stankaa 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 dejansko res, prišla sem ta mesec čisto izven svoje kontrole tud sama, se brezveze živcirala za miljon stvari, vem, če bi lepo umirjen mesec imela, tud tega cirkusa ne bi bilo, gotovo ne tako poudarjenoto je to, ko nase ne pomisliš in si ne vzameš cajt za uživanje, kje je že, ko sem nazadnje si naredila recimo dišečo kopel in sol noter in potem s kakim oljem masažo ali več sprehodov v naravo in manj tega, da skačem kakor se kdo spomni... uf, se bom mogla malo spet! Tisto kar praviš, sprejemanje sebe kot ženske, bi kar veljalo... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Sej jaz nimam težav z bolečino ampak količino :xx!: in ne najdejo vzroka in sem že vsa blesava,bom jaz en čajček sprobala, pa počivala, da ustavim, pismo v takšnih trenutkih se pa vprašam: ma ej dobro, a misliš ti imet še otroke, da na vsak način nočeš, da ti odstranijo vsega, al kaj... pa mam nekak filing da še ni čas, za tale poseg... ma sej bo, lepo počivam... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 To je zaradi lune danes in jasno se plutona, ta povzroci lahko krvavitve mocne (poleg marsa)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 evo to je to in nič drugega, hvala... drugi mesec bo boljše. ampak da sem morala imet glih tolk zamude in tole pričakat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Ja a nic ne sklepas!! ce je tolk zamude, se pac vseeno nabira nekaj, nekaj se pac dogaja notri, in ko se koncno zgodi, LOGICNO da je mocnejse, obilnejse itd...No, vsaj meni se zdi logicno... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Ma sej vem da je logično, mal sem smotana, mal me skrbi, sicer pa mi jer ožica tko polepšala dan, da bom prenehala in sem si rekla, višek je šekl ven, od sedaj anprej pa normalno prosim... dovolim tudi mičkeno krčev... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Selene, prehitro se prestrasis, pa premalo povezujes... se celo tam si komentirala v napovedi, prebavne motnje, nisi pa pomislila na tole, je pa tudi tole dvoje povezano pri tebi.Sicer pa sem napisala tudi mocne telesne reakcije, kamor vse taksnole, kar opisujes, tudi sodi...tako da - definitivno je zelo smiselno telesu v nekem smislu dati tak ukaz, kot pravis. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 ja mogoče me je ob sej količini azgrabila panika, če tampon zadrži po zdravnikovem pričevanju en deci pa pol krvi, plus strdki plus vložki torej skoraj liter je šlo iz mene... ok, to je višek, to je pač moralo iti ven... sej sem se že vzela v vajeti... Marsa, hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
najada 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Čao vsem! Sicer se vedno nekaj oglašam šele potem, ko je ta glavna diskusija že mal mimo...žal nimam vedno dostopa do neta. :xx!: Se mi zdi, da niste nikjer omenili vitamina B6. Opažam, da je pri meni to to. Skoraj eno leto sem se zvijala, tudi bruhala in bila bela kot stena. Ne jem mesa in sem za dodatek jemala Vegevit-B12. No, potem so pa to nehali delat in sem začela z Dr. Ritter-B6, B12, folna kislina. In res...Odkar sem začela s tem, nimam več bolečin. No, to je zdaj 2 meseca. Da mi je pa res manjkalo B vitaminov, se mi je pa kazalo tudi na jeziku - taki bolj rdeči flekci. čav bav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Marsa, pr men itaq pr menst. nič ni logično, recimo zdaj po 46 dneh in to ničkaj vse skup ne močna, ampak zvijanja pa za celo leto nazaj-včeraj in najbolj prvi dan (psihično in fizično za umret) predvčerajšnjem, ampak ti povem, da danes ko mi nič več ni slabo-znam to res ceniti in bi šla zdaj takoj plesat! (prenovila me je terapija na daljavo), kar žarim, kar smeji se mi... spet imam rada življenje, ah to ljubo življenje... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Jp, Stankaa, kako olajšanje, ko krči popustijo . Poskusi najti nekaj, da bo prav tebi pomagalo , no če pa ne, bo pa porod zate mačji kašelj, sam mal bolj intenzivno je tam . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Joj, Stanka, kaj berem, to bos pa morala zrihtat, sory ker ti recem tole. :o|o: Spravi se h kaksnim vajam, nekaj stori, ubodi si vec rdece barve in oranzne za nosit, malo si rpechekiraj cakre in izvajaj kaksno vajo za to cakro.pri L. Hay si poglej, kaj je temu psih. vzrok in ponavljaj primerno afirmacijo...Cakaj, saj grem jaz pogledat.. Louise Hay seveda *menstrualne tezave* pripisuje nepravemu odnosu do svoje zenskosti, zavracanju slednje, povezuje s tem tudi strah in krivdo in prepricanje, da so genitalije nekaj grdega.Priporoca pa afirmacijo: "Sprejemam svojo zensko moc in telesne procese kot nekaj normalnega in naravnega. Ljubim se in odobravam." Prav konkretno *Izostanek menstruacije* prav tako povezuje z nepriznavanjem ali ne maranjem svoje zenskosti, podaja pa tole afirmacijo: "Prelep izraz zivvljenja sem in uzivam v tem, kar sem. Ves cas sem usklajena s tokom zivljenja. Obe afirmaciji sem nasla v knjigi L. Hay: Telo je tvoje. Morda bi smiselen bil dvodnevni post ali glinena kura, sicer pa poleg drugih kristalov menstruacijo pomagata uravnavati tudi jaspis in karneol. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Meni najbolj pomaga, če sem zadovoljna s svojim življenjem in sama s seboj...takrat nimam nobenih težav, še celo menstruacijske bolečine jemljem samo po sebi umevne...del ženskosti pač. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Hvala Marsa, dobro jutro vsem...v petek računalnik odpovedal in sem ostala prijavljena.Res je to, da ko si sam s sabo v harmoniji, potem šele je fizično in psihično o.k. Zanimivo, da rdeče barve nisem marala do lanskega poletja in potem sem ugotovila, da je to nekaj, kar moram preizkusiti in se naučiti, da mi je všeč. Tudi to, da bi sama svoje plane dala v ospredje...vsi drugi so mi bili običajno pomembnejši od mene same. Saj pravim, že dolgo nisem imela takih muk, ker sem res delala na sebi in to ne samo na tem vzorcu. Tudi to ugotavljam, da ko misliš že, da ne moreš več zapasti v krize, ker si to "predelal" -so tiste krize, ki nastopijo, še globje... in nato stari vzorec tudi fizičen se spet pojavi.Aha tudi sprejemanje same spolnosti kot take, kot fizične in naravne in del partnerstva, tudi tu je izvor, ker sem prej imela močne in napačne predstave, (seveda bolj ribje in romantične in izključno povezane z ljubeznijo). Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 stankaaaa....sj veš, prečistit se je treba...pretrgat tisto energijo.. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Stankaa, kako olajšanje, ko krči popustijoja potem šele ugotoviš kako ti je lepo- ko te nič več ne boli.ob fizični bolečini vse drge težavice izgubijo moč- vsaj pri meni.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Evo tale mesec me je spet presenetila . Ponavadi imam ciklus dolg 28 dni, redko redko redko 30 ali 31 dni, ta mesec pa 26 . Pa nekak se mi je na sredi noči prestavila, ponavadi je bilo zgodaj zjutraj. Najprej se mi je prikradla v sanje, se mi je sanjalo, da sem dobila menstruacijo , potem so postale bolečine močnejše in sem se zbudila in šla na WC, Cyberček pa za menoj, sčekirat, če je vse v redu . Pismu, čuti, se je sam zbudil, pa jaz sem čisto potihem odpujsala. Potem sem se vrnila v posteljo, odvrtela svoj običajni film (ponavadi si zamišljam, da je v maternici otroška soba, da se nihče ni vselil, da se pohištvo izloča, pa tapete,... da bo pripravljeno v drugačnem stilu ). Saj verejtno je videti prismojeno, ampak očitno si tako nekako misli zaposlim, da bolečine izginejo oz. jih ne zalčutim. Skratka brez problema sem nazaj zaspala in še enkrat sem bolečine v svinjski rilček . 3 x hura zame Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 bravo, super! Čisto si me navdušila.Enkratno Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Pismu me je že odkar pomnim bolelo. Res, sem umirala zraven, če sem bila v službi sem vsa skrčena sedela nekje, ali pa največkrat ostala doma in se filala s Ketonali forte. Noben ginekolog ni znal drugače kot s tableti pomagat :xx!: . Nikoli ne bom pozabila, ko sem bila v Murski na poročnem potovanju. Sem šla 3 x zapovrstjo bruhat, pa na veliko potrebo, pa svašta, ker me je tako bolelo, da še telo ni znalo definirati kaj točno se dogaja. Dragi se je pa navihano smejal in rekel, da se fuuul opravičuje in da mi ne privošči, ampak da ve kako sovražim bruhanje . Sem se tudi jaz nasmehnila, pa nič bila užaljena... Sem celo enkrat iz službe šla na urgenco po injekcijo, pa sem 1 uro čakala, tako da so vmes krči prenehali. In teh kolobocij se mi nekak nima več, pa sem pogruntala recept zase. Samo moraš biti 100% prepričan, da to funkcionira . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Jz sm tud med ta bolečimi. Ampak je zadnje čase boljše. Pa tud pomaga, da ne prekrižaš nog ko sediš, ne? Ja da je krvni pretok normalen. uh sem še jz eno pametno povedala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Aiwa po mojem je to povezano s spolno čakro, ne smeš pa križat nog, ja, jaz jih tudi ne več . Sstane, kako je pa s tvojimi menstruacijami Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 tud moja spolna čakra se mi zdi da je čist ok. čeprav včasih nisem bla prepričana. Zdaj pa sem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Akupresurne točke spolnih organov, spolnih čakr in maternice, so okoli zapestij in gležnjev.Veste to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 zanimivo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.