Modratrobentica 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 v Sloveniji so vsi dobri tipi geji... Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Mi je bil na prvi pogled ful vešč en tip s fitnesa, pa je tok nadležen, da me je kr minilo. Medtem ko od kolegice brat ni niti pol tolk, pa se mi že skor meša... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>v Sloveniji so vsi dobri tipi geji... ... a pol pravis, da se ne splaca vec okol gledat... si ze VSE spoznala in je situacija tkole zalostna za nas, bejbe ... ja, hvala, no, da ni se nam treba cez tole kalvarijo Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 mmmm, bi bla z njim na plaži... Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Kaj pa ta?http://www.wbnx.com/shows/7thheaven/413_bio_7th_kevin.jpgMeni ni kaj extra. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa ta?http://www.wbnx.com/shows/7thheaven/413_bio_7th_kevin.jpgMeni ni kaj extra. :xx!: Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Meni je mal tko preveč "umeten" tak...lepčkan full neke poteze take umetne, kt voščena figurca. Sam drugač pa tko nasploh simpatičen zgleda v nadaljevanki Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 mmmmmm vranje črni ravni dolgi lasje, temna polt, beli zobki.....bojevniki, vitezi......uuufffff zbud se, v napačnem stoletju živiš x!x zdaj so vsi tko zlo umetni, polikani, taki punčkasti :xx!: no sicer pa za vsakega nekaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaoooo---tole. lester james brandt no neki takega sem imela v mislih ja mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> mava okus... definitivno, brez dvoma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 http://www.luka-nizetic.com/content.html Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 Richard Chamberlain Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 DIANA, princeza...ta tip x!x Halooo Zgleda ko kak adam od eve, mislim, pa itak je lajk petdeset x!x Babe, ej... Kdo je res dobr ...hm....Tale mrbit Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 pa še en fejst Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 Yup...fejst smešn Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 zame je pa tole dober tip kaj čem, okusi so različni no pa tud onadva nista slaba... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>v Sloveniji so vsi dobri tipi geji... a to pomeni da sem dobr tip k me je ena sošolka spraševala če sem gey... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>a to pomeni da sem dobr tip k me je ena sošolka spraševala če sem gey... Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 Agrh...pojem te Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 NAJPREJ PREBERI !!! "S prijateljico sva šli popoldne na kosilo. Odločili sva se, da bova kosilina vrtu restavracije, občudovali naravo in malo poklepetali. Nekaj korakov stran pa sta sedela dva moška cepca, ki sta naju stalnogledala in nama celo kosilo neutrudno težila. Eden je bil nekoliko starejšikot drugi, oba pa sta utrujala kot kakšni podrepni muhi. Ne mislim podrobneje opisovati njunih pripomb in opazk, saj same zelo dobroveste kako je, če se ne moreš otresti moškega, ki te sploh ne zanima. Nanajino srečo sta zakapirala, da "iz te moke ne bo kruha" in si nekaj mizstran poiskala drugi žrtvi, ki sta izgledali precej potrti in razočarani. Uspelo nama je posneti fotografijo, ki vam jo prilagam kot opozorilo, če bise ta dva cepca začela motati okoli vas!" Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 vsaj kosilo bi vama lahko plačala, če sta že utrujala, ane? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> NAJPREJ PREBERI !!! Ceprav KLUNI mi ni tako usec, ker ma skos postran glavo Devica, I agree Heath Ledger je men tud Tak mal strozji obraz, ampak vseen http://entimg.msn.com/i/300/celeb/HeathLedger_300x298.jpg Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> postrani glavo? A nis gledala ER? Cist skos jo postran premika, kt da bi bla pretezka. Opazuj enkrat v kaksnem filmu Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 Heath Ledger je lepčkan ja, češrav meni taki pretty face-i nekak ne potegnejo preveč... Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 lep lep lepppppppppp Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.