Skoči na vsebino

Ljubimci in ljubimke

sokrates

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Aja, pardon :inocent:  x;)x

ženski spol

Sonce v tehtnici, 10hiša

Asc v strelcu     

retro Venera - v škorpijonu, 11hiša

Mars - v škorpijonu, 11h

Luna - dvojček, 7h

zanima me vpliv retro venere?

thx Oona x:)x

Venera v Škorpijonu ti daje neko ljubezen, ki se vrača..ali se ti vračaš k njej ali on k tebi. Vsekakor bo naredila nekaj zmede na ljubezenskem področju in še kje, pomembno pa je tisto leto, ko se bo v progresijah obrnila v direktno smer.

Konjunkcija Marsa in Venere daje ljudi, ki so običajno veliki osvajači, vendar pogosto ostanejo sami, ker se ne morejo odločiti za pravega ali pa se kar naprej odločajo. Veliko zvez...razen če tvoja Venera ni preveč introvertirana...

O Marsu v Škorpijonu sem v prejšnjih postih že kar nekaj napisala. V ženski karti , ponavljam, privlači nevarne moške, kriminalce in mafijaše pa naj se to sliši še tako smešno. Kot da ne živimo v mafijskem času.

Na podlagi skopih podatkov, ki jih navajate, opisujem različne možnosti, tam, kjer sem prepričana, da nekaj bo, to tudi poudarim. :2src:

:palec:

Dum spiro, spero.
Deli na socialnih omrežjih

Oona, še jaz, zanima me kakšen ljubimec oz še bolje kako "dojema in izkazuje" ljubezen na slednji fant:

Sonce:Dvojčka

Ascedant: Devica

Luna: Rak 03°18'06 10 direct

Venus Taurus 10°22'54 09 direct

Mars Taurus 08°21'16 08/9 direct

8 hiša prazna, sonce v 10.

Aspekti za naštete planete:

Sun Conjunction Moon 7°12

Moon Sextile Venus 7°05

Moon Sextile Mars 5°03

Moon Trine Uranus 4°44

Venus Conjunction Mars 2°02

Venus Square Saturn 3°16

Venus Opposition Uranus 2°21

Venus Quincunx Pluto 1°01

Venus Trine Ascendant 5°35

Mars Square Saturn 5°18

Mars Opposition Uranus 0°19

Oona... A te lohk še jz malček zaposlim? :inocent: :vio:

Kako kaže z mojo xsrcx

Moji podatki...

Sonce- devica- 11

Asc- škorpijon

Luna-škorpijon-1

Venera-devica-10

Mars-strelec-1

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

<{POST_SNAPBACK}>w:Iw  xnckrivx oona kako pa zračunas vse  te planete v hišah?? jaz bi tut rada vedla... xnckrivx  x:((x

HOROSKOP

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

<{POST_SNAPBACK}>Venera v Škorpijonu ti daje neko ljubezen, ki se vrača..ali se ti vračaš k njej ali on k tebi.

Bi imelo nekaj smisla ja... xscratchx xyesx

Vsekakor bo naredila nekaj zmede na ljubezenskem področju in še kje, pomembno pa je tisto leto, ko se bo v progresijah obrnila v direktno smer.

Hecno,..da nisem nikol pomislila, da tud progresirani planeti menjajo smer. Grem takoj pogledat, kdaj bo to  x:px ...Kaj pa srečanje progresirane lune z natalno ob vstopu v 7hišo? To bi tud utegnilo kej vplivat na dogajanje, a ne?

Konjunkcija Marsa in Venere daje ljudi, ki so običajno veliki osvajači, vendar pogosto ostanejo sami, ker se ne morejo odločiti za pravega ali pa se kar naprej odločajo. Veliko zvez...razen če tvoja Venera ni preveč introvertirana...

Ja, žal očitno introvertirana... Pa tud preveč se odločam,... in nikol odločim (sem med drugim pač tud vaga  :8): )... Težavica je v tem, da si želim osebo najprej mal spoznat, skor da ne v smislu prijateljstva,... tista na horuk osvajanja pa tega ne zdržijo,...tko da jih ne jemljem resno...In tko pol tud ni velik zvez. (Ni čudn, da se vračam k ta starim, kjer je teren bolj domač )

O Marsu v Škorpijonu sem v prejšnjih postih že kar nekaj napisala. V ženski karti , ponavljam, privlači nevarne moške, kriminalce in mafijaše pa naj se to sliši še tako smešno. Kot da ne živimo v mafijskem času.

:palec: Drži, da me privlačijo skrivnostni moški,.... taki, ki premorejo tud malce šarma...:wub: (če jim že skrivnostnost ne doda mal šarma)... Ja, nevarne tud drži,..ampak v smislu hudo dobrih tipov x:Dx ,... ne pa krimalcev, mafijašev;)

Hvala Oona x:)x

<{POST_SNAPBACK}>Santos  xsrcx

Dekle z Venero v Tehtnici, Marsom  in Luno v Kozorogu, je prejkone prijetnega videza, ljubi popolnost..močan Mars s precej hladno in zadržano Luno, ki nerada ali sploh ne kaže čustev. Glede na to, da Luna in Mars padeta v prvo hišo in s tem dobita povsem druge lastnosti, je verjetno  aktivna punca. Tvoja ta nova? x:)x

x:Dx Ne ne, ni nova punca...kolegica ! :8):

Kar se tiče opisa...si zadela v povno !! :palec:

Žal, ni časa za resne veze...konc tega meseca grem živet na Nizozemsko ( šport ), kljub

temu lunin.net bo zmeraj na moji strani, ko bom na internetu ! x:Ix x;)x

Oona, thanks ! x:Ix

Dva čajčka ! x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Sun - Pisces - 00°50'52 - 07 -direct

Moon - Aries - 09°03'25 - 08 - direct

Mercury - Aquarius - 04°28'23 - 06 - direct

Venus - Aries - 15°13'23 - 09 - direct

Mars - Scorpio - 27°24'45 - 04 - direct

Ascendant - Leo - 26°28'23

----------- a s p e k t i -------------

Sun Square Mars 3°26

Sun Opposition Ascendant 4°22

Moon Sextile Mercury 4°35

Moon Conjunction Venus 6°10

Moon Opposition Jupiter 4°24

Moon Opposition Uranus 5°50

Mars Sextile Uranus 5°49

Mars Conjunction Neptune 1°16

Mars Sextile Pluto 3°02

Mars Square Ascendant 0°56

Neptune Square Ascendant 2°13

oona, hvala za komentar glede tranzito......prosim, da še men mal komentiraš...

sonce - devica –2 hiša

luna - strelec -- 5 hiša

venera - lev --12 hiša

mars - škorpijon -4 hiša

Aspekti ki so med luno, venero in marsom, ter ASC:

MARS KVADRAT VENERA ??

Luna trikotnik Venera

Venera konjunkcija Ascendent

Mars kvadrat Ascendent

ASC-lev

merkur - tehtnica --3 hiša

jupiter - devca - 2

saturn - devica - 2

uran - škorpijan - 4

neptun - strelec - 5

pluton - tehtnica- 3

Prosim in hvala že v naprej... xDDx xDDx x;)x x;)x

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

<{POST_SNAPBACK}>Sm se zmotu xredx nism še tlele pisu!

Oona, dej povej kej o temle! x;)x  x:Xx

Venera:Strelec-4

Mars:Škrpjon-3

hehe pa kaj to vsi tlele mars v škorpijotu haha :D hehe :P nč zgleda da to je mus.... mars v škorpijonu...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ni za kej. :vio:

Si zvedla dobre stvari? xDDx

Dear Human,

Megi xsrcx

Tvoj Dvojček, (žal nisi napisala kje je Merkur) z Venero v Biku, umetnik v ljubezni, sposoben globokih čustev…užitkar, hedonist, kar potrdi tudi Mars v Biku, spet konjunkcija…pripravljaj mu dobro hrano, razvajaj ga pri mizi in v postelji pa te bo imel večno rad. Je pa izredno trmast, vedno sprašuje zakaj in ne prenese kritike. Luna v Raku : išče materinsko žensko ali vsaj žensko, ki bo do popolnosti zamenjala mater.

Kako dojema ljubezen? Skozi hrano in seks.(in materialne dobrine)

Dum spiro, spero.

Devica xsrcx

Malce sramežljiva Venera v Devici, pedantna, vedno urejena… včasih si ustvari preveč skrbi zaradi drugih...kljub previdnosti, ki jo premore se večkrat spusti v prehodne avanture, preveč analizira…

Mars, ki kvadrira tole Venero zna biti presneto aroganten in povrhu še v 1. hiši..ni kaj, premeteno dekle…takole na pamet ne morem oceniti kateri planet bolj prevlada v tvoji karti, vendar mislim, da si kljub Veneri precej svobodomiselnih nazorov, nepredvidljiva… Luna v Škorpijonu..ah, erotika… z malooo ljubosumja…

Dum spiro, spero.

<{POST_SNAPBACK}>Hmm...pol nau nič s čajčkom... ;)  ... ne morem na Nizozemsko na čaj!  x:Dx  :palec:

Morda enkrat bo...saj periodično se bom vračal v Slovenijo...tako, da nikol se ne ve !? x;)x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>Devica  xsrcx

Malce sramežljiva Venera v Devici, pedantna, vedno urejena… včasih si ustvari preveč skrbi zaradi drugih...kljub previdnosti, ki jo premore se večkrat spusti v prehodne avanture, preveč analizira…

Mars, ki kvadrira tole Venero zna biti presneto aroganten in povrhu še v 1. hiši..ni kaj, premeteno dekle…takole na pamet ne morem oceniti kateri planet bolj prevlada v tvoji karti, vendar mislim, da si kljub Veneri precej svobodomiselnih nazorov, nepredvidljiva… Luna v Škorpijonu..ah, erotika… z malooo ljubosumja…

:palec:

xDDx That's me x8Dx xDDx

Dear Human,

Strastna, energična, zapeljiva...

tale bejba ne bo čakala...na maj recimo... x:Dx ...zdaj, takoj, vse...je njen moto...morda malce robustna...samo zato, ker ne premore potrpežljivosti...nežnost jo bo zadovoljila samo v primeru, da bo natanko vedela, kam to pelje..pa še takrat... :o|o:

osvaja v velikem slogu...strast v vsem..je očitna...dvoumnosti jo begajo...diplomacija ni njena močnejša stran...

velika želja po osvojitvi, zmagi...vsekakor ženska, ki jo opaziš...

samo, dolgo pa tole ne traja...samo zmaga velja...potem gre preizkušati teren drugam...preprosto naveliča se...

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>Kakšna sem pa jaz...bl bedna a?

Sonce 6 dvojček

Luna 9 devica

asc strelec

Mars 9 devica

Venera 7 hiša rak

Ja, kakšna si ? Pomladna, neeeee? :2src: x^x Moje diletantsko poznavanje astrologije bi te opisalo kot- rahlo zmedeno,uveljaviš se lahko na ne preveč cenjenih področjih, težave imaš lahko z dihali, si čustveno bolj zadržana, v odnosih stvari zelo analiziraš, nerada kažeš lastna čustva, PRIMANJKUJE TI SAMOZAVESTIrada potuješ (morda le v domišljiji), privlačijo te moški, ki so rojeni v znamenju deviceredoljubni, organizirani, preudarni...). Imaš veliko potrebo po razumevanju, če si ljubljena, ti to daje občutek varnosti, v nobeni stvari ne znaš reči NE, si dokaj ranljiva in nežna dušica ,ki se boji, da bo zapuščena,zelo si predana družini. Posebej bi izpostavila tudi čustveno odvisnost. O medsebojnih aspektih med Luno, soncem , Asc,Marsom pa naj reče še kaj kdo drug :sori:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...