Zarja 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Ej Aiwa, malce pozno , pa vseeno boljš kot nikoli.Ta masaža prsi omogoča, da po par tednih izginejo vsi neugodni simptomi menstruacije: PMS, zniževanje energije, izginejo bolečine, slabost, izenači se dolžina ciklusa. Ta vaja povečuje ženskost (več estrogena...)Poteka pa takole: se usedeš, (ravna hrbtenica, najbolje lotos ali pollotos položaj-da s peto pritisneš na vhod vagine), segreješ dlani in jih položiš na dojke in jih gladiš (od 100-350 krogov ) s tem , da ne tikaš bradavic. Lahko jih tudi primeš tako od spodaj , da so vsi 4 prsti ( razen palca ) obeh rok obrnjeni eni prot drugim , palec pa je obrnjen navzgor. Tako primeš za dojke in jih cele premikaš oz. masiraš v krogih. Vseeno v katero smer.S to masažo je mogoče podaljšati ciklus na več tednov ali pa tudi doseči, da menstruacija zgine. Seveda, pa je treba s to masažo vztrajati, in ne končati takoj , ko bolečine in slabo počutje pri menstruaciji izginejo.Če si zadovoljna s počutjem in ti št. ponovitev ustreza lahko po par tednih nadaljuješ s 100 ponovitvami. (seveda je bolje več ponovitev). Po 1-3 mesecih se začne daljšati ciklus na več tednov , zmanjšajo se dnevi trajanja menstruacije in količina krvi se zmanjša. Vse to veča seksualno energijo. Če pa nadaljuješ z ponovitvami 350 na dan , po par mesecih izgine menstruacija. V tem obdobju seveda ni možna zanositev.in lahko zmanjšaš na 100 ponovitev.Na ta način se zaustavi biološko staranje . Kajti ženska nima menstruacije ko je noseča, v času dojenja, v menopavzi, v stresu.Telo potrebuje takrat energijo za pomemnejše stvari in v bistvu mehanizem preusmeritve energije že obstaja v ženski. S to vajo zavestno aktiviramo isti mehanizem odložitve ovulacije in menstruacije.Če si želimo spet menstruacijo opustimo vaje oz. masažo in po par tednih zopet pride do ovulacije in menstruacije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Zanimivo tole, samo jaz si ne bi upala takole igrat s ciklusom . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zarja 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Če delaš manjše št. ponovitev , ti tudi menstruacija ne izgine kar tako... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Saj mogoče je tudi več ponovitev čisto fajn zadeva, samo si ne upam tega početi na sebi, če potem ne bi zmogla več nazaj urediti ciklusa . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 segreješ dlani in jih položiš na dojke in jih gladiš (od 100-350 krogov ) s tem , da ne tikaš bradavic. .... ... jojta, pa kaj še Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 vaje so v knjigah mantak chia Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 wau.... hudo. kaj pa če najdem enga k bi to namest mene počel? mislim da se ne bi noben prtožval... . Res bom probala. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 ...po moje da funkcionira... ...dve muhi na en mah... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Vprašanje, če pol znese tok ponovitev . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Vprašanje, če pol znese tok ponovitev . Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 KOKRKOL JIH ZNESE JE BOLJŠ K NIČ... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Trudi, mogoče boš tule kaj našel za Janjo, sicer pa vem, da si bo znala pomagati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Selene ja sm tud sem pogledu, thx Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 na srečo nimam bolečin med menstruacijo, imam pa pms..mal sm živčna , kake 14 dni prej, ko je ovulacija, pa joške me bolijo, spodaj me črviči..ampak nič takega..spijem kamilce in pojem košček čokolade in je kul.. PS:trava pa nč ne pomaga..vsaj meni ne, ker pol še bl čutm, če me kej boli Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Asha 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Jaz pravim, da cez tablete jih ni.........ker svinsko boli :xx!: in je to edina zadovoljiva resitev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Baje je najboljša biodieta in tople morske kopeli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Ko omenjate tole tavzentrozo (rastlina je prva liga, brez primerjave)...a je kdo videl tole rastlino v 'mnozicnosti' kje v naravi ?Ker, ko sem bil se mali , je bilo tega na tone (vsaj tu kjer jaz zivim) zdaj pa moras imeti sreco da posamicno bilko srecas... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Pomaga tudi čajček iz rmana, pa šentjanževke, kamilica in planinska resa (tako pri nas rečemo), drugače pa je to plahtica. pa meni v tistih dnevih pomaga tudi "orehovec" en štamperle pa krči popustijo. Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 štamprle http://www.click-smilies.de/sammlung0304/ernaehrung/food-smiley-012.gif Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Samo v tistih dneh.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 tople morske kopeli :xx!: Mrzle že mogoče Pa da te peronospora napade Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Dejansko je rastlina kar neugledna - tako na prvi pogled in jo je res vedno manj. Ne bi vedela, kje jo v kaj večjih količinah najti. Pri nas je ni kaj dosti. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 http://www.click-smilies.de/sammlung0304/natur/nature-smiley-017.gif Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 u sem se spomnila, sva šla z mojim dragim v mojih najstniških letih na Bled - vlak, avtobus. In jaz dobim na Bledu menstruacijo, krči, bruhanje, slabost, vročina, pa mi v gostilni dajo nekaj grenkega, baje pomaga, en štamprl, hehe, sem se takoj znašla z glavo v školki, joj kolk sem jaz pretrpela tisto pot nazaj, na pol dremala v avtobusu, v tistem trenutku mi je bil pa zraven čisto odveč, pa tko se je revež trudil, da bi mi pomagal...pa kateri planet me že cel teden vodi nazaj v preteklost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Saturn Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.