Skoči na vsebino

Dobri tipi

Kristalka

Recommended Posts

Ni za dol popadat, je pa ceden, sam tole, model scena pA TO, mi ni tolk... a je pac cist ok tip.

a skorpijon da je? ok, ja, sej je temen cez oci pa karizmaticen... po mojem pa se kaj zracnega al pa kako devico kje.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>x:)x  :palec:

12. novembra 92 je rojen.

Michelle, ok ... ni ravno za dol past, ampak priznaj - ni slab. Pa še črnolas je, pa malo temnejša polt. Lih ta prav.  x;)x

Pismu, kaj me tolk razganja?

Ne, definitivno ni slab x;)x Na temno polt pa ne padam x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

jaz tud ne padam na temno polt. a morda tud na svetlo ne.

sam pac - padem. :P ;)

aja saj sem pomislila, lohk pa bi bil clo 72, no nikakor pa 92 (tolk je moj tamal x:px)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>No, dejte kakšen link, tisti, ki se na to spoznate ... z RTL-a al kaj takega.

Saj mogoče pa ima tip takšnega dvojnika.  :eek:  ampak se mi zdi  nemogoče - taka podobnost.  :eek:

Sem dobila mail, da je to Sanjski moški z RTL-a. Drgač ne gledam RTL (pa tud španske limonade ne...).

Scio mi nihil scire

<{POST_SNAPBACK}>lapsus tipkatus.  x:Dx  x:Dx

Ej ne vem. Sicer pa imam mojega dragega, ki ni temne polti, niti črnih las nima. zanimivo, vedno so mi bili všeč temnolasi, pristala s svetlolasci. Ok, on ima rjave lase in ga ne zamenjam za nobenega lepotca tu.  xsrcx

iiiiiiii xsrcx

Pr men je tud tako vedno. Bolj ko govorim, kako so mi vsec ekstra visoki temnolasci, pristanem s povprecno visokim svetolasim tipom x:o)x

Ta zarecen kruh je pri meni stalnica nasplosno :o|o: x:Dx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>aiwa, jaz pa ga ne bi. gledala pa bi ga.  x:px  saj pravim, sem zadovoljna s svojim ... že skoraj 7  :eek:  :eek:  let.

ah dej dej... kwa pa mislš da jz dobim... hehehe zmer so blond... če pa ni lih blond je pa bledoličen.... jao... hehehe... pa kaj čem... pol se pa vprašam kaj mi je sploh res všeč... xscratchx

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>ah dej dej... kwa pa mislš da jz dobim... hehehe zmer so blond... če pa ni lih blond je pa bledoličen.... jao... hehehe... pa kaj čem... pol se pa vprašam kaj mi je sploh res všeč... xscratchx

kaj ti pa je sploh všeč? :blink: :D

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...