oona 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aja, pardon ženski spolSonce v tehtnici, 10hišaAsc v strelcu retro Venera - v škorpijonu, 11hišaMars - v škorpijonu, 11hLuna - dvojček, 7hzanima me vpliv retro venere?thx Oona Venera v Škorpijonu ti daje neko ljubezen, ki se vrača..ali se ti vračaš k njej ali on k tebi. Vsekakor bo naredila nekaj zmede na ljubezenskem področju in še kje, pomembno pa je tisto leto, ko se bo v progresijah obrnila v direktno smer. Konjunkcija Marsa in Venere daje ljudi, ki so običajno veliki osvajači, vendar pogosto ostanejo sami, ker se ne morejo odločiti za pravega ali pa se kar naprej odločajo. Veliko zvez...razen če tvoja Venera ni preveč introvertirana... O Marsu v Škorpijonu sem v prejšnjih postih že kar nekaj napisala. V ženski karti , ponavljam, privlači nevarne moške, kriminalce in mafijaše pa naj se to sliši še tako smešno. Kot da ne živimo v mafijskem času.Na podlagi skopih podatkov, ki jih navajate, opisujem različne možnosti, tam, kjer sem prepričana, da nekaj bo, to tudi poudarim. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
megi* 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Oona, še jaz, zanima me kakšen ljubimec oz še bolje kako "dojema in izkazuje" ljubezen na slednji fant: Sonce:DvojčkaAscedant: DevicaLuna: Rak 03°18'06 10 direct Venus Taurus 10°22'54 09 direct Mars Taurus 08°21'16 08/9 direct 8 hiša prazna, sonce v 10. Aspekti za naštete planete: Sun Conjunction Moon 7°12 Moon Sextile Venus 7°05 Moon Sextile Mars 5°03 Moon Trine Uranus 4°44 Venus Conjunction Mars 2°02 Venus Square Saturn 3°16 Venus Opposition Uranus 2°21 Venus Quincunx Pluto 1°01 Venus Trine Ascendant 5°35 Mars Square Saturn 5°18 Mars Opposition Uranus 0°19 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 oona kako pa zračunas vse te planete v hišah?? jaz bi tut rada vedla... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Oona... A te lohk še jz malček zaposlim? Kako kaže z mojo Moji podatki... Sonce- devica- 11Asc- škorpijonLuna-škorpijon-1Venera-devica-10Mars-strelec-1 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> oona kako pa zračunas vse te planete v hišah?? jaz bi tut rada vedla... HOROSKOP Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>retro Venera pomeni kasneje ali ponavljajočo se ljubezen, ker v 11.h hoče tudi prijateljstvo ob ljubezni drži,.... si ne predstavljam ljubezni brez prijateljstva..mi sploh ni logish thx asa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Venera v Škorpijonu ti daje neko ljubezen, ki se vrača..ali se ti vračaš k njej ali on k tebi. Bi imelo nekaj smisla ja... Vsekakor bo naredila nekaj zmede na ljubezenskem področju in še kje, pomembno pa je tisto leto, ko se bo v progresijah obrnila v direktno smer. Hecno,..da nisem nikol pomislila, da tud progresirani planeti menjajo smer. Grem takoj pogledat, kdaj bo to ...Kaj pa srečanje progresirane lune z natalno ob vstopu v 7hišo? To bi tud utegnilo kej vplivat na dogajanje, a ne?Konjunkcija Marsa in Venere daje ljudi, ki so običajno veliki osvajači, vendar pogosto ostanejo sami, ker se ne morejo odločiti za pravega ali pa se kar naprej odločajo. Veliko zvez...razen če tvoja Venera ni preveč introvertirana...Ja, žal očitno introvertirana... Pa tud preveč se odločam,... in nikol odločim (sem med drugim pač tud vaga )... Težavica je v tem, da si želim osebo najprej mal spoznat, skor da ne v smislu prijateljstva,... tista na horuk osvajanja pa tega ne zdržijo,...tko da jih ne jemljem resno...In tko pol tud ni velik zvez. (Ni čudn, da se vračam k ta starim, kjer je teren bolj domač ) O Marsu v Škorpijonu sem v prejšnjih postih že kar nekaj napisala. V ženski karti , ponavljam, privlači nevarne moške, kriminalce in mafijaše pa naj se to sliši še tako smešno. Kot da ne živimo v mafijskem času. Drži, da me privlačijo skrivnostni moški,.... taki, ki premorejo tud malce šarma... (če jim že skrivnostnost ne doda mal šarma)... Ja, nevarne tud drži,..ampak v smislu hudo dobrih tipov ,... ne pa krimalcev, mafijašev;) Hvala Oona Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Santos Dekle z Venero v Tehtnici, Marsom in Luno v Kozorogu, je prejkone prijetnega videza, ljubi popolnost..močan Mars s precej hladno in zadržano Luno, ki nerada ali sploh ne kaže čustev. Glede na to, da Luna in Mars padeta v prvo hišo in s tem dobita povsem druge lastnosti, je verjetno aktivna punca. Tvoja ta nova? Ne ne, ni nova punca...kolegica ! Kar se tiče opisa...si zadela v povno !! Žal, ni časa za resne veze...konc tega meseca grem živet na Nizozemsko ( šport ), kljub temu lunin.net bo zmeraj na moji strani, ko bom na internetu ! Oona, thanks ! Dva čajčka ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Sun - Pisces - 00°50'52 - 07 -directMoon - Aries - 09°03'25 - 08 - directMercury - Aquarius - 04°28'23 - 06 - directVenus - Aries - 15°13'23 - 09 - directMars - Scorpio - 27°24'45 - 04 - directAscendant - Leo - 26°28'23 ----------- a s p e k t i -------------Sun Square Mars 3°26Sun Opposition Ascendant 4°22Moon Sextile Mercury 4°35Moon Conjunction Venus 6°10Moon Opposition Jupiter 4°24Moon Opposition Uranus 5°50Mars Sextile Uranus 5°49Mars Conjunction Neptune 1°16Mars Sextile Pluto 3°02Mars Square Ascendant 0°56Neptune Square Ascendant 2°13 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 oona, hvala za komentar glede tranzito......prosim, da še men mal komentiraš... sonce - devica –2 hišaluna - strelec -- 5 hišavenera - lev --12 hišamars - škorpijon -4 hiša Aspekti ki so med luno, venero in marsom, ter ASC:MARS KVADRAT VENERA ??Luna trikotnik VeneraVenera konjunkcija AscendentMars kvadrat Ascendent ASC-levmerkur - tehtnica --3 hišajupiter - devca - 2saturn - devica - 2uran - škorpijan - 4neptun - strelec - 5pluton - tehtnica- 3 Prosim in hvala že v naprej... Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sm se zmotu nism še tlele pisu! Oona, dej povej kej o temle! Venera:Strelec-4Mars:Škrpjon-3 hehe pa kaj to vsi tlele mars v škorpijotu haha hehe nč zgleda da to je mus.... mars v škorpijonu... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Mene zanima miška z Venero v dvojčku v 12 hiši, marsu v biku v 11 hiši, sonce oven 10 hiša... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 DEVICA hvala, na zdej sm pa vse zvedla o seb kr še nism vedla Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Ni za kej. Si zvedla dobre stvari? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Megi Tvoj Dvojček, (žal nisi napisala kje je Merkur) z Venero v Biku, umetnik v ljubezni, sposoben globokih čustev…užitkar, hedonist, kar potrdi tudi Mars v Biku, spet konjunkcija…pripravljaj mu dobro hrano, razvajaj ga pri mizi in v postelji pa te bo imel večno rad. Je pa izredno trmast, vedno sprašuje zakaj in ne prenese kritike. Luna v Raku : išče materinsko žensko ali vsaj žensko, ki bo do popolnosti zamenjala mater.Kako dojema ljubezen? Skozi hrano in seks.(in materialne dobrine) Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Devica Malce sramežljiva Venera v Devici, pedantna, vedno urejena… včasih si ustvari preveč skrbi zaradi drugih...kljub previdnosti, ki jo premore se večkrat spusti v prehodne avanture, preveč analizira… Mars, ki kvadrira tole Venero zna biti presneto aroganten in povrhu še v 1. hiši..ni kaj, premeteno dekle…takole na pamet ne morem oceniti kateri planet bolj prevlada v tvoji karti, vendar mislim, da si kljub Veneri precej svobodomiselnih nazorov, nepredvidljiva… Luna v Škorpijonu..ah, erotika… z malooo ljubosumja… Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Žal, ni časa za resne veze...konc tega meseca grem živet na Nizozemsko ( šport ), kljub Oona, thanks ! Dva čajčka ! Hmm...pol nau nič s čajčkom... ... ne morem na Nizozemsko na čaj! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hmm...pol nau nič s čajčkom... ... ne morem na Nizozemsko na čaj! Morda enkrat bo...saj periodično se bom vračal v Slovenijo...tako, da nikol se ne ve !? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Devica Malce sramežljiva Venera v Devici, pedantna, vedno urejena… včasih si ustvari preveč skrbi zaradi drugih...kljub previdnosti, ki jo premore se večkrat spusti v prehodne avanture, preveč analizira… Mars, ki kvadrira tole Venero zna biti presneto aroganten in povrhu še v 1. hiši..ni kaj, premeteno dekle…takole na pamet ne morem oceniti kateri planet bolj prevlada v tvoji karti, vendar mislim, da si kljub Veneri precej svobodomiselnih nazorov, nepredvidljiva… Luna v Škorpijonu..ah, erotika… z malooo ljubosumja… That's me Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mene zanima miška z Venero v dvojčku v 12 hiši, marsu v biku v 11 hiši, sonce oven 10 hiša... No tale venera v dvojčku je kar dvojna, mogoče malo prepovršna, za kakšnega softy tipa ne ravno po njegovem okusu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 12. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 12. januar 2005 Kaj pa recimo bejba, ki ima v ovnu (II. hiša) stelij - sonce, venero in mars.........?? sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Strastna, energična, zapeljiva... tale bejba ne bo čakala...na maj recimo... ...zdaj, takoj, vse...je njen moto...morda malce robustna...samo zato, ker ne premore potrpežljivosti...nežnost jo bo zadovoljila samo v primeru, da bo natanko vedela, kam to pelje..pa še takrat... osvaja v velikem slogu...strast v vsem..je očitna...dvoumnosti jo begajo...diplomacija ni njena močnejša stran... velika želja po osvojitvi, zmagi...vsekakor ženska, ki jo opaziš... samo, dolgo pa tole ne traja...samo zmaga velja...potem gre preizkušati teren drugam...preprosto naveliča se... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Kakšna sem pa jaz...bl bedna a? Sonce 6 dvojčekLuna 9 devicaasc strelecMars 9 devica Venera 7 hiša rak Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kakšna sem pa jaz...bl bedna a? Sonce 6 dvojčekLuna 9 devicaasc strelecMars 9 devica Venera 7 hiša rak Ja, kakšna si ? Pomladna, neeeee? Moje diletantsko poznavanje astrologije bi te opisalo kot- rahlo zmedeno,uveljaviš se lahko na ne preveč cenjenih področjih, težave imaš lahko z dihali, si čustveno bolj zadržana, v odnosih stvari zelo analiziraš, nerada kažeš lastna čustva, PRIMANJKUJE TI SAMOZAVESTIrada potuješ (morda le v domišljiji), privlačijo te moški, ki so rojeni v znamenju deviceredoljubni, organizirani, preudarni...). Imaš veliko potrebo po razumevanju, če si ljubljena, ti to daje občutek varnosti, v nobeni stvari ne znaš reči NE, si dokaj ranljiva in nežna dušica ,ki se boji, da bo zapuščena,zelo si predana družini. Posebej bi izpostavila tudi čustveno odvisnost. O medsebojnih aspektih med Luno, soncem , Asc,Marsom pa naj reče še kaj kdo drug Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Primavera, lahko še mene...prosim, prosimsonce v tehtnici 4. hišaasc rakluna v ovnu 10 hišamars v levu 3.hišavenera v levu 3.hiša Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.