free 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 kdo pa je to? najlepsi najlepsi najlepsi .... mi zdej res nekako hecno zveni Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Najlepsi je Matjaz Tanko. kakshen sprevrzhen obchutek za estetiko 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
marjo 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Saj imamo ze, bejbe in tipcke, ne pa res tocno takole odprto (imamo privlacnost, kjer pa smo tudi omenjali tole)... kakšnega tipa iščeš ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 zakwa se pa jokaš. o marička Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 kakshen sprevrzhen obchutek za estetiko hehe, ne saj mislim da matjaž tanko ni najhujša opcija tlenaokrog...., še kar povprečno mal poglej tam kake nevem kaj..., hehja, z matjažem se lahk vsaj kaj konkretno pomeniš.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Nino, saj to ni tema "pametni moski" Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Jaz pa tega v bistvu ne locujem... zelo pomemben mi je duh, ki pa izzareva v celotni osebnosti - pojavi in tako torej tudi videzu...Niso mi vsec 'plasticni' tipi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Jaz pa tega v bistvu ne locujem... zelo pomemben mi je duh, ki pa izzareva v celotni osebnosti - pojavi in tako torej tudi videzu...Niso mi vsec 'plasticni' tipi. a za napihnt 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 sodeč po fotkah klele se nihče ni dost ubadal s pametjo. kolkr vem pa je na fotkah še nividet. mogoč bodo japonci kdaj izumili tako kamero Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Men je nekaj posebnega tale Zappa. Sploh ne lepota (klišejsko) ampak neka posebna lepota.....Nekaj je na njem - al pa je to z njegovo muzko povezano Univerzalna lepota Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 A tale vam je tud' dober tipček. haha šele zdej sem opazil da ma en "kos", v avspuhu, hehe ta je pa tud en motoriziran preverzneš... Moj dragi je imel Fenderco, pol jo je pa prodal in si kupil Ibanezko, ker je zgledala bolj Haevymetalsko ...... Danes mu je pa tkooooooooo žal Tolk v temi dobri tipi..... o kitarah sicer pa o kitarah ahhh, tko je ja najprej Stratocasterko, čeprav je Ibanezka privlačna izbira, pač, ni verjante, ta hevymetal verzija, nevem no to sem že igral, pa mi ni nevem kaj, pa ne zgleda vredu, kaj mi bo tak image, če pa igram zarad zvoka hm music mana pravi tam bobnar Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 mel gibson priznam ta je pa dobr Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Contesa, dont worry Imam občutek, da so tebi všeč novodobni **modeli**, kar je zdaj v trendu. Nov lepotni ideal moških je poimenovan metrosexual. Najbolj viden in znan predstavnik nove struje je David Beckham. To so moški, ki jih ne zanima tradicionalna podelitev vlog med spoloma. Govorijo o veliko stvareh, novih gledaliških predstavah, o fitnesu in kaj tam počnejo, poslovnih uspehih, novi frizuri itd....Te moški niso **poženščeni**, njihova moškost izžareva iz vsake pore.Obstaja celo knjiga Metrosexual guide to style -Michael Flocker Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Contesa,ja Mel Gibson Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Meni pa je Mel Gibson tak za ga gledat. Tisti njegov pogled... Uh! Ampak doma pa bi imela čisto nekaj drugega. Za doma bi imela enga tazga, ki je kot en velik plišast medo - pa ne tako kosmat, ampak tako mehek, topel, cartljiv in vedno zadovoljen. Pa tudi malo moškosti, samozavesti bi moralo biti v njem... En tak, ki mu je življenje lepo in preprosto. Potem ne bi rabla niti Mela Gibsona gledat.Contesa, a tegale si pa zame prpopala? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Tukaj v tej temi vsi kritizirajo moj izbor! Le kaj so jim naredili ubogi fantje? Speljali ženske to je to.... hehe To so moški, ki jih ne zanima tradicionalna podelitev vlog med spoloma. Govorijo o veliko stvareh, novih gledaliških predstavah, o fitnesu in kaj tam počnejo, poslovnih uspehih, novi frizuri itd....Te moški niso **poženščeni**, njihova moškost izžareva iz vsake pore.Obstaja celo knjiga Metrosexual guide to style -Michael Flocker khm haham kham haham, khahmaham nič ne morem težit, k tak sem tud jst, ja, čeprav mi to sploh ni všeč, straight tipi k se obnašajo kt geji...., hja saj to je kul, sam to ni čist točno tisto, in tko naprej, sploh david b. hehe, lepo prosim, ne rečem ajd, da mi navržeš kakega ornk brihtnega tipa, sam taki so mi pa, čist bljak.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Metrosexualci al kaj! sem gledala tudi jaz zadnjic nekaj nekje, ko so tole omenjali in dajali za primer Beckhama... ki je meni sicer v bistvu zoprn, se milijardkrat bolj pa mi je zoprna njegova spajsi. Groza. :xx!: Ceprav je on cisto ceden (samo mi je preosladen), ona pa je cisto anoreksicna. Groza, no, tezave s scitnico in to. Saj aakhut je tudi izumil ene - biosexualce (to se mi totalno kul zdi, vedno crknem od smeha)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Ma te novodobni moški, Beckham tudi meni ne sede...mislim, sej je luškan simpatičen ampak ne moj tip...meni se recimo bolj dopade Andy Garcia (doma imam pa čist en drug primerek )..andy garcia mogoče v naslednjem življenju. Beckham, mi je preveč šminkerski tip, mi ne sedejo moški, ki preživijo več časa v kopalnici kot jaz, desc mora vseen bit desc Metrosexualci, so pa zelo dobri frendi, vedno lahko vprašam za modni nasvet, z veseljem gredo v shopping z menoj....v bistvu jih jemljem kot moške prijateljice ....recimo nov tip jeansa zunaj, me informirajo o novostih, čevlji, solarij...itd... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Aha, kot geji potem torej, aha... Za pricanje, zenske scene, britje, barva blata in obloga za lase... Hehe... E, sem vedela, da morajo bit se kaksni tipi!Evo, Andy Garcia pa je tudi meni dbest tip, nic posebnega, kao, a nabit s custvom in privlacnostjo...Fajn izbor, Cosma! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Ma v bistvu ne kot geyi Marsa, imajo žene, dekleta in ne homosexualnih izkušenj in nagnjenj. Ampak so tako, kaj pa vem....s to besedo moška prijateljica nisem želela sugerirati kakšnih homosexualnih pridihov. Čisto **normalni** moški, ampak z zanimanjem, ki ni vedno vojska, avti, ženske, nogomet. Znajo svetovati prave modele oblek, barve ki pristajajo, sami so kar trendseterji.... Kaj pa če Andy Garcia tudi tole obvlada??? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Saj vem, mislila sem, aha, tako kot z geji potem. Nic nisem hotela dati filinga takega...Ja, andy garcia - ziher bi se lahko kaj zmenila kulskega... Aja, koga pa videti ne morem? Silvestra Stallonea. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 vojska, avti, ženske, nogomet. huh sem se že ustrašil da nisem nevem kaj desc hehe ja vojska pa ženske vsekakor zelo zanimivo.. avti in nogomet tisto je postranska zadeva... ja ampak čist tko kt je rekla marsa metro moski so gey heteroseksualci.... beckham, hehe, no saj so rekli britanci da sta najslabše oblečen par v GB, Aja, koga pa videti ne morem? Silvestra Stallonea. se povsem strinjam... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Vsak je za nekoga dober tip! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Kot tak me definitivno Danel Day Lewis Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Kot tak me definitivno Danel Day Lewis Mickeno prevec picajzlast, za moj okus, a vseeno fejst - mi je bil vsec v filmu hmmmm... eh, ne morem se spomnit.... ne naslova ne nic, morda je igrala tudi Winona Rider, zeno, on pa se je zaljubil v Michelle Pfeifer... Sem se pa spomnila, da mi je Aidan Quin dosti kul tudi. Danes pa ima glih rojstni dan (nima zveze z Anthonyjem, tale je mensezdi Irec). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.