shanyah 14. junij 2013 Prijavi Deli 14. junij 2013 če se ne motim...oz. če imate vi kak drug pristop ali recept...morajo vršicki s cukrom stati na soncu...kar pomeni, da kozarec z lahkoto tudi raznese, če je preveč, ali predolgo, ali ves čas zaprt.ne dam pa roke u ogenj, niti grem peš u 7. štuk jst tudi roke v ogenj rajš ne... peš pa večkrat na dan v četrti štuk. Sirup (proti kašlju....) pa delam tako, da smrekove vršičke v medu namakam, pa ne lih na tavečjem soncu. Je pa res, da ko je kozarec pokonci ga ne puščam tesno zaprtega.... Citiraj ***********************************************************************************************Out beyond ideas of wrongdoing and rightdoing, there is a field.I'll meet you there.When the soul lies down in that grass, the world is too full to talk about.Ideas, language -even the phrase "each other"- doesn't make any sense.(mevlana jelaluddin rumi - 13th century ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. junij 2013 Prijavi Deli 14. junij 2013 jst tudi roke v ogenj rajš ne... peš pa večkrat na dan v četrti štuk. Sirup (proti kašlju....) pa delam tako, da smrekove vršičke v medu namakam, pa ne lih na tavečjem soncu. Je pa res, da ko je kozarec pokonci ga ne puščam tesno zaprtega.... kdor nima u glavi ima u nogah, hahahahahaha. hec. sej očitno je več različnih receptov, ampak brez ene vrste cukra očitno ne gre, kar posledično povzroča vretje in posledično ob pretiravanju počen kozarec. uglavnem tesno zaprt kozarec tut pomoje ni okej. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
shanyah 14. junij 2013 Prijavi Deli 14. junij 2013 kdor nima u glavi ima u nogah, hahahahahaha. hec. sej očitno je več različnih receptov, ampak brez ene vrste cukra očitno ne gre, kar posledično povzroča vretje in posledično ob pretiravanju počen kozarec. uglavnem tesno zaprt kozarec tut pomoje ni okej... ja ja ... sm mela že večkrat v nogah, predvsem ko pozabiš kluče od avta, je pa tudi to za neki koristno. En fitnes mora bit Se čist strinjam s tabo, da tesno zaprt kozarec ni okej... sam ko sem sirup mešala, sem ga na pokrov obrnila za kakšno urco, da se je lepo pomešal.... no takrat pa je priporočljivo da je tesno zaprt Citiraj ***********************************************************************************************Out beyond ideas of wrongdoing and rightdoing, there is a field.I'll meet you there.When the soul lies down in that grass, the world is too full to talk about.Ideas, language -even the phrase "each other"- doesn't make any sense.(mevlana jelaluddin rumi - 13th century ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 3. julij 2013 Prijavi Deli 3. julij 2013 Z zamudo hvala za vse odgovore. Sem obrnila kozarec, pa je dol steklo le nekaj sladkorja. Po enem ali dveh dnevih sem obrnila nazaj. Sedaj je pa tako, da kak vršiček ven gleda, pa zdi se mi, kot da bi nekaj sladkorja zavrelo... Vprašanje - ali lahko kozarec odprem in odstranim ta sumljiv sladkor ter nasujem novega? Se mi zdi manjša škoda kot da gre vse v maloro, res pa prvič to počnem. Hvala! Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 3. julij 2013 Prijavi Deli 3. julij 2013 Anne, zeliščarka, ki jo jz poznam, smrekove vršičke samo še suši. Jih glih tako lahko skuhaš v čaju pozimi, ko rabiš. Le te in še kakšne druge čajčke bom kupila kar od nje, zato ker ima res ogromno znanja, kdaj jih obira in kako prideluje ter suši...se drži tudi luninega koledarja. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
shanyah 4. julij 2013 Prijavi Deli 4. julij 2013 Z zamudo hvala za vse odgovore. Sem obrnila kozarec, pa je dol steklo le nekaj sladkorja. Po enem ali dveh dnevih sem obrnila nazaj. Sedaj je pa tako, da kak vršiček ven gleda, pa zdi se mi, kot da bi nekaj sladkorja zavrelo... Vprašanje - ali lahko kozarec odprem in odstranim ta sumljiv sladkor ter nasujem novega? Se mi zdi manjša škoda kot da gre vse v maloro, res pa prvič to počnem. Hvala! Jaz sem sirup iz smrekovih vršičkov vedno delala le z medom, tako da je bilo že v štartu vse tekoče. Sem pa kozarec tudi odprla vmes pa mal popravila oz. potočila vršičke noter v med. A sladkor se ti ni še stopil? Po moje ni nič narobe, če odpreš in popraviš oz. pokušaj, če je stvar zavrela ali ni. 1 Citiraj ***********************************************************************************************Out beyond ideas of wrongdoing and rightdoing, there is a field.I'll meet you there.When the soul lies down in that grass, the world is too full to talk about.Ideas, language -even the phrase "each other"- doesn't make any sense.(mevlana jelaluddin rumi - 13th century ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 24. julij 2013 Prijavi Deli 24. julij 2013 Očitno ni zavrelohttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png. 40 dni je že mimo, ves sladkor se še ni stopil (dala rjavega). Če grem po receptu, kjer se zadeva precedi, kaj pa potem z ostankom? Se da tudi iz tistega kaj narediti? Malo mi je škodahttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/bucktooth1.gif Hvala. 1 Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. julij 2013 Prijavi Deli 24. julij 2013 sladkaš čaj s tem, pa basta; Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 8. september 2013 Prijavi Deli 8. september 2013 Po treh mesecih na vsem letošnjem soncu in vročini se sladkor še vedno ni stopil. Pa sem kozarec kar dala v toplo vodo, da je postalo vsaj malo bolj tekoče. Iz ne čisto polnega velikega kozarca za vlaganje je le prišlo manj kot 1 dclhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sad.png. Preostanek prelila z žganjem, pa bo že menda za nekaj dobrohttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 8. september 2013 Prijavi Deli 8. september 2013 to pol pomeni da je preveč sladkorja notri, jaz ga dam pol vsake toliko časa mojemu malemu kot bonbonček... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 8. september 2013 Prijavi Deli 8. september 2013 ja sej je bolje več kot manj,imaš pol še bonbončke. sej precediš,sladkor lahko imaš za sladkenje čaja, ne vem jaz raje dam več sladkorja k manj probam pa pač tudi ujeti tisto razmerje 1:1 k se mi zdi da vseeno dobim več sirupa.seveda če mi sladkor ostane pol kar pustim v kozarcu in pol sproti porabim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 8. september 2013 Prijavi Deli 8. september 2013 jahttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.