cosma 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Aidan Quin dobi tudi zvezdico , ali pa Denis Quaid...meni se je tudi dopadel Joaquin Phoenix v Gladiatorju-ful je bil tak privlačen zlobec. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Jaaa Cosma Daniel Day Lewis vsekakor !!!!! A ste gledale tisto ekranizacijo romana Wuthering Heights (Viharni vrh), kjer je igral skupaj z Juliette Binoche? Priporočam, ker to je pa res poslastica za dušo in oči! Pa v Zadnjem Mohikancu je raztural.... Ja, Marsa tist film, dobr je bil. Čas nedolžnosti (Age of Innocence). Kul. Sam, on pa res ni 'picajzlast' - v kakšnem smislu se ti to zdi? Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Tak mal spicast. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Kaj pa Mick Jagger ? mrbit ko je bil mal mlajši (če je sploh bil kdaj mal mlajši) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 He, he mal že pogrešam tole temo - tko, za razvedrilo... Cosma in ostale, imate še kako luštno fotko na zalogi? (da se mal učke spočijejo) Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Film Heroj... ste ga že gledale? No, za pokušino - eden izmed treh (!!!) junakov, ki so postavni, pa še v bojevanju jim ni para! Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Pozabila sem vsakic omeniti Lenyja Kravitza, on je tudi kar dober tipcek. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Pa dej že Mick slikco gor Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Men je bil pa (tko kot so v mlajših letih zgledal... )dober Rober De Niro in Al Pachino pa Michael Nouri, taki gangstrski tipi..Od takih svetlejših tipov pa mi je klasa Paul Newman.Karizma pa Sean Connery..... Pa Jeremy Irons pa David Bowie mi je simpatičen...... tist angleški naglas.. taki jacki se mi Angleži zdijo.. Aja... pa en nogometaš se mi je tak čeden zdel.... sej ne vem, če še igra nogomet.... Oliver Bierhoff. Ta pa ni tko stara generacija. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rainbow 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Bruce Willis... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 a tukaj pa malo kriza???No ja zgleda, da smo malo izčrpale zaloge ....no meni se tudi ni dalo kaj brskati v tej smeri...sem se pa zdele spomnila modela iz Fool Monty Robert Carlyle...zanimiv, pa dober v tej vlogi, ne tak lepotec a la Fabio (a on pa je?) Nasploh pa mi kaki igralci v določenih vlogah bolj potegnejo, kot sicer... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Hehe Lenny.... dobra izbira, čeprav meni je bolj všeč s kitaro kot brez srajce.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moodymoon 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 mOj,Men so tud ful dobri ralph fiennes, mr big iz seksa v mestu (chris noth), bono vox (ljubezen iz otroštva ), joaquin phoenix, robert de niro, robert downey jr., na trenutke tud benicio del toro, pa oliver martinez, ... Aja, ARNE HODALIČ Ugotavljam, da gre za bolj temne tipe , v resnici pa imam vedno svetlolase in svetlooke!če majo velik nos, pa malo mračen pogled z močnimi obrvmi še tolk boljš ... Chippsi mi tud ne potegnejo, niti razni manekenskii ala Jurij Bradač, pa Brad Pitt, ipd...Sploh pa ne tipi z majhnimi... NOSOVI! Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 meni je pa tole blazno všeč. pa še podobna sva si ...- frizura ipd. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 hm ja Aira.... razumem, tam bejbe k so jim všeč nabiti tipi, pol razumem bejbe, k so jim všeč dobri tipi...., ampak ne razumem pa bejb k so jim všeč zadeti tipi.... čeprav je takih velik v sloveniji... zdele poslušam, Praslovana by Predin.. vidiš Praslovani so bli dobri tipi... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Ehehe... že kar nekaj časa spremljam tole temo, pa še nisem našla tipa, ki bi ga dala not, dans se mi je pa končno posvetlo!!!! Javier Bardem, tak taprav tip (po možnosti še kosmat v nulo, ne vem) Evo jo lubico... Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Ghhhhhhhhhh kolk je dober Aja, Poki, drugač mava pa kar isti okus za tipe, ugotavljam... Lenny je tut lubica, čeprav mal preveč se ven meče Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 ampak ne razumem pa bejb k so jim všeč zadeti tipi.... ampak izgleda tako hudičevski , nabit z neko temno čutnostjo... nekdo ki bi hotel seksati sredi pentagrama in bi skupaj invocirala temne sile... potem bi bila pa zrela za v norišnico... še dobro da sem dala skozi obdobje copranja (imela sem glinen kipec Hekate in knjige Alestairja Crawleya in si domišljala, da sem čarovnica ) posledica tega je bila da sem res nabrala okoli sebe temne energije... zdaj sem pa svetla čarovnica in se učim drugačne magije... in uživam... in je vse lepše in lepše :vio: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Hehe temne sile my ass, Obstajajo tud boljši temni tipčki...., Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 ...Sploh pa ne tipi z majhnimi... NOSOVI! Itak. Kakšen Jure Bradač, pa grem prec bruhat. Al je to kakšen dec al kaj??? Boljši so tipi ala Russel Crowe (v filmu Gospodar in Bojevnik, še boljši v Čudovitem umu ), ali pa od Slovencev recimo tipi ala Peter Mankoč.Hm, se sploh ne morem dobrih tipov od znanih Slovencev spomnit.. , če greš pa malo naokoli, sploh pa kje na smučiščih, pa srečaš komot en kup mega dobrih tipov.. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Jure Bradač... :xx!: Mucamaca, spet se strinjam s teboj.. ..zadnjič sem šla z enim frendom na pivo...v tenis klub...pa pridejo noter eni tipčki.. ...sm takoj rekla...sem pa bova še večkrat šla na pivo...pa pravi frend..jok, saj me sploh več ne poslušaš... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 moody welcome ...pa res sami dobri tipi , sem že skoraj jaz vse **popisala** Vila....gud pic Mucamaca tudi s teboj se strinjam....ne dopade se mi barby still pri moških Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 George Michael - poseben pogled...sem bila pri petnajstih noro zaljubljena v fanta, ki mu je bil fula podoben, no v eni zadevi ne , pa mi je mogoče zato všeč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Jure Bradač..on je pa sploh oprostite GRD!Pa dela se pa full jacka kao... sem gledala Nedeljsko popoldne joj kok je bil priskuten.... Tist špeh -> beri drugače mišice kao.. mu nč pik ne dajo več... tak zgleda, ko bi ga mushi z bucko zbodla da bi tak ga odnesl daleč v vesolje.. Grdi debeli... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yamaha 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Jure Bradač..on je pa sploh oprostite GRD!Pa dela se pa full jacka kao... sem gledala Nedeljsko popoldne joj kok je bil priskuten.... Tist špeh -> beri drugače mišice kao.. mu nč pik ne dajo več... tak zgleda, ko bi ga mushi z bucko zbodla da bi tak ga odnesl daleč v vesolje.. Grdi debeli.........imaš ti kaj organsko neprebavljivega proti debelim ljudem? ...Men se zdi pa Jure čist ok ......ni idealen, je pa ok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.