ESTRELLA 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 men je pa Mel Gibson že dolg všeč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 Men pa ne prevec, ker je tolk... *dobra partija* kao... taki tipi mi ne potegnejo, ki so cist vsem vsec - kot sean connery (sheshljavi, ki slisat ne morem onega sh-ja). Judi law-i in ashtonchki so cist luschiji, ampak so mi pa prevec brezizrazni, prevec so mi lepi taki ksihtki. Ben afleck pa - groza, vazen, naduvan tip cist brez potrebe (da je tolk vazen), ker ni nic posebnega.In ja, velko glavo ma. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 anthony hopkins zdej resda že mal v letih, ampak še vseen Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 men je tud vsec, tko kot kevin spacey, ki ne mroes rect, da je nek hud sarmer, pa mi je zelo vsec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>men je tud vsec, tko kot kevin spacey, ki ne mroes rect, da je nek hud sarmer, pa mi je zelo vsec. ja kevin je zakon pa benicio del toro- glih včeri sem ga gledala k je bil traffic na kanalu a http://www.imdb.com/name/nm0001125/photogallery Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 Mystica, meni je on (hopkins) vsec, zelo zgresen pa je bil izbor njega v Picassu.Saj sem ze pisala o tem oz. se 'pritozevala'. men je zoprno furanje in potenciranje necesa, kar se onemu zdi sexy, zato me moti sh...Kot Kebra zato ne morem slisat. Tko da... skor rajs mam, da je mal kripi kot pa da je nek 'sharmer'. Men je bil recimo gary Oldman v Drakuli fenomenalen. keanu reeves je pa sicer cist srckam, sam je tak zgubljen, ne trga glih gat, niti z osebnostjo, niti s faco, se manj pa z igro. Denimo Daniel Day lewis, ki mi je prej zoprn kot vsec, pa mi je nekje bil celo sexy. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mystica, meni je on (hopkins) vsec, zelo zgresen pa je bil izbor njega v Picassu.Saj sem ze pisala o tem oz. se 'pritozevala'. men je zoprno furanje in potenciranje necesa, kar se onemu zdi sexy, zato me moti sh...Kot Kebra zato ne morem slisat. Tko da... skor rajs mam, da je mal kripi kot pa da je nek 'sharmer'. Men je bil recimo gary Oldman v Drakuli fenomenalen. keanu reeves je pa sicer cist srckam, sam je tak zgubljen, ne trga glih gat, niti z osebnostjo, niti s faco, se manj pa z igro. Denimo Daniel Day lewis, ki mi je prej zoprn kot vsec, pa mi je nekje bil celo sexy. matr mava podoben okus zdej pa morm nehat o tipih razmišlat , ker me že kr trga tkole navsezgodi - pol mi grejo same traparije po glavi - I'm supposed to be working :xx!: Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 se dobr pol, da se ne sukava v podobnih krogih ali istih... Saj so fajn tipcki. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 Kje sem kebra nasla?ker me moti spotencirana in igrana govorna napaka, ker prezhim kot sokol in jih *ujamem* na normalni izgovorjavi, torej je sfurano...Pa pac, prepoznam blef, ko ga vidim...Zato me eni cist hladno puscajo...Men igralec, cim mu trza oni nek zivec, kao igra scena, vse dol pade.Ko kao 'zdaj on igra'. Zivec mu trzne, aha, to pomeni da je razdvojen, se mu trga notri cist, pa tko... Zato ne maram teh holivudskih jackov.Saj vcasih pa so tolk of, da crknes od smeha, pa je pol kul. kot Bruce willis, ki ima POVSOD isto faco. :D Kao. On je pa ful taf. Presenetljivo pa di Caprio, ki ima tak vrabcji look, cist neprivlacen obraz zame, pa neverjetno dobro igra, cist noro, totalno me je pozitivno presenetil, zelo je sproscen in sploh nic ne fura, zelo se vzivi. Da ne bom sam kritizirala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>anthony hopkins zdej resda že mal v letih, ampak še vseen ja, v letih sam tko kot Newman.. še zdej good...Pa karizma. Hm.. ampak a je kdo vidu kak film njegov ko je bil dost mlajši, recimo trideset? Al pa manj? Jst se ga sam že iz "zrelih" let spomnim.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Patrick Swayze z ženo.. če mi je kdo hot je to on! linkec Ooooo, to pa zame mal presenetljiv izbor . Pa fajn , ful so vam bejbam različni tipi všeč, tak da.......imamo vsi šanse....ponekod. Tisti, ki pač dodamo še svoj neustavljiv šarm mamo seveda veeeeliiiiko prednost.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 Tukaj pa vam predstavljam mojega frenda, Miha ! fotomodel & maneken Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Juj tole pa morm pod nujno pokomentirat -> PATRICK SWAYZE JE ČIST HOT!!! Oh sram me je sram me bodi še naprej ker se nisem že prej nanj spomnila pa v mojem najljubšem filmu igra torej če sem dala Kevinčku petico pa naj ima Swayzič desetko, se en velk muck skriva pomoje pod tisto navidezno omarco Santos sodeč po vama dvema je cela vaša družba tko fletno lepa, se kaj javim če pridem na Primorsko, kolegica namreč pada na takele latino tipčke Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 bemtiš.... bo treba res kej dol na obalo pridet... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hey, ni slab ... mogoče mal preveč šminkerski. Itak, da je šminkerski...saj ta fotka je bila narejena za njegov book...drugač pa je čist preprost fant...! 5rca,ti kr pridi na obalo...poletje bo dolgo in vroče !! Aiwa,kwa bi ti ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Ti si mi bolj vsec, Santos... si bolj pristen... pa boljs postavo mas. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 kwa, kwa bi jz? jz bi marskej... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti si mi bolj vsec, Santos... si bolj pristen... pa boljs postavo mas. Oh Marsa, kako se fajn sliši...! <{POST_SNAPBACK}>Santos, ali je delal kdaj za Vulcano? Conti,ne vem kake Vulcane ti omenjaš...kar po mojem bi to bila kaka agencija, če se ne motim...?!?! V bistvu ta fotka in še ostalih 199 jih je naredil v eni agenciji v Kranju, kjer so veliki prevaranti...drugač pa je naredil veliko fotk v New Yorku...!Si misliš...v New Yorku book te stane 30.000 sit, v Sloveniji, kjer nimajo za burek pa cenijo svoje delo 100.000 !! :xx!: <{POST_SNAPBACK}>kwa, kwa bi jz? jz bi marskej... Aiwa,si kr mislim...!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 ti si kr misl jz sem pravi anglček Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Super, Santos, sem cist rada rekla, ker si res fajn. Treniras, ti nekaj pomeni, body, vse tole, imas rad zivali, naravo, razmisljas... siroko... si v bistvu custven in moder...Fajn tipcek si pac in zakaj ne povedati tega! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ti si kr misl jz sem pravi anglček Aiwa,ko te vidim na fotki...v bistvu mi pride ta misel, angelček ! <{POST_SNAPBACK}>Super, Santos, sem cist rada rekla, ker si res fajn. Treniras, ti nekaj pomeni, body, vse tole, imas rad zivali, naravo, razmisljas... siroko... si v bistvu custven in moder...Fajn tipcek si pac in zakaj ne povedati tega! Marsa,hvala ! Si mi polepšala dan !! Kiss Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 joj sej ne morm verjet, da sem njega pozabla oment Kyle MacLachlan oja - to mi deli zanč sem gledala en film k je on igral in to na eni italijanski tv, sej razumem tok da vse vem zakaj je šlo, ampak vseen- čist sam zato sem gledala, da sem si oči napasla Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Men je bil on najbolj vsec kot agent Cooper. Pa se nekje, morda je v Blue velvetu igral?Al pa v enem *podobnem* () filmu.Rakec sicer. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 cooper je bil zakon ja, clo knjigo mam doma kaj pa dune, a x!x mislm da je bil v blue velvetu, skor prepričana ti maš pa novo ikonco - zelo kjut Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 ni rakec - včeri je mel rojstni dan http://www.imdb.com/name/nm0001492/ Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.