Marsa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Riba?Ne morem verjet, skoz imam v glavi da je Rak, prav datum nekaksen in tko... (pac nekje dobila nekoc).No ja, voda pac. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>fotomodel & maneken Kaj je to kaka krvna skupina ali nacionalnost morda? Brez zamere, nisem si mogu pomagat Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Sanots, ta tvoj je preveč šminkerski.Ni cool Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Tvoja je za popapat Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 O,hvala! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 obe ikonci sta super Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 ne morem verjeti, da tega še nimamo Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 mal je na robbia ...ampak...tale je domač, kar tudi nekaj šteje Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Omar je srcek. Sam po moje je mejhn Taka mesanica med Robbie-jem in Joeyjem ( iz Friends ) se mi zdi. Hot Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 joj mi je full anti. Pa še komat tak :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: uff mi gre na http://www.smeski.com/razni/bolani/kotz.gifsory da sem tak negativex, ampak jaz mam pri moških določene standrade, ko jih mora izpolnjevati, in to je do zdaj uspelo samo enmu. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Mogoče kdaj po prvem Marcu za 1h fotko prlimam No da boste ja vidl, kaj je okus Pa ne ne sme bit kosmat. Razen po rokah in nogah (tam sem jaz ko medved ) drugje pa ne. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 men so dalmatinci všeč Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 a ni vseeno od kje je?Razen naglasa? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 ja, vseeno je, odkod je, ker je v tem trenutku (ki steje) tukaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Oh a Dalmatinci so ti všeč?! Jah men pa samo eden...dalmatinček namreč - ZELO joj je tuki not vroče pa kar nič ni...prosm fishy za en miracle že celo večnost pa še ni nič sproducirala, ne vem kaj ji je, sigurno me ne mara :xx!: Drugač je pa men Omar prov fajn dečko, učke pa nasmeh pa zobki - joj ma lepe zobke fant! Michelle se strinjam, mal pa je Joeya, po oblačenju je pa Robbie, ma kukrkol paše mu, srčkan je...ne cmok, knedl Joj nekaj je v zraku, Petrco orenk razganja ...dejte hit še kako slikco dobrga tipčka sem not vreč Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 ma ne govor... mene bo kr raznesl od razganjanja! pa sami dobri deci okol mene se morm mal skulirat! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Omar je šikan ja, ni kaj, sam mal (pre)mlad Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 MARCUS SCHENKENBERG Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 pa še ena njegova slikca Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Brala sem nekoc intervju z Marcusom in me je totalno minilo Zgleda ze dober, ampak, ko sem videla, kaksne izjave ima.. - mene to totalno mine Moj cukercek ( Jude Law ) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>zakaj mora tip, ki ga zanima tantra in izvrstno citira Oshoja takoj skliznt v dobre tipe ammm nisem gej,nč bat Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ammm nisem gej,nč bat hvala bogu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Že ve, da lahko jezik steguje. Men pa ni jasno se cist Triple al kaj? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 za ožent... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ammm nisem gej,nč bat škoda Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.