Larsy 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Tale igralec mi je pa hud k s....!!!! Antonio Sabato Jr. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 benicio del toro. Nekaj je na tem tipu, kar je ful sexy Daaaaalec od tipicnega lepotca, ampak te podocnjaki in vse to...ma ne vem...hot Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Od leve proti desni: ,Fredi Miler in Lastnik Discoteke Karme ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Od leve proti desni: ,Fredi Miler in Lastnik Discoteke Karme ! Boh pomagi!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 In še kako dober !! Ko bi le vidla, kake muce so bile na "koncertu" in kolko jih je bilo...!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>benicio del toro. Nekaj je na tem tipu, kar je ful sexy Daaaaalec od tipicnega lepotca, ampak te podocnjaki in vse to...ma ne vem...hot Se čist strinjam Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Gale Harold - Brian iz Queer as folk....mmm Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 Marlo Brando v mladih letih "dedec" pravi Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 zelo qjut Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 "Od leve proti desni: ,Fredi Miler in Lastnik Discoteke Karme ! " ej sam Hrvatiču pa paše fredy miller style Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>"Od leve proti desni: ,Fredi Miler in Lastnik Discoteke Karme ! "ej sam Hrvatiču pa paše fredy miller style :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 Frank Sinatra - ni bil ravno Brando v mladih letih ampak neki neki je na njem, mene bi z lahkoto obrnil če bi se 40 let prej rodila http://www.rickmcginnis.com/articles/Frank2.jpg Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 Frank sintra :xx!: Gale Harold Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>on mi je pa za pojest! Ti si tud! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marlo Brando v mladih letih "dedec" pravi marlon ja dedec sicer zasvojen s sladoledom ampak drgač pa dokler je bil kr pravi triple zgrešil si temo za pojest je v fajn bejbikah... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 Brando v Divjaku, 'mladi Brando', je res jack totalen, pac pa mi Sinatra ne potegne... mi ni dost izrazit al kaj... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 ..kr fajni desci tuki ..tale iz moskih zadev, mislm Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 kok sem dons jz enga dobrg gledala..... sem še čist paf.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 kok sem dons jz enga dobrg gledala.....Koga pa? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa menite o Jacku Nicholsonu. ta tip mi je tako nekaj posebnega. Nekaj hudičevega ima v sebi. Ne vem niti kam bi ga uvrstila - med dobre tipe ali ne. Pa sem se vseeno odločila. Evo - Jack Nicholson v mlajši izvedbi spada sem. Ful hud, jasno, se hecas, da dvomis! Nekaj posebnega, ves vrazji, a dbest, mal tud blefira, v resnici je po mojem zelo zanimiv in gotovo tudi dober tip, logisch! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 jack nicolson :xx!: :xx!: :xx!: Hm, kaj pa Ben afleck? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 smo ze rekli da je brezvezen pa se velko glavo ma. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 ma ste face veliko glavo :lol: Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 pa vseeno je fejst dec Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 je reku še bl fejst dec... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.