Mihela 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Vprašanje je namenjeno vsem astrologom, ki se ukvarjate tudi s prognozo. Zanimajo me vaša opažanja te problematike. Ko natalni aspekt počasnih planetov postane eksakten v progresijah.Na primer pri princesi Diani:Ko je spoznala svojega princa in se naslednje leto zaročila in poročila je njen natalni kvadrat Venera Uran postal eksakten.(To pomeni, da je progresivni Uran prišel v kvadrat z natalno Venero)Ko je umrla je natalna inkonjuncija( ki je tako in tako aspekt bolezni in smrti) Saturna (planet, ki predstavlja časovno omejenost, meddrugim tudi življenja) in Urana (ki je v njeni 8.hiši), postala eksaktna je umrla.Pri Hitlerju je ravno tako natlna konjunkcija Jupitra in Lune postala eksaktna, ko je prišel progresivni Jupiter na stopinjo Lune in takrat se je začela večja podpora Hitlerju.Umru pa je tudi v letu, ko je natalni kvadrat Saturna in Marsa postal eksakten s progreisvnim Saturnom. Kaj vi mislit o tem, ste kej opazovali te stvari?Imate kako iskušnjo v povezavi s to problematiko? Že v naprej se zahvaljujem. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Ja Mihela, jaz sem to opazovala pri nekaterih primerih, ko je prišlo do hude nesreče, pri nekaterih samomorih. Skoraj povsod je izbila natalna kvadratura, ponavadi grdih planetov v 8 hiši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 19. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2004 Hvala Lunca. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.