oona 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sun - Pisces - 00°50'52 - 07 -directMoon - Aries - 09°03'25 - 08 - directMercury - Aquarius - 04°28'23 - 06 - directVenus - Aries - 15°13'23 - 09 - directMars - Scorpio - 27°24'45 - 04 - directAscendant - Leo - 26°28'23Nežna Ribica z ognjeno Venero, Luno in Ascendentom. Mars pa v Škorpijonu. Tebe je že treba hvalit, da se ti bejba sploh lahko približa, no Venera v Ovnu to seveda rada sprejme… V spalnici si moraš montirati veliko ogledalo na stropu, da se vse – vidi. Zdi se mi, da si uspešen osvajač ženskih src, partnerka mora biti goreča in strastna kot ti. Morda mora biti celo malce agresivna. Ena tvojih erogenih con je prejkone glava…božanje po laseh…(ali pleši, kaj vem!) Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 12. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Strastna, energična, zapeljiva... tale bejba ne bo čakala...na maj recimo... ...zdaj, takoj, vse...je njen moto...morda malce robustna...samo zato, ker ne premore potrpežljivosti...nežnost jo bo zadovoljila samo v primeru, da bo natanko vedela, kam to pelje..pa še takrat... osvaja v velikem slogu...strast v vsem..je očitna...dvoumnosti jo begajo...diplomacija ni njena močnejša stran... velika želja po osvojitvi, zmagi...vsekakor ženska, ki jo opaziš...samo, dolgo pa tole ne traja...samo zmaga velja...potem gre preizkušati teren drugam...preprosto naveliča se... Astra ja Astra dobro si tole zapisala, mislim, da kar velja............... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>oona, hvala za komentar glede tranzito......prosim, da še men mal komentiraš... sonce - devica –2 hišaluna - strelec -- 5 hišavenera - lev --12 hišamars - škorpijon -4 hišaASC-levProsim in hvala že v naprej... Ja, tale Venera in ascendent v Levu hočeta aplavz. Venera pravi, moraš me občudovati, opaziti... morda bi bilo zaželjeno, da te moški čimvečkrat obdaruje....pazi se pretiravanja in dramatiziranja. Z Marsom v Škorpijonu si definitivno kar precej odločna in bognedaj, da se ti tip zameri...tvoja reakcija je burna in dramatična...in maščevalna seveda. Predvsem se ogibaj poročenih tipčkov, ki te osvajajo...Pozabila pa sem, tvoja Venera ima smisel za humor, je radodarna... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Uf, naum raj 0 reku nekaj si kar zadela za hvaljenje glih ne vem mogoce raje to, da je zame zadeva fajna, ce vidm da partnerica uziva!To me se bolj spodbuja, ipd.. Hkrati pa, se mi zdi, da se neki drugega manjka tule vmes?? En planet se ni vstet (recimo, kot da bi izpustili modri nivo; in ne le upostevali spolnega; ki se itak prepletata)? Mogoce nisi upostevala Merkurja ali ipak?? Glava - toda se bolj desna in leva stran glave, predvsem desna (usesa) Plesast pa nism (prej obratno) Sicer pa, DOBRO TI GRE!! ----------<{POST_SNAPBACK}>Nežna Ribica z ognjeno Venero, Luno in Ascendentom. Mars pa v Škorpijonu. Tebe je že treba hvalit, da se ti bejba sploh lahko približa, no Venera v Ovnu to seveda rada sprejme… V spalnici si moraš montirati veliko ogledalo na stropu, da se vse – vidi. Zdi se mi, da si uspešen osvajač ženskih src, partnerka mora biti goreča in strastna kot ti. Morda mora biti celo malce agresivna. Ena tvojih erogenih con je prejkone glava…božanje po laseh…(ali pleši, kaj vem!) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Kako pa to izgleda skupaj v postelji ON: sonce-devica luna-kozorog ascendent-tehtnica venera-lev mars-bik JAZ:sonce-kozorog luna-devica ascendent-škorpion venera-kozorog mars-tehtnica Ma me prav zanima kaj se bo iz tega speštalo Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uf, naum raj 0 reku nekaj si kar zadela za hvaljenje glih ne vem mogoce raje to, da je zame zadeva fajna, ce vidm da partnerica uziva!To me se bolj spodbuja, ipd.. To itak reče večina moških...samo pri podznaku Leva je to še bolj pomembno. Lev mora imeti občutek, da ga občuduješ, da je drugim všeč, to ga še bolj spodbuja. Partnerkin videz igra veliko vlogo. Hkrati pa, se mi zdi, da se neki drugega manjka tule vmes?? En planet se ni vstet (recimo, kot da bi izpustili modri nivo; in ne le upostevali spolnega; ki se itak prepletata)? Mogoce nisi upostevala Merkurja ali ipak??Merkurja sploh nisem upoštevala. Včasih si pri napisanih podatkih težko ustvarim sliko. Ampak, če je ta Merkur v Vodnarju... ups..ne bom.. Glava - toda se bolj desna in leva stran glave, predvsem desna (usesa) ja, ja...saj vem...samo tukaj smo na netu..spodobnost pa to... če je Venerea v Ovnu, je njen signifikator Mars, ki je v Škorpijonu.,.potem se ve, kam je treba... Plesast pa nism (prej obratno) Imaš še čas... Sicer pa, DOBRO TI GRE!! ---------- Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kako pa to izgleda skupaj v postelji To bi nam morala ti povedat... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kako pa to izgleda skupaj v postelji ON: sonce-devica luna-kozorog ascendent-tehtnica venera-lev mars-bik JAZ:sonce-kozorog luna-devica ascendent-škorpion venera-kozorog mars-tehtnica Ma me prav zanima kaj se bo iz tega speštalo Če že vprašaš, namesto da bi povedala, reciva takole: PRECEJ PREDVIDLJIVO. Ve se, kdaj bo, kako bo (in da ne bo nič strašansko novega, šokantnega itd.), koliko časa itd. Za marsikoga nezanimivo. Še večjo štalo delata oba Marsa in obe Veneri, ki sta v obeh horoskopih v (vsaj načelnem, torej po znamenjih sodeč) v kvadratih, kar obema (!) prinaša tisto "bi- ne bi" oziroma razne fore kao "zdaj bi lahko, pa ni čas" ali "pa zakaj ravno zdaj, ko moram peglat" ali "bomo jutri, ko bo čas" ali "včeraj sem mislila, da bo, pa ni bilo nič" in podobno. Nekako mimo, pa potem je, pa to ni pravo, pa bo boljše, pa malo na silo, pa malo glavoboli ... pogosto je tako pri takih aspektih. K sreči vaju zelo ven vlečeta navskrižna aspekta, in sicer VE-MA in MA-VE, ki sta v en par v trigonu, drugi pa v sekstilu, zaradi česar bosta čisto možno lepo mirno odživela svoje skupno spolno življenje brez večjih trzavic. Njegov Mars je tisti, ki vleče, tvoj ne. A z malo preračunljivosti Device se da včasih potrpeti, včasih je pa kar v redu, kajne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
asa 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ON: sonce-devica luna-kozorog ascendent-tehtnica venera-lev mars-bik JAZ:sonce-kozorog luna-devica ascendent-škorpion venera-kozorog mars-tehtnica Ona strast črpa iz Škorpijona, sramežljivost, nežno čutnost prstov ji daje Luna, Venera in Sonce pa zavzetost, ko njena želja zagori, je to močno, Mars daje lepoto in malo igrivosti- če je na njegovem asc bo ona resnično neučakana pobudnica. Pri obeh prevladuje zemlja, zemeljski užitki, fizični dotik to poudarja. (če bi bil zrak bi bilo o tem več govora kot akcije in tudi med "akcijo" klepetavost) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Še večjo štalo delata oba Marsa in obe Veneri, ki sta v obeh horoskopih v (vsaj načelnem, torej po znamenjih sodeč) v kvadratih, kar obema (!) prinaša tisto "bi- ne bi" oziroma razne fore kao "zdaj bi lahko, pa ni čas" ali "pa zakaj ravno zdaj, ko moram peglat" ali "bomo jutri, ko bo čas" ali "včeraj sem mislila, da bo, pa ni bilo nič" in podobno. Nekako mimo, pa potem je, pa to ni pravo, pa bo boljše, pa malo na silo, pa malo glavoboli ... pogosto je tako pri takih aspektih. ena frendica se ravno glede tega pritožuje pa ne znam svetovat... kako pa se človek znebi takšne premišljenosti? čvekaš lahko v nedogled o tem, pa nič...? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Uf, naum raj 0 reku nekaj si kar zadela za hvaljenje glih ne vem mogoce raje to, da je zame zadeva fajna, ce vidm da partnerica uziva!To me se bolj spodbuja, ipd.. To itak reče večina moških...samo pri podznaku Leva je to še bolj pomembno. Lev mora imeti občutek, da ga občuduješ, da je drugim všeč, to ga še bolj spodbuja. Partnerkin videz igra veliko vlogo.Ja, res je!Hkrati pa, se mi zdi, da se neki drugega manjka tule vmes?? En planet se ni vstet (recimo, kot da bi izpustili modri nivo; in ne le upostevali spolnega; ki se itak prepletata)? Mogoce nisi upostevala Merkurja ali ipak??Merkurja sploh nisem upoštevala. Včasih si pri napisanih podatkih težko ustvarim sliko. Ampak, če je ta Merkur v Vodnarju... ups..ne bom..Zakaj ne? A je kej tazga k ni za vsazga? Lahk mi das tut na OS, ce se ti lub.Glava - toda se bolj desna in leva stran glave, predvsem desna (usesa) ja, ja...saj vem...samo tukaj smo na netu..spodobnost pa to... če je Venera v Ovnu, je njen signifikator Mars, ki je v Škorpijonu.,.potem se ve, kam je treba... Ja, ti ves, jaz pa se ne Plesast pa nism (prej obratno) Imaš še čas...Mah, u familiji ni nuben plesast tko da?? edino ap, zna bit partnerski odnos precej 'razmisljajoc' :xx!: Sicer pa, DOBRO TI GRE!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 joj kok ta tema šiba! oona ful hvala... za odgovorček... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 ja, bi ji lahk skupi 1 darilo kupili Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Ko bi vedela kako izgleda s to osebo v postelji bi zagotovo sama povedala....a žal je nekaj res...vedno ima izgovor nima časa...bi rad pa ne utegne...in bla ,bla ,bla...no upam,da ko se bodo sanje uresničile se bom imela kaj razpisat... vseeeno hvala za odgovor sedaj vsaj vem kam prtisnit da zvonček zazvoni... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ehe, he! Tole mi je pa en fant napisal, ko sem imela 16 .rojstni dan kot posvetilo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ko bi vedela kako izgleda s to osebo v postelji bi zagotovo sama povedala....a žal je nekaj res...vedno ima izgovor nima časa...bi rad pa ne utegne...in bla ,bla ,bla...no upam,da ko se bodo sanje uresničile se bom imela kaj razpisat... vseeeno hvala za odgovor sedaj vsaj vem kam prtisnit da zvonček zazvoni... če pa ne utegne, pol pa samo rečeš HVALA ZA SODELOVANJE! In te ni več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Mihela, mi lahko na hitro poveš, če bom jaz kdaj srečala kakega pametnega, duhovitega , magnetičnega, karizmatičnega, bogatega gospoda, ki se ga ne bom naveličala, in se bom z njim poročila?? luna-vodnar 11 hišasonce-oven-1merkur-oven-1venera-dvojčka-2 hišamars-dvojčka-2jupiter-kozorog-10saturn-dvojčka-2 uran-tehtnica-7 neptun-strelec-8pluton-tehtnica-7chiron-oven-1north node vodnar-11south node-lev-5asc-zadnja stopinja rib-1Mc-strelec-10Vx devica-7Pt Fortune-dvojčka-3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mihela, mi lahko na hitro poveš, če bom jaz kdaj srečala kakega pametnega, duhovitega , magnetičnega, karizmatičnega, bogatega gospoda, ki se ga ne bom naveličala, in se bom z njim poročila?? Skromna punca ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Me mal firbec matra, pa morm za štos vprašat , kaki ljubimec je tale tipček: sonce - levluna - levasc - tehtnica (po vsej verjetnosti - nimam ure)venera - devicamars - ovenmerkur - rak - retroneptun - strelec - retro thx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Me mal firbec matra, pa morm za štos vprašat , kaki ljubimec je tale tipček: sonce - levluna - levasc - tehtnica (po vsej verjetnosti - nimam ure)venera - devicamars - ovenmerkur - rak - retroneptun - strelec - retro thx Jaz bi rekla, da je hiter, zaletav, strasten in da misli le na svoj užitek. Seks naj bi se po njegovem odvijal na osvetljenem odru,jasno, da bi le nanj svetil reflektor. Izgleda verjetno kot kak mačo. Rabi veliko občudovanja in je zelo eksploziven. Hitro ga mine navdušenje. je po moje bolj za avanture in zelo spontan.... Skratka:pogum in energija, ki ji manjka takta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Če je Asc. Tehtnica z Venero v Devici, potem izgled ni nujno najboljši. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, bi ji lahk skupi 1 darilo kupili He, he... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če je Asc. Tehtnica z Venero v Devici, potem izgled ni nujno najboljši. saj ni nujno, da so mačoti lepi, anede? Lahko samo robustno izgleda, sicer pa pravi, da za asc. v tehtnici ni sigurna. Če ima pa res štima tale aspekt venere in ASC. , pa zna res biti nelep Ampa, morda je pa po srcu dober ?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj ni nujno, da so mačoti lepi, anede? Lahko samo robustno izgleda, sicer pa pravi, da za asc. v tehtnici ni sigurna. Če ima pa res štima tale aspekt venere in ASC. , pa zna res biti nelep Ampa, morda je pa po srcu dober ??..hja, upam, da je vsaj po prsih kosmat... Okusi so pa tud različni, sploh če govorimo o mačotih. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.