Skoči na vsebino

Dobri tipi

Kristalka

Recommended Posts

Lahko je grd kot smrtni greh, da le ima karizmo in izžareva nek magnetizem, pa pameten mora tud bit xokx , pa da se zna normalno oblečt, pa da ni ljubitelj "kolosej filmov"....

Pa saj nisem tolk zahtevna, a ne?

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Nino,  :palec: The Great Gatsby..... po moje eden redkih blondincev, ki mi je res čeden. x^x

Hm, meni pa ni tolk čeden kot to, da ma nekej v sebi.... nekej kar pritegne...

Drugace pa sem se poskusala spomnit kakega blondinca, ki mi sede.... jah, Brad Pitt v Troji bi že bil en približek, ah, pa seveda artificial blondinec Orlando Bloom v Gospodarju prstanov.....

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

angleski igralec Jeremy Sheffield

sem ga pred casom zasledila (v bistvu "uočila" x:px x:Dx ) na tv v nadaljevanki Zlata srca, pa me je cist ocaral :2src: .....

:wub:

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

ja na tej ni najboljš.... je drgač velik bolj kjutan, čist spominja na mojga bratca... hja ;) sicer pa voditeljici bolj ujameta moj pogled sam to je za v drugo temo...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>x:Xx  :palec: na tej je malo "krevljast" x:Dx  :8): ...simpatičen tak.fajn, po horoskopu ribi, malo zbluznjen, ampak še kar, glede na slovensko TV povprečje-izstopa x:)x ... :palec:

:2src: :palec: men je on tud tak... kulski... ma smisel za humor, ni zategnjen in tud ni preveč vulgarn... :palec: :palec: :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Tota koza prifukjena ti je všeč? :blink:

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

ti maš zmer take dobre prijave :palec: x:Xx

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>A katera pozna tegale ?  x:px  x:px

Drgač je pa tale pobč, če se ne motm bil v spotu Natalie Imbruglia...Torn, a ne? K sta se skos neki božala pa mečkala, na konc sta pa, k smo bli že vsi čist zrajcani in smo že skor kričal ZALIŽ JO...sta se pa res....mmmmmmmmmm, jst grem tud prec z njim spot snemat, če me vzame???? x:Dx x:px

Lorella ni všeč... :xx!:

Bizovičar...sm ga ene parkrat osebno srečala na parih žurih in mi ni potegnu... :xx!:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...