AngelOfLight 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 sicer nimam ksne zelje izpast debil ampak a mogoce kdo ve kko se zracuna kje mas ksne planete pa kaj to pomen??? ker...nekak men to se ni uspel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>sicer nimam ksne zelje izpast debil ampak a mogoce kdo ve kko se zracuna kje mas ksne planete pa kaj to pomen??? ker...nekak men to se ni uspel "Planete" se izračuna s posebnimi astrološkimi programi, v katere vneseš svoje točne rojstne podatke.. Mislim, da je možnost izračuna tudi na luninem netu in če ne...ti bomo izračunali mi! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> A veš tisti pregovor, nikad nije kasno. Za dva partnerja je še vedno čas. Trenutno ti verjamem, da nimaš. Res je tvoja venera v trigonu, zato je še večja šansa, da boš mela kdaj dva. Če bi bila v kvadraturi, bi bila bolj zabremzana. Ja, ...nikad nije kasno ali nikoli ne reci nikoli! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj ni noben rekel, da jaz nebi nikoli Kaj pa potem šele pomeni, če imam v 7.hiši še Urana poleg Plutona-skupaj tvorijo trigon z venero , ki je v 2.hiši?Tisti Uran..hmm...in Pluton...mi po instinktu govorita..da bo vsekakor več kot en partner...torej vsaj dva! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Sm se zmotu nism še tlele pisu! Oona, dej povej kej o temle! Venera:Strelec-4Mars:Škrpjon-3Sonce:Škrpjon-3Luna:Dvojčka-10 Merkur:Škrpjon-3Jupiter:Bik-9Saturn:Lev-11Uran:Škrpjon-2Neptun:Strelec-3Pluton:Tehtnica-2Asc.Devica Venera inkonjunkcija JupiterVenera kvadrat Asc. Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Venera:Škorpijon-1Mars:Kozorog-3Sonce:Kozorog-3Luna:Vodnar-3 Merkur:Strelec-2Jupiter:Lev-9Saturn:Devica-10Uran:Škorpijon-1Neptun:Strelec-2Pluton:Tehtnica-12Asc.Škorpijon Venera:Strelec-4Mars:Škrpjon-3Sonce:Škrpjon-3Luna:Dvojčka-10 Venera konjunkcija UranJupiter konjukcija Ascendent oona,tudi meni, če je le možno !?!?Thanks ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. januar 2005 Prijavi Deli 8. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sm se zmotu nism še tlele pisu! Oona, dej povej kej o temle! Venera:Strelec-4Mars:Škrpjon-3Luna:Dvojčka-10Oooo… Mars v Škorpijonu..prav gotovo najbolj erotičen Mars v zodiaku… sicer precej samovšečen, trmast( beri: mulast, kuha mulo), nevaren moški… Premore zelo intenzivna čustva…strastna seksualnost, vendar popazi tudi na samodisciplino in na svoje reproduktivne organe… Venera v Strelcu pove, da si živahen, velikodušen, da imaš izredno domišljijo, ljubiš svobodo, dobra intuicija…pogosto se zelo hitro navduši za karkoli…velik avanturist, pogoste so kratkotrajne zveze..šport…seks na odprtem…nezvesta Venera…vsaj ena zveza s tujko, zate konkretno pove , da bo zvez veliko…več kot en zakon… Luna v Dvojčku…komunikativna, vendarle preveč zgovorna …lahko pokvari vtis tistega Marsa iz Škorpijona…sledi opozicija Venere in Lune..nezadovoljen postaneš, ko se poročiš. Umiri malo to Luno... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. januar 2005 Prijavi Deli 8. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Venera:Škorpijon-1Mars:Kozorog-3Sonce:Kozorog-3Luna:Vodnar-3Merkur:Strelec-2Jupiter:Lev-9Saturn:Devica-10Uran:Škorpijon-1Neptun:Strelec-2Pluton:Tehtnica-12Asc.Škorpijon Venera:Strelec-4Mars:Škrpjon-3Sonce:Škrpjon-3Luna:Dvojčka-10Venera konjunkcija UranJupiter konjukcija Ascendent oona,tudi meni, če je le možno !?!?Thanks ! Če prav razumem, je tvoja Venera v Škorpijonu in Mars v Kozorogu, Luna pa v Vodnarju...Mars v Kozorogu je dobro položen, zelo vzdržljiv, nič ne naredi na hitro..zelo ambiciozen in zna uživat...zelo telesen Mars...išče sigurnost in globlji nivo seksualnosti... Venera v Škorpijonu je sicer zelo strastna, vendar slabo položena...ljubosumna, partnerju ne da dihat...zapušča in je vedno tudi zapuščena...naučiti se moraš obvladovati Venero... Privlači jih mističnost in skrivnostnost... skrita ljubica ali vsaj skrita simpatija...orientalska glasba(ciganska)...popazi na Venero konec leta, ko bo Mars v Biku retrograden in Saturn bo takrat v levu... Luna v Vodnarju mi govori o neki ločeni ženski...je bila to mati, bo to tvoja žena, ljubica..kaj vem..takole na pamet...prijateljska Luna pod vladavino Saturna...starejša ženska... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. januar 2005 Prijavi Deli 8. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če prav razumem, je tvoja Venera v Škorpijonu in Mars v Kozorogu, Luna pa v Vodnarju...Mars v Kozorogu je dobro položen, zelo vzdržljiv, nič ne naredi na hitro..zelo ambiciozen in zna uživat...zelo telesen Mars...išče sigurnost in globlji nivo seksualnosti... Venera v Škorpijonu je sicer zelo strastna, vendar slabo položena...ljubosumna, partnerju ne da dihat...zapušča in je vedno tudi zapuščena...naučiti se moraš obvladovati Venero... Privlači jih mističnost in skrivnostnost... skrita ljubica ali vsaj skrita simpatija...orientalska glasba(ciganska)...popazi na Venero konec leta, ko bo Mars v Biku retrograden in Saturn bo takrat v levu... Luna v Vodnarju mi govori o neki ločeni ženski...je bila to mati, bo to tvoja žena, ljubica..kaj vem..takole na pamet...prijateljska Luna pod vladavino Saturna...starejša ženska... Kar se tiče Venere jo že obvladam...!! Saj to je res...sem bil ljubosumen na trenutke...kljub temu imam velik razum in sem si zmeraj rekel ( le za koga ), nisem imel še nobene resne veze v življenju !! Sam to ne štekam...!! Zakaj in na kaj si se ozirala, da morem pripazit na Venero konec leta, ko bo Mars v Biku...in Saturn v levu ??? Kar se tiče ločene ženske nič, da bi vedel...kljub temu je ena, ki vstraja...sam ni moj tip ! :xx!: Tako da...nada ! Tisto s (ciganksko glasbo mi tudi ni bilo nič jasno...glede nato, da moji potomci so Romi ( Indija ) ! Aja, glede nato, da z mojim ostrologom se ne menim nič kaj preveč o ljubezni...itd.Vem samo to, da mi je namignu, da bo kr precej žensk v mojem življenju...( kljub temu se full zadržujem ) in da otroke bom imel šele pri dvaintridesetih, triintridesetih letih, kar po mojem bi to tudi držalo...saj tako čutim, da bo ! oona,še enkrat hvala, zlata si ! Na čajček ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. januar 2005 Prijavi Deli 8. januar 2005 Zato, ker bosta tvorila negativne aspekte z tvojo venero. Mars bo v opoziciji z tvojo natalno venero. Pa še retro je...čisto možno, da se ti kakšno razmerje razdre.Sicer pa ima enako venero moj partner. Škorpijonsko in 1.hiši. Ja..zatežena venera. Ne da dihat sploh..ali na obroke..pravi strup..(zame, ki imam tudi škorpijonsko venere, le da v 12.hiši ) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. januar 2005 Prijavi Deli 8. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oooo… Mars v Škorpijonu..prav gotovo najbolj erotičen Mars v zodiaku… sicer precej samovšečen, trmast( beri: mulast, kuha mulo), nevaren moški… Premore zelo intenzivna čustva…strastna seksualnost, vendar popazi tudi na samodisciplino in na svoje reproduktivne organe… Venera v Strelcu pove, da si živahen, velikodušen, da imaš izredno domišljijo, ljubiš svobodo, dobra intuicija…pogosto se zelo hitro navduši za karkoli…velik avanturist, pogoste so kratkotrajne zveze..šport…seks na odprtem…nezvesta Venera…vsaj ena zveza s tujko, zate konkretno pove , da bo zvez veliko…več kot en Luna v Dvojčku…komunikativna, vendarle preveč zgovorna …lahko pokvari vtis tistega Marsa iz Škorpijona…sledi opozicija Venere in Lune..nezadovoljen postaneš, ko se poročiš. Umiri malo to Luno... Hvala Oona Delam na tem, da jo umirim! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. januar 2005 Prijavi Deli 8. januar 2005 Oona pozdravljena! Zanima me, kakšen je moški z naslednjimi položaji? Sonce-Bik-7hišaLuna-Ribi-5hišaVenera-Ribi-5hišaasc. Tehtnica....................................................................................................................... Merkur-Oven-7hišaMars-Kozorog-3hišaJupiter-Strelec-2hišaSaturn-Bik-8hišaUran-Tehtnica-12hišaNeptun-Strelec-2hišaPluton-Devica-11hiša Točka Duha-LevTočka Fortune-Devica Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 8. januar 2005 Prijavi Deli 8. januar 2005 KAJ LAHKO PRINESE VSTOP NEPTUNA V 7 HIŠO ( 9.03.2005), S KOMBINACIJO PLUTONA, KI SE SPREHAJA PO PETI HIŠI MEDTEM, KO VENERA HODI PO 8 HIŠI????...na področju ljubezni...??? v NATALNI KARTI pa je :---- NEPTUN v v STRELCU (19°58`28) in v 5. Hiši skupaj z LUNO (18°13`41).---PLUTON v tehtnici in 3. hiši.----VENERA v levu in v 12. hiši( 7. in 8. hiša pa sta v natalni karti prazni) ---------------------------------------------------------neptun v hiši partnersta, pluton v hiši lljubezni, venera v hiši smrti ??? ..ker sem v teh stvareh še novinka mi ne uspe preveč povezat stvari... kaj je potrebno v tem primeru še pogledat???? ...možno, da nakazuje izgubo v ljubezni, zaradi neiskrenosti??????... PROSIM ZA VAŠE KOMENTARJE IN POMOČ... Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. januar 2005 Prijavi Deli 8. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oona pozdravljena! Zanima me, kakšen je moški z naslednjimi položaji? Luna-Ribi-5hišaVenera-Ribi-5hiša Mars-Kozorog-3hiša Marsa v Kozorogu sem že opisala, morda bi dodala še to, da je to zelo močan Mars, da je vodja. Večkrat si na obraz nadene masko, tako da se ostali niti ne zavedamo, da smo ga vznemirili…zadržan, včasih nedostopen, teži k sigurnosti…. Venera v Ribah….romantična in večno zasanjana, dostikrat tudi nerealna. Tej Veneri pripisujem zelo veliko občutljivosti, čeprav je treba vedeti, da je predvsem občutljiva zase, ne toliko za druge. Rada se žrtvuje, zaradi ljubezni ali zaradi česa tretjega…svojo ljubezen včasih izživi tudi na platonski ravni, pogosto pa si nesrečno izbere partnerja, ki sploh ni pravi zanjo…več zvez…vendar nežna in ljubeča Venera.Če je v Ribah tudi Luna, potem je tale moški izreden romantik, nežen ,nerealen ali morda celo malo zasanjan…prijateljica, žena in ljubica…vse v enem… Sicer pa pozitivna oseba, pozoren in nežen ljubimec, če je 8.hiša v Biku…ljubi oralen seks. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. januar 2005 Prijavi Deli 8. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>KAJ LAHKO PRINESE VSTOP NEPTUNA V 7 HIŠO ( 9.03.2005), S KOMBINACIJO PLUTONA, KI SE SPREHAJA PO PETI HIŠI MEDTEM, KO VENERA HODI PO 8 HIŠI????...na področju ljubezni...??? v NATALNI KARTI pa je :---- NEPTUN v v STRELCU (19°58`28) in v 5. Hiši skupaj z LUNO (18°13`41).---PLUTON v tehtnici in 3. hiši.----VENERA v levu in v 12. hiši( 7. in 8. hiša pa sta v natalni karti prazni) ---------------------------------------------------------neptun v hiši partnersta, pluton v hiši lljubezni, venera v hiši smrti ??? ..ker sem v teh stvareh še novinka mi ne uspe preveč povezat stvari... kaj je potrebno v tem primeru še pogledat???? ...možno, da nakazuje izgubo v ljubezni, zaradi neiskrenosti??????... PROSIM ZA VAŠE KOMENTARJE IN POMOČ... Tranzitni Neptun v 7.hišo in če je hkrati že v aspektu z Venero pomeni novo zvezo, tako ali drugačno.Pluton v 5. hiši mislim da bo prinesel otroka ali vsaj novo ljubezen, odvisno koliko je ta oseba stara...Venera v Levu kvadrat Neptun(tranzitni) - razočaranje v ljubezni...odvisno čemu vlada Venera..lahko gre tudi za bolezen...itdVenera v hiši smrti??? Kako si prišla do tega? Hiša smrti je 8.hiša in v tem primeru je predvidevam, 8.hiša v Ribah... Sicer pa vprašanja, postavljena na tak način brez vpogleda v celotno karto redko kdaj zadenejo bistvo. Izgubo v ljubezni zaradi neiskrenosti nakazuje več stvari, ne samo Neptun...ne morem potrditi. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. januar 2005 Prijavi Deli 8. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kar se tiče Venere jo že obvladam...!! :palec:Sam to ne štekam...!! Zakaj in na kaj si se ozirala, da morem pripazit na Venero konec leta, ko bo Mars v Biku...in Saturn v levu ??? Tranziti vedno prinesejo spremebe, v tem primeru lahko negativne! Tisto s (ciganksko glasbo mi tudi ni bilo nič jasno...glede nato, da moji potomci so Romi ( Indija ) ! No, spet potrditev Venere iz Škorpijona kar se prednikov tiče...Romi... Tale Venera ima rada take vrsto glasbo!In še vrsto drugih stvari... Aja, glede nato, da z mojim ostrologom se ne menim nič kaj preveč o ljubezni...itd.Vem samo to, da mi je namignu, da bo kr precej žensk v mojem življenju...( kljub temu se full zadržujem ) in da otroke bom imel šele pri dvaintridesetih, triintridesetih letih, kar po mojem bi to tudi držalo...saj tako čutim, da bo ! oona,še enkrat hvala, zlata si ! Na čajček ? Če se kdaj v življenju srečava, te bom seveda spomnila na tale čajček! Sicer pa za svoje komentarje ne pričakujem plačila! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če se kdaj v življenju srečava, te bom seveda spomnila na tale čajček! Sicer pa za svoje komentarje ne pričakujem plačila! No, če se kdaj srečava...čajček bo ! Don't worry, nisem mislil na plačilo...vsaj potem neta ne...! Imej se ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 Lahko,kdo prosim pove še zame,hvala. Podatki so sledeči: Venera-Oven-12HMars-Oven-12HSonce-Ribi-12HLuna-Ribi-11H Asc.-BikMerkur-Ribi-11HJupiter-strelec-8HSaturen-Škorpijon-6HUran-Strelec-8HNeptun-Strelec-9HPluton-Tehtnica-6H Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lahko,kdo prosim pove še zame,hvala. Podatki so sledeči: Venera-Oven-12HMars-Oven-12HLuna-Ribi-11HMars in Venera v Ovnu, v konjunkciji..hmm…Mars je v svojem domu, ognjeni Mars… pogumen, hitro se zaljubi…ženska s takim Marsom želi odprtega, lepega, mišičastega moškega …moškega, ki ljubi akcijo…12.hiša mu sicer vzame nekaj dobrih lastnosti…skrita ljubezen Ovnovska Venera je, kot sem rekla, direktna v izražanju, ljubi silovito, včasih preveč agresivno..potrebuje stalne spremembe in je precej zahteven partner…ljubezen na prvi pogled… Luna v Ribah pa…senzibilna…vzvišena ljubezen…malce nepraktična Luna…privlači neptunovske tipe... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 O,hvala Oona za tako hiter odgovor... ...Bo kar držalo Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 Oona, živjo zanima me kakšen je po tvoje vpliv RETRO Venere pri spodnji kombinaciji: retro Venera - v škorpijonu, 11hišaMars - v škorpijonu, 11hLuna - dvojček, 7h Venera inkonj LunaVenera konj Mars Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 On ali ona? Kje je Ascendent in kje je Sonce? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 9. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>, če je 8.hiša v Biku…ljubi oralen seks. c'est moi.............. , sicer me zanima, kje oz. kako se vidi, kakšna bi bila zame idelana partnerka............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>c'est moi.............. , sicer me zanima, kje oz. kako se vidi, kakšna bi bila zame idelana partnerka............. ..hmmm..ja taka, ki tudi ljubi oralen seks... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 Mars in Venera v Ovnu, v konjunkciji..hmm…Mars je v svojem domu, ognjeni Mars… pogumen, hitro se zaljubi…ženska s takim Marsom želi odprtega, lepega, mišičastega moškega …moškega, ki ljubi akcijo… Tak je moj Mars, ampak ni v 12. hiši, sta z Venero v prvi. Kakšna je to razlika? Ovnovska Venera je, kot sem rekla, direktna v izražanju, ljubi silovito, včasih preveč agresivno..potrebuje stalne spremembe in je precej zahteven partner…ljubezen na prvi pogled… Tole se pa pri meni pozna, včasih sem preveč agresivna (pa valda folk ne verjame, sej sm riba, kako loh agresivna?!), posebej z mojim.... pa ne nalašč... Sam je on kriv.... kaj je pa tko dober, da mu moram nohte zapičit v kožo! Moja Lunca je pa v raku v 5. hiši. Oona, svaka ti čast! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.