Skoči na vsebino

Dobri tipi

Kristalka

Recommended Posts

Aidan Quin dobi tudi zvezdico x:Xx , ali pa Denis Quaid...meni se je tudi dopadel Joaquin Phoenix v Gladiatorju-ful je bil tak privlačen zlobec.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

Jaaa Cosma :palec: xloveyx Daniel Day Lewis xloveyx vsekakor !!!!!

A ste gledale tisto ekranizacijo romana Wuthering Heights (Viharni vrh), kjer je igral skupaj z Juliette Binoche? Priporočam, ker to je pa res poslastica za dušo in oči! Pa v Zadnjem Mohikancu je raztural....

Ja, Marsa tist film, dobr je bil. Čas nedolžnosti (Age of Innocence). Kul.

Sam, on pa res ni 'picajzlast' - v kakšnem smislu se ti to zdi?

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

He, he mal že pogrešam tole temo - tko, za razvedrilo... x:Dx x:Dx

Cosma in ostale, imate še kako luštno fotko na zalogi? x;)x x:Dx

(da se mal učke spočijejo)

xloveyx xrainbowx xsrcbumx xloveyx

SI SAPIS SIS APIS.

Film Heroj... ste ga že gledale?

No, za pokušino - eden izmed treh (!!!) junakov, ki so postavni, pa še v bojevanju jim ni para! x;)x

SI SAPIS SIS APIS.

Pozabila sem vsakic omeniti Lenyja Kravitza, on je tudi kar dober tipcek.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pa dej že Mick slikco gor x:Dx

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Men je bil pa (tko kot so v mlajših letih zgledal... x:Dx x:Dx )

dober Rober De Niro in Al Pachino pa Michael Nouri, taki gangstrski tipi..

Od takih svetlejših tipov pa mi je klasa Paul Newman.

Karizma pa Sean Connery.....

Pa Jeremy Irons pa David Bowie mi je simpatičen...... tist angleški naglas.. taki jacki se mi Angleži zdijo.. x:Ix x:Dx

Aja... pa en nogometaš se mi je tak čeden zdel.... sej ne vem, če še igra nogomet.... Oliver Bierhoff. x:Ix Ta pa ni tko stara generacija.

Mushi

• 2 weeks later...

a tukaj pa malo kriza???

No ja zgleda, da smo malo izčrpale zaloge x;)x ....no meni se tudi ni dalo kaj brskati v tej smeri...

sem se pa zdele spomnila modela iz Fool Monty Robert Carlyle...zanimiv, pa dober v tej vlogi, ne tak lepotec a la Fabio (a on pa je?)

Nasploh pa mi kaki igralci v določenih vlogah bolj potegnejo, kot sicer...

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

mOj,

Men so tud ful dobri ralph fiennes, mr big iz seksa v mestu (chris noth), bono vox (ljubezen iz otroštva x:)x ), joaquin phoenix, robert de niro, robert downey jr., na trenutke tud benicio del toro, pa oliver martinez, ... Aja, ARNE HODALIČ xDDx x:px

Ugotavljam, da gre za bolj temne tipe :palec: , v resnici pa imam vedno svetlolase in svetlooke!

če majo velik nos, pa malo mračen pogled z močnimi obrvmi še tolk boljš x:Dx ...

Chippsi mi tud ne potegnejo, niti razni manekenskii ala Jurij Bradač, pa Brad Pitt, ipd...

Sploh pa ne tipi z majhnimi... NOSOVI! x:Dx x;)x

Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde)

hm ja Aira.... ;) razumem, tam bejbe k so jim všeč nabiti tipi, pol razumem bejbe, k so jim všeč dobri tipi...., ampak ne razumem pa bejb k so jim všeč zadeti tipi.... ;) čeprav je takih velik v sloveniji... zdele poslušam, Praslovana by Predin.. ;) vidiš Praslovani so bli dobri tipi...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ehehe... že kar nekaj časa spremljam tole temo, pa še nisem našla tipa, ki bi ga dala not, dans se mi je pa končno posvetlo!!!! Javier Bardem, tak taprav tip (po možnosti še kosmat v nulo, ne vem) x;)x :vragec: :2src:

Evo jo lubico... x:Xx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Ghhhhhhhhhh kolk je dober xzobkox xflirtx xinnox

Aja, Poki, drugač mava pa kar isti okus za tipe, ugotavljam... Lenny je tut lubica, čeprav mal preveč se ven meče x;)x

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

ampak ne razumem pa bejb k so jim všeč zadeti tipi....

ampak izgleda tako hudičevski x:px , nabit z neko temno čutnostjo... nekdo ki bi hotel seksati sredi pentagrama in bi skupaj invocirala temne sile... potem bi bila pa zrela za v norišnico...

še dobro da sem dala skozi obdobje copranja (imela sem glinen kipec Hekate in knjige Alestairja Crawleya in si domišljala, da sem čarovnica x:Dx ) posledica tega je bila da sem res nabrala okoli sebe temne energije... zdaj sem pa svetla čarovnica x:px x:o)x x:Dx in se učim drugačne magije... in uživam... in je vse lepše in lepše :vio: :vio: :vio:

...

Sploh pa ne tipi z majhnimi... NOSOVI! x:Dx  x;)x

x;)x :palec:

x:Dx

Itak. Kakšen Jure Bradač, pa grem prec bruhat. Al je to kakšen dec al kaj???

Boljši so tipi ala Russel Crowe (v filmu Gospodar in Bojevnik, še boljši v Čudovitem umu :2src: ), ali pa od Slovencev recimo tipi ala Peter Mankoč.

Hm, se sploh ne morem dobrih tipov od znanih Slovencev spomnit.. xrolleyesx , če greš pa malo naokoli, sploh pa kje na smučiščih, pa srečaš komot en kup mega dobrih tipov.. x;)x

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Jure Bradač... :xx!:

Mucamaca, spet se strinjam s teboj.. x^x ..zadnjič sem šla z enim frendom na pivo...v tenis klub...pa pridejo noter eni tipčki.. x:Ix :2src: :inocent: ...sm takoj rekla...sem pa bova še večkrat šla na pivo...pa pravi frend..jok, saj me sploh več ne poslušaš... x:Dx x:Dx

Astra

Per aspera ad astra

moody welcome :palec: ...pa res sami dobri tipi x:Dx , sem že skoraj jaz vse **popisala**

Vila....gud pic x^x

Mucamaca tudi s teboj se strinjam....ne dopade se mi barby still pri moških

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Jure Bradač..

on je pa sploh oprostite GRD!

Pa dela se pa full jacka kao... sem gledala Nedeljsko popoldne joj kok je bil priskuten.... :sick:

Tist špeh -> beri drugače mišice kao.. mu nč pik ne dajo več... tak zgleda, ko bi ga mushi z bucko zbodla da bi tak ga odnesl daleč v vesolje.. Grdi debeli...

Mushi

Jure Bradač..

on je pa sploh oprostite GRD!

Pa dela se pa full jacka kao... sem gledala Nedeljsko popoldne joj kok je bil priskuten.... :sick:

Tist špeh -> beri drugače mišice kao.. mu nč pik ne dajo več... tak zgleda, ko bi ga mushi z bucko zbodla da bi tak ga odnesl daleč v vesolje.. Grdi debeli...

......imaš ti kaj organsko neprebavljivega proti debelim ljudem?

...Men se zdi pa Jure čist ok ......ni idealen, je pa ok

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...