Marsa 8. april 2002 Prijavi Deli 8. april 2002 Danes je svetovni dan Romov.Bodimo boljši sosed! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 en leto je mim, se je kej spremenilo........ se jih sramujete Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 11. april 2003 Prijavi Deli 11. april 2003 Na Petau jih ni kaj dosti - še....razen za pusta Dornavski cigani ..... Je bila zanimiva izjava enkrat: Ne boš ti mene jebal...jaz sem Mariborčanin ...(je izjavil rom enemu uradnemu organu ) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. april 2003 Prijavi Deli 11. april 2003 Sramujemo? Zakaj? So manj ljudje, kot mi? Ah, kriza je, ker tele stvari govorim iz teorije... da nimam nic proti Romom, geyem, lezbijkam, muslimanom, cefurjem... Nikol nisem imela kakega tesnega stika z njimi in pac nimam slabih izkusenj in lahko takole govorim... In mi gre na zivce, ker se sama zavedam, da je vse, kar pravim, samo teorija. Po drugi strani pa vem, da bom tudi cez 20 let, ko bom imela kaj vec izkusenj, trdila enako. Zakaj? Ker ne verjamem v to, da so Romi umazani, pa da so cefurji nasilni, pa da so lezbijke kaj ja vem kaksne... Ker verjamem samo v to, da so ljudje dobri in slabi. Vsi. Vsakega po malo... Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. april 2003 Prijavi Deli 12. april 2003 Ja to je pa še zmeraj pereč problem Evrope. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 8. april 2008 Prijavi Deli 8. april 2008 Sramujemo? Zakaj? So manj ljudje, kot mi?Ah, kriza je, ker tele stvari govorim iz teorije... da nimam nic proti Romom, geyem, lezbijkam, muslimanom, cefurjem... Nikol nisem imela kakega tesnega stika z njimi in pac nimam slabih izkusenj in lahko takole govorim... In mi gre na zivce, ker se sama zavedam, da je vse, kar pravim, samo teorija. Po drugi strani pa vem, da bom tudi cez 20 let, ko bom imela kaj vec izkusenj, trdila enako. Zakaj? Ker ne verjamem v to, da so Romi umazani, pa da so cefurji nasilni, pa da so lezbijke kaj ja vem kaksne... Ker verjamem samo v to, da so ljudje dobri in slabi. Vsi. Vsakega po malo...Aliana Imam frenda prekmurca, ki je nasplošno zelo tolerantno bitje ampak če mu omeniš rome se mu zmeša...T "dobri sosedje" kradejo, grozijo z orožjem in so nevarni sebi in svoji okolici...potem pa nevem no...tako, da tisti, ki nimamo direkten stik z njimi smo lahko samo tiho. Ne rečem, da so kaj manj vredni kot mi, ampak bi se lahko tudi malo bolj potrudili in se socializirali oz prilagodili...vsaj v enih osnovah! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.