ribica Katja 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 I'm sorry.....I had to laugh.....tale zastavica no..... Drugače mi je pa zelo lušen, prav tako Tom! (shizim na temne......lahko povem že kaj novega ane.... ) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa gledam gor Johnny deep,.... pa sej je tak k Mick no mick je mal bolši... JAZ BI TUDI RADA VIDLA MICKA pa kaksno fotko moram od DJUROTA najt da jo gor prpopam.djuro mi je pa res legenda Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Ja pa ka ste se vsi na Yugo obrnoli, sej pa živimo v 21 stoletju, ja nemo nekih klošarjev kot je npr.Juro gledali :rooleyes:Zunanj so še dosti lepši Verjemite Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Behemoth, Djuro je tut temen...... mi je prow wseen iz kje je.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 tocno tko,jst bi kr djuro fan club odprla Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Men pa ni vsec djuro (ne da mi je zoprn al kaj tacga, sam... ni mi pac vsec). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men pa ni vsec djuro (ne da mi je zoprn al kaj tacga, sam... ni mi pac vsec). Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Meni tudi ni. Pravzaprav mi je :xx!: kaj pa zdej to pomeni? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 no no ,zdej pa razumem. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Komu pa je sploh všeč?-razen njegovi idiotski ženi in tebi? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Ojoj, kaj se greste? Vsak ima svoj okus... Ne se žalit, no. Men tudi ni všeč, pa kaj pol, moj fant pa tudi ni vsaki... Koga briga... Tukaj je tema, da povemo svoje mnenje, ne pa da pljuvamo čez ljudi! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 tanja ribič?sem mislil da je bolj pametna Ne saj ne da bi žlil nekoga, meni gre pač na živce ker se tip tak nosi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 hojla zame je pa edini, kateremu bi brez besed sledila JOHN MALKOVICH. res, da ima že kar nekaj let, a vseeno . danes ob 23.30 je na tvslo1 franc.-italij. film- onstran oblakov - v katerem igra omenjeni šarmer( če koga zanima)(mene jaaaa). Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 najboljš, da dam jest še mal Toma ... tale je iz filma Magnolia Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tinal mislim, da je boljše, da se tvoj tip ne dopade vsaki. Si predstavljaš kako bi bilo potem tebi? Lepo, da imamo različne okuse.B666 - ne vem po čem sklepaš o "pameti" Tanje Ribič. A zato, ker je z Đurom? Lepo prosim, no ... Jaz ga tudi ne maram, a vseeno ne morem reči, da je Tanja zaradi tega, ker je njegova žena idiotska. Se čisto strinjam... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Meni je tudi kul John malkovich, raztural cist v nevarnih razmerjih, tam mi je bil najbolj vsec. Pa blazno sexy mi je bil Ralph Fiennes v... hm... Angleskem pacientu (?)...saj smo ga ze parkrat omenili (no tko kot skoraj vse tule ).. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>najboljš, da dam jest še mal Toma ... tale je iz filma Magnolia Ugotavljam, da ze od mojega 14,15 leta noben ne "preseze" Toma. In starejsi je, boljsi je. Ce bi mel pa se par cm vec, bi bil pa ze kicast Aja, vedno bolj vsec mi je Jude Law. Luskan decko. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ce bi mel pa se par cm vec, bi bil pa ze kicast Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 Men je pa Kevin Costner tko šarmanten...od Robina Hooda ga še nisem prebolela in zadnjič sem gledala Sporočilo v steklenici - joj mela bi ga, mladega ali starega tolk je fletn http://www.costner.bravepages.com/Kev9.jpg Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 Kevin kostner :xx!: :xx!: :xx!: emmm, kaj pa...ashton kutcher juck :xx!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 a ne da ta ashton deluje tak zgublljeno pa nedolžno, ko kak pes. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 Ashton je hot, itak Visok, lih taprava postavica, luskan obrazek. Huuud! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 ja je en dober, samo ga ne poznate Med slavnimi pa...hm Ben Afleck Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 O ziher ga ne boste prepoznali Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 men je tud en huuuuudddd... kwa je hud.... se mi kr sline cedjo.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.