Guest sstane 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 zanimivo Objemi s kazalcem in palcem ene roke zapestje druge in izmenično stiskaj in popuščaj, roko pa vrti. Tam, kjer te bo zabolelo, so te točke. Ko jih odkriješ, pa vsako masiraj s kazalcem dve minuti, dvakrat na dan.Če boš čutila te točke, pa moraš čutiti tudi točke ščitne žleze. Če bodo bolj boleče spolne točke na levem zapestju, bo tudi ščitnica na levi dlani bolj občutljiva in obratno, desne na desni.Točke ščinice pa so na blazinicah palcev.Povej nam rezultat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 pismo, si ne bi mislila, da so na zapestju in prstih te točke...to bom pa preverla enkrat... A ČE NAROBE MASERAŠ LAHKO KAJ ...hmmm... "poškoduješ" točke svojih spolnih organov... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Masiraj mu zapestji, pa boš videla Povej nam rezultat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Sstane, Žaža se pa s temi zadevami ne more tkole na slepo špilat. Daj za vsak slučaj vsaj to povej, če se lahko apetit še poevča, ker če, Žaža sploh v službo ne bo več zmogla . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 ...PISMO JA, SAM TO JE RES... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Sstane, Žaža se pa s temi zadevami ne more tkole na slepo špilat. Daj za vsak slučaj vsaj to povej, če se lahko apetit še poevča, ker če, Žaža sploh v službo ne bo več zmogla .Aja, misliš, da je malo podslana Eh, potem jo pa zato mučijo sex čakre :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 ...PA NE MENE, MOJEGA TIPA....NE SMEM NIČ ZJEB.... KONDICIJE... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Ti ga samo žgečkaj po čakrah Rezultat mora bit trd Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 .....neeeeee, trd je že skos...mene zanima, če lahko s čakrami kej umirimo te zadeve pri tipu ??? Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Lahko, naj on masira tvoje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 ...SEJ ON SKOS MASIRA MOJE... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Če maš bolečine je najbolš aspirin vzet. Kri se slabše strjuje in tako ti vse prej...hm...odteče. Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Sanci pri hudih bolečinah aspirin niti slučajno ne pomaga, edino kar ziher pomaga je glava, pa mogoče še kaj drugačnega alternativnega Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 JAP , PRI HUDIH BOLEČINAH ZIHER NE, SAM JAZ TUDI, KADAR ME BOLI ...EN LEKADOL, PA JE O.K. ...ALI PA MRZLO MOKRO BRISAČKO SI DAM NA TREBUŠČEK...PREC BOLJŠE... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Če maš bolečine je najbolš aspirin vzet. Kri se slabše strjuje in tako ti vse prej...hm...odteče.acetilsalicilna kislina je le surogat zdrave soli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 SAM JAZ TUDI, KADAR ME BOLI ...EN LEKADOL, PA JE O.K. ...ALI PA MRZLO MOKRO BRISAČKO SI DAM NA TREBUŠČEK...PREC BOLJŠE... Ha, sem se spomnila, sem klicala takrat preden sem šla po injekcijo na urgenco, da vprašam, kam naj to grem, a na urgenco, al kam drugam. Pa me je ženska vprašala, če sem kaj pojedla. Jaz jasno nisem, ker mi zaradi bolečin sploh ni pasalo. Kadar sem pa malo pred bolečinami kaj pojedla, sem pa itak vse izbruhala. Pa mi reče ženska, naj pojem kakšne marelične cmoke, da mi bo ziher bolje. Saj nisem vedla, kaj naj, se smejem al jokam . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Se boš smejala ali jokala Država je z jodiranjem sol spremenila v zdravilo proti golšavosti in kretenizmu.Pozabila pa je dodati, da so stranski učinki večina ostalih bolezni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 MRZLO MOKRO BRISAČKO SI DAM NA TREBUŠČEK...PREC BOLJŠE... brrr... me je kar zmrazilo, ko sem tole prebrala :OO!: ... meni je ob bolečinah pomagalo, da sem imela trebuh na toplem ... moram zdaj nekam potrkat... zadnje čase nimam več bolečin... mogoče je tudi tukaj Stanetova ssssssol pomagala... morda v kombinaciji s kristali, eliksirji... in morda tudi z mojo preobraženo miselno naravnanostjo... saj ni pomembno, važno, da deluje Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Kar je dobro ni slabo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Država je z jodiranjem sol spremenila v zdravilo proti golšavosti in kretenizmu. Pozabila pa je dodati, da so stranski učinki večina ostalih bolezni. STANE,KO BOM TO DOSEGU PRI DOLOČENIH OSEBAH, BOM ZMAGUWAUC Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 stane sej si ful lepo napisu, ampak men bi vseen en mogu to pokazat. ker ne vem a prov delam, mislim. drugače pa hvala hvala hvala! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zarja 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Pri meni pa je čist odvisno od meseca do meseca, kakšna jakost bolečin me spremlja. Pomaga mi ziher tavžentroža, pa roke si dam na boleče mesto in si vzamem cajt samo zase in se pocrtam. Mislim, da je čas menstruacije tisti čas, ko bi si mogla vsaka ženska vzet cajt zase in se malce ponotranjit.Pred meseci sem izvajala vsakodnevno masažo prsi, ki je zelo izboljšala počutje med celim ciklusom, bolečine so prenehale, količina menstrualne krvi se je zmanjšala, psihično stanje in počutje je bilo full dobro. (brez PMS). Pa sem se polenila in čeprav vem da mi je to full koristilo , sedaj tega ne izvajam več. Si pa obljubljam, da bo poskrbela zase tudi v tem oziru in zopet začelo z masažo prsi. Priporočam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 kakšna masaža pa to? a kej posebnega? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Zarja meni se zdi pa glih to, da ne delam kak big deal iz tega dober učinek. No saj mogoče pa o istem govoriva, ker ko si odvrtim svoj filmček - torej mogoče po tvoje ukvarjam s seboj je cool, če pa razmišljam kje, kako in zakaj me boli je pa tema. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 no jz upam, da bo zdele kej manj bolel. delam na tem. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.