Skoči na vsebino

Bolečine ob menstruaciji

Tinqa

Recommended Posts

xhypnox

xDDx

Ej Aiwa, malce pozno , pa vseeno boljš kot nikoli.

Ta masaža prsi omogoča, da po par tednih izginejo vsi neugodni simptomi menstruacije: PMS, zniževanje energije, izginejo bolečine, slabost, izenači se dolžina ciklusa. Ta vaja povečuje ženskost (več estrogena...)

Poteka pa takole: se usedeš, (ravna hrbtenica, najbolje lotos ali pollotos položaj-da s peto pritisneš na vhod vagine), segreješ dlani in jih položiš na dojke in jih gladiš (od 100-350 krogov ) s tem , da ne tikaš bradavic. Lahko jih tudi primeš tako od spodaj , da so vsi 4 prsti ( razen palca ) obeh rok obrnjeni eni prot drugim , palec pa je obrnjen navzgor. Tako primeš za dojke in jih cele premikaš oz. masiraš v krogih. Vseeno v katero smer.

S to masažo je mogoče podaljšati ciklus na več tednov ali pa tudi doseči, da menstruacija zgine. x:)x

Seveda, pa je treba s to masažo vztrajati, in ne končati takoj , ko bolečine in slabo počutje pri menstruaciji izginejo.

Če si zadovoljna s počutjem in ti št. ponovitev ustreza lahko po par tednih nadaljuješ s 100 ponovitvami. (seveda je bolje več ponovitev). Po 1-3 mesecih se začne daljšati ciklus na več tednov , zmanjšajo se dnevi trajanja menstruacije in količina krvi se zmanjša. Vse to veča seksualno energijo.:wub: xokx

Če pa nadaljuješ z ponovitvami 350 na dan , po par mesecih izgine menstruacija. V tem obdobju seveda ni možna zanositev.

in lahko zmanjšaš na 100 ponovitev.

Na ta način se zaustavi biološko staranje . Kajti ženska nima menstruacije ko je noseča, v času dojenja, v menopavzi, v stresu.Telo potrebuje takrat energijo za pomemnejše stvari in v bistvu mehanizem preusmeritve energije že obstaja v ženski. S to vajo zavestno aktiviramo isti mehanizem odložitve ovulacije in menstruacije.

Če si želimo spet menstruacijo opustimo vaje oz. masažo in po par tednih zopet pride do ovulacije in menstruacije.

xyesx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 174
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Saj mogoče je tudi več ponovitev čisto fajn zadeva, samo si ne upam tega početi na sebi, če potem ne bi zmogla več nazaj urediti ciklusa x;)x .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

• 4 weeks later...

na srečo nimam bolečin med menstruacijo, imam pa pms..mal sm živčna , kake 14 dni prej, ko je ovulacija, pa joške me bolijo, spodaj me črviči..ampak nič takega..spijem kamilce in pojem košček čokolade in je kul..

PS:trava pa nč ne pomaga..vsaj meni ne, ker pol še bl čutm, če me kej boli

DON'T PANIC

Ko omenjate tole tavzentrozo (rastlina je prva liga, brez primerjave)...a je kdo videl tole rastlino v 'mnozicnosti' kje v naravi ?

Ker, ko sem bil se mali , je bilo tega na tone (vsaj tu kjer jaz zivim) zdaj pa moras imeti sreco da posamicno bilko srecas...

Dejansko je rastlina kar neugledna - tako na prvi pogled in jo je res vedno manj.

Ne bi vedela, kje jo v kaj večjih količinah najti.

Pri nas je ni kaj dosti.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

u sem se spomnila, sva šla z mojim dragim v mojih najstniških letih na Bled - vlak, avtobus. In jaz dobim na Bledu menstruacijo, krči, bruhanje, slabost, vročina, pa mi v gostilni dajo nekaj grenkega, baje pomaga, en štamprl, hehe, sem se takoj znašla z glavo v školki, joj kolk sem jaz pretrpela tisto pot nazaj, na pol dremala v avtobusu, v tistem trenutku mi je bil pa zraven čisto odveč, pa tko se je revež trudil, da bi mi pomagal...

pa kateri planet me že cel teden vodi nazaj v preteklost :eek:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...