nekaj dnevi gledala en film, v katerem je Richard Gere igral; on je eden takih tipov, ki kljub starosti še ful dobro zgledajo - za moje pojme... Pa mislim, da je že prek 50, pa tud siv...ampak mi res ful dobro zgleda! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, Mick, to je res fajn, če maš že v genih to, da dolgo mlad zgledaš... Kaj pa si mislil s tem, da si strelec? A strelci naj bi dolgo mladostno zgledali, al kaj? Pol se pa meni tud dobro piše... Sicer pa se mi zdi, da moški itak z leti vedno bolj privlačno zgledajo... pri ženskah pa menda ravno obratno... Marsikateri moški pri 40-ih izgleda boljše kot kak 20-letnik...ti so še nekateri tolk mlečni.... Se mi zdi, da sem nekje tu to prebral....pa ker so bl športni tipi pa to. Pa saj nism ziher, men se zdi, da je tak nekak pisal.....Mogoče pa to sam za moške velja. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Love of my life! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 waw tinal full fajn. Samo paz da ti ga nebo kdo spizdu Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 še jaz bi love of my love prlepu samo nimam slike Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Love of my life! Ufffff... Verjameš al ne...ko sem vidla to slikco, sem že bla skor ziher, da je to moj bivši... Sej pol sem mal boljše pogledala in povečala, pa vidla, da ni... Ampak sta si precej podobna, tud stil oblačenja...Tvoj je sicer mal bolj šlank od njega, drugač pa ful podobnost! Ful zanimivo... Tinal, dobrega tipčka maš ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Tina dober tip Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ufffff... Verjameš al ne...ko sem vidla to slikco, sem že bla skor ziher, da je to moj bivši... Sej pol sem mal boljše pogledala in povečala, pa vidla, da ni... Ampak sta si precej podobna, tud stil oblačenja...Tvoj je sicer mal bolj šlank od njega, drugač pa ful podobnost! Ful zanimivo... Tinal, dobrega tipčka maš ! Joj a ves da tud jaz Pa se avto.... sem se pol kar na nek nacin oddahnila Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Hvala... Moj cukr se zahvaljuje za komplimente... Michelle, Pač ena... hja, sej pravjo da je svet mejhn.... (hvala bogu, da ne tako zelo). Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 tinči Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pa ga nič ne moti, da dajaš njegove slike gor? Vem, da bi bil moj jezen. Drugače pa res simpatičen tipček. Sej ve, da sem jih dala gor. Hvala Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 hi hi hi tinči! srečkica xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>hi hi hi tinči! srečkica xrosex Ja, se zavedam.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 A Michelle ti tud? Ma ful zanimivo... Tina; ta tvoj tip pa ma še podobnega kužka kot moj bivši...hehe... Tvoj ma menda zlatega prinašalca, če sem dobro vidla, a ne? No moj bivši ma sicer labradorca, ampak je iste kremne barve... in ti so si itak z zlatimi prinašalci fejst podobni se mi zdi... No, zanimivo, a ne? Ma sicer pa sem malo pomislila in ugotovila, da je še tud kakšnemu drugemu tvoj tip podoben - v bistvu je dosti takih tipov, ki zgledajo približno tako kot tvoj bivši na oni taprvi slikci...fizurca, postavca... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ma sicer pa sem malo pomislila in ugotovila, da je še tud kakšnemu drugemu tvoj tip podoben - v bistvu je dosti takih tipov, ki zgledajo približno tako kot tvoj bivši na oni taprvi slikci...fizurca, postavca...Hmmm.... se ne bi strinjala... Je en in edini... videz gor ali dol! Ne vem, sej lohk, da mamo dvojnike, ampak.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 pa še ni bivši!!! :OO!: drugače... pa sta obadva res Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa še ni bivši!!! :OO!: drugače... pa sta obadva res Hmmm... dobr bereš... sm spregledala... Pa tud ŠE si ti dala preveč! NI BIVŠI SPLOH! In tud nočm da bi bil! (dobr sm to povedala... ) Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 tinček sori... nism tko misnvwa... vama želim da bi blo forever Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>tinček sori... nism tko misnvwa... vama želim da bi blo forever Hvala Aiwek! Tudi jaz si to želim! Sicer pa, Pač ena & Michelle, dejta slike gor od bivčih, če sta tok dobra... konc koncev je tema Dobri tipi! Kva jih šparata tm v albumu al pa v predalu.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 he he he.... jz bi lahk dala eno od bišvga... pa nimam scanerja.... sam jz se nisem hvala da je tko lep k tvoj mam srečo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Ma zdaj sem komaj skapirala... Ej, sorry Tina, sem se zmotla, ko sem napisala tvoj bivši - očitno sem zraven na svojega mislila... Slikce pa res ne morem dat gor brez njegovega dovoljneja - za dovoljneje pa ga zdaj tud ziher ne bom šla spraševat....ker je BIVŠI in ne zdajšnji.... Sicer pa upam, da bom jutri vidla kr nekaj dobrih tipčkov - ker grem na Chippendales-e!!! Jupiiiii! Se že res ful veselim. Že skoz sem si želela ta show ogledat, zdej pa koooončno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma zdaj sem komaj skapirala... Ej, sorry Tina, sem se zmotla, ko sem napisala tvoj bivši - očitno sem zraven na svojega mislila... Slikce pa res ne morem dat gor brez njegovega dovoljneja - za dovoljneje pa ga zdaj tud ziher ne bom šla spraševat....ker je BIVŠI in ne zdajšnji.... Sicer pa upam, da bom jutri vidla kr nekaj dobrih tipčkov - ker grem na Chippendales-e!!! Jupiiiii! Se že res ful veselim. Že skoz sem si želela ta show ogledat, zdej pa koooončno...Sej ni panike... sam sm mal vraževerna, pa me je kr stisnilo, ko si napisala Bivši.... Dobr se mej na Chippendalesih! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.