spelca 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Jaz sem nasla enga ful dobrega tipa, pa sem se kar porocila z njim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem nasla enga ful dobrega tipa, pa sem se kar porocila z njim Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Constantine Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Yes please!! (devica/rak/strelec) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Constantine To to tooooooo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 meni so pa lustni visoki moski, atletska postava, s toplino v oceh.. taki me cist obnorijo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Sem gledala zadnjič Malkovicha v Con Airu . Še negativci so mi všeč, ko jih igra ON Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>dej kakšno slikco bom poiskala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 A cem jaz eno? No pa bom http://www.crystalclear.co.uk/images/Jude_Law_tn.jpg Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 klik Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Sem Michelle in sem "Judoholik" Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Lahko je grd kot smrtni greh, da le ima karizmo in izžareva nek magnetizem, pa pameten mora tud bit , pa da se zna normalno oblečt, pa da ni ljubitelj "kolosej filmov".... Pa saj nisem tolk zahtevna, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nino, The Great Gatsby..... po moje eden redkih blondincev, ki mi je res čeden. Hm, meni pa ni tolk čeden kot to, da ma nekej v sebi.... nekej kar pritegne... Drugace pa sem se poskusala spomnit kakega blondinca, ki mi sede.... jah, Brad Pitt v Troji bi že bil en približek, ah, pa seveda artificial blondinec Orlando Bloom v Gospodarju prstanov..... Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 A katera pozna tegale ? Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Ga ne poznam je pa vreden ogleda . Who is he? Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 angleski igralec Jeremy Sheffield sem ga pred casom zasledila (v bistvu "uočila" ) na tv v nadaljevanki Zlata srca, pa me je cist ocaral ..... Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 evo ga Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 ja na tej ni najboljš.... je drgač velik bolj kjutan, čist spominja na mojga bratca... hja sicer pa voditeljici bolj ujameta moj pogled sam to je za v drugo temo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo gaMen pa je všeč tista na desni...kako ji je že ime...? Lorela Flego !? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men pa je všeč tista na desni...kako ji je že ime...? Lorela Flego !? Tota koza prifukjena ti je všeč? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> na tej je malo "krevljast" ...simpatičen tak.fajn, po horoskopu ribi, malo zbluznjen, ampak še kar, glede na slovensko TV povprečje-izstopa ... men je on tud tak... kulski... ma smisel za humor, ni zategnjen in tud ni preveč vulgarn... <{POST_SNAPBACK}>Tota koza prifukjena ti je všeč? ti maš zmer take dobre prijave Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 sej anja je čist kul. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 no pol se strinjava. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>A katera pozna tegale ? Drgač je pa tale pobč, če se ne motm bil v spotu Natalie Imbruglia...Torn, a ne? K sta se skos neki božala pa mečkala, na konc sta pa, k smo bli že vsi čist zrajcani in smo že skor kričal ZALIŽ JO...sta se pa res....mmmmmmmmmm, jst grem tud prec z njim spot snemat, če me vzame???? Lorella ni všeč... :xx!: Bizovičar...sm ga ene parkrat osebno srečala na parih žurih in mi ni potegnu... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.