Primavera 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Meni tudi ne Niti meni. preveč nekih mišic in depilacije... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Primavera, dej nehaj sem mislila na Mickova leta Jared Leto je bil meni ful všeč v uni nadaljevanki, na tej fotki pa zgleda, kot bi hotel kurji jajček pokakat pa ne gre in ne gre Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prepozna si, ker je že zaseden <{POST_SNAPBACK}>ena je bla pika pikca drugo je bil pa njegov brat... čak... a je biw še kdo? ja seveda sam se mi je tud hvalu...valda da je zaseden, če pa ona na njem sedi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehe majci! Men je tud dober Po ninotovem narocilo. Forumals, fernando ALONSO Klik http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_2.gif men pa ni vsec, sorry Mihica... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Pac mava razlicen okus 100 ljudi, 100 cudi Jared je pa good Tistile musklni zgoraj pa tudi men niso Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Fernando Alonso je kjut ja Od Jareda pa sploh nism našla boljše slike... sam je pa vseen Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 men se pa teli razni novi oz. mlajši igralci zdijo take "pičke" če gledam stare filme, sploh tiste s 50' in 60' let - so bili igralci vsaj pravi DESCI! drugač pa se mi zdita prava deca tud Stevan Segal in Sly Stalone govorim od descih ne o dobrih tipih(ali pickah ) hehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>men se pa teli razni novi oz. mlajši igralci zdijo take "pičke" če gledam stare filme, sploh tiste s 50' in 60' let - so bili igralci vsaj pravi DESCI! drugač pa se mi zdita prava deca tud Stevan Segal in Sly Stalone govorim od descih ne o dobrih tipih(ali pickah ) hehe Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Se popolnoma strinjam s teboj seal. The gool old days. Stalone je mel vedno perfektne vloge tako kot Steven Segal. Ki je tud človečeke rezmetal kot za šalo. Pa tud po njihovem glasu se je vidlo, da so dal nekaj čez. Samo bomo še kdaj ugledal kakšen film, v kateri bodo nastopal takšni igralci?. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>men se pa teli razni novi oz. mlajši igralci zdijo take "pičke" če gledam stare filme, sploh tiste s 50' in 60' let - so bili igralci vsaj pravi DESCI! drugač pa se mi zdita prava deca tud Stevan Segal in Sly Stalone govorim od descih ne o dobrih tipih(ali pickah ) hehe Ja, oba sta dobra....tako izgled, njun talent, trdna volja do dela, razumnost in pogledi na življenje...Sta dedca v pravem pomenu besede..... Takšnih pa res ne delajo več..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Jest pa pravim, da je George Harrison z brado in brki, cist prevec hud! Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 George Harrison itak rulz pa Jim Morrison Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Jim ja, v faco ni bil bog ve kaj, ampak karizma Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Uh ja, Jimova karizma Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Jim ma karizmo pa se luskan je. Men nasplosno noben od teh starih rockerjev ni bil vsec ( razen Mick-rollingi pa tyler-aerosmithi), ampak to je moj special taste Silvester mi pa ni Ne vem no..tista celjust..ne vem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 jimiiiiiii ta je tak.....za u vitrino.....al pa nočno omarco bi si ga človek postavu Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Sem imela točno tole varianto Jima (poster) leta dolgo obešeno nad posteljo v moji sobi Res dober tip. S karizmo. takih skor ne delajo več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Primavera, dej nehaj sem mislila na Mickova leta Eh, to.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pac mava razlicen okus 100 ljudi, 100 cudi Jared je pa good Tistile musklni zgoraj pa tudi men niso Hvala Bogu... za 100 ljudi... 100 cudi... Musklni so pa men tuthttp://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_19_7.gif Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Lej tedva... bljak... http://smileys.smileycentral.com/cat/10/10_2_21.gif Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Če se je pa tak fajn kdaj slinit Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Hah...sej se slinis...pa ni zdej to, da komi zivis, k enga na TV vidis... to je sam en klik, k ti rece UAUAU... to je vse... Ce si ze z enim... ne pomen, da ti noben ne more bit estetski se kdo... men je recimo 'tisti'...pa to ne pomen, da bi sploh razmisljala, da bi ga spoznala, ali kakor koli obcudovala ali (bohnedej) zamenjala... ... sam lep je... to je vse... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Še vedno vztrajam, da je moj piki naj naj srček !!! Sam ne dam spet slike gor- bom pol dobivala kakšne OS-e s kakšnimi predlogi........ Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 naj naj naj naj je samo zate......... xsmx xsmx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> naj naj naj naj je samo zate......... xsmx xsmxSej prou!!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.