Skoči na vsebino

Ljubimci in ljubimke

sokrates

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>xscratchx ena frendica se ravno glede tega pritožuje pa ne znam svetovat... kako pa se človek znebi takšne premišljenosti? čvekaš lahko v nedogled o tem, pa nič...?  :inocent:

SPROSTITEV!

Pa ne v onem klasičnem smislu kao "relaksiraj se pa globoko dihaj pa misli na naravo, cvetje" in tralala, ampak naj si vtepe v glavo, da je čisto v redu, če seksa, in da ji to preprosto pripada, če hoče, in da ni nič sramotnega, če vmes spusti kako štimo.

Ker sem čisto prepričan, da ima raznih predsodkov, strahov in napačnih prepričanj za izvoz.

Na primer "joj, kako bom izgledala, če mi pride" al pa "moram pazit da vse ostalo na rjuhi in da bo še kavč popacan" ter "joj, kako se sperma očisti" al pa "a so okna dober zaprta" in to.

Kaj od tega sigurno.

Vsekakor težavno in neprijetno. Ni za obsojat, ampak za pomagat kvečjemu. Z besedo, na primer.

Lep pozdrav!

:palec:

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Me mal firbec matra, pa morm za štos vprašat  x;)x  x:Dx , kaki ljubimec je tale tipček:

sonce - lev

luna - lev

asc - tehtnica (po vsej verjetnosti - nimam ure)

venera - devica

mars - oven

merkur - rak - retro

neptun - strelec - retro

thx

Seks na odru, pod reflektorji, primavera?

Jaz bi malo dvomil. Seks je tu precej klasičen, pa prej skrit kot ne. Zakaj?

Če ima slučajno res Tehtnico v ASC (kar mora biti vidno navzven), ima Vodnarja v peti hiši, Sonce in Luno pa v enajsti - bolj VODNAR kot kaj drugega, vsaj kar se ljubezni tiče.

Venera je pa v Devici (jako seksualno, se mi zdi, anede?), pa še v dvanajsti hiši, hiši skritih zadev. Poleg tega sta Mars in Venera v (načelni) inkonjunkciji (vsaj kar se znamenj tiče, saj rojtnega časa, da bi videli horoskop v celoti, ni). Inkonjunkcija pa zahteva prilagoditve, veselja tu ni.

Po mojem je tip ful mega orenk špon na večini področij, v seksu pa ne. Nima sreče tam in to mu tudi manjka - do popolnosti, jasno; ipak je močan Lev.

Da pa se hvali - kot kompenzacija! -, je pa za pričakovat. In to orenk. (Mislim, da imamo kak tak model tudi na LNF. :xx!: )

Vsekakor je možak sposoben in močan, pa zelo prijateljski, kar tudi veliko šteje. V seksu pa ne bi preveč pričakoval od njega.

x:)x

o kak dobro napisano x:Dx

To je dejstvo, da Devica se sekira, če je okna zaprta, vrata zaklenjena, rjuha in miljon nebodigatreba misli x:Dx potem šele se sprosti, če se le ne spomni še, da lahko še kje kaj škriplje ali kako kritiko pove ali si premisli, pa se hoče še stuširat, najboljše da gresta kar pod tuš... x:Dx

Kak Oven tu nima dovolj potrpljenja.

hecam se seveda, malo pa tud zares... x;)x

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

A da je situacija pol taka pravite? :o|o: x:)x

Tip je res sposoben, uspešen v tem kar dela, deluje malce karizmatično.... Bi res rekla, da ima Asc v Tehtnici,.. lahko se pa tud motim.

Hmm ... se pravi, da si bi blo treba pri tem tipu še kakega ljubimca omislit zraven, da bi bla slika popolna? :o|o: x:Dx

Pol me pa zanima, če je pa tale kej boljši ljubimec... :o|o: x;)x ? ... dvomim, da nama uspe kdaj pridet skup,...a me vseeno zanima x;)x

sonce - dvojček

Asc - lev

luna - riba

venera - dvojček

mars - lev

merkur dvojček

hvala x:)x

x:Dx Nee, ne, vi si kar duška dajte... x:Dx x:px

Pa ne se bat, da bi me vaše kritike kaj zlo odvrnile od kakega tipa... :vragec: Vseen je pa fajn bit mal pripravljen... x:Dx x^x

Aja... sej če boste kej zlo velik velik sfalil, vam bom itak poročala x;)x x:Dx

Oona,

mi lahko poveš še za to osebo ( ženska ) !! :8):

Sonce: Riba - 10 hiša

Luna: Strelec - 6 hiša

Merkur: Vodnar - 9 hiša

Venera: Oven - 10 hiša

Mars: Oven - 10 hiša

Asc: Rak

Lp.

santos x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>Oona,

mi lahko poveš še za to osebo ( ženska ) !! :8):

Sonce: Riba - 10 hiša

Luna: Strelec - 6 hiša

Merkur: Vodnar - 9 hiša

Venera: Oven - 10 hiša

Mars: Oven - 10 hiša

Asc: Rak

Lp.

santos x;)x

Ribica z ognjenimi vladarji ljubezni. Energična, hitra in zapeljiva...

Dum spiro, spero.

<{POST_SNAPBACK}>Oona,še za tega prosim poglej! x;)x

Sonce in Luna-Oven-5hiša

Venera in Mars-Oven-5hiša

Asc.Škorpijon,

Ooo, še en Oven..no, tale je res tipičen Oven. Ognjevit ljubimec, morda celo malce preveč zaletav. Avantur kolikor hočeš.

S škorpijonom se strastno ljubi in na koncu pobije. x:Ix

Dum spiro, spero.

Kdo koga? x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Kaj,a podleže? x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Nisem sploh nameravala preizkušat x:Dx ker ni po mojem okusu x:px x:Dx Je pa super sogovornik in gostitelj! :palec:

HONORE DE BALZAC

Jaz bi pa tega preizkusla, a se splača? xrolleyesx x;)x

Sun Taurus 10

Moon Sagittarius 04

Mercury Taurus 09/10

Mercury is technically near the end of house 9 and is interpreted in house 10.

Venus Aries 09

Mars Aries 09 d

Jupiter Gemini 10

Saturn Leo 12

Uranus Scorpio 04

Neptune Sagittarius 05

Pluto Libra 03

True Node Libra 03

....aja pa asc. ma leva... x:Dx

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

x:Dx x:Dx Hehe, kaj smo navalili na tole temo... Zdej bi pa kar vsakmu radi v krevet gledal x:Dx x;)x :yumy:...

:palec: Ena full velika hvala vsem za razlago tistega tipčka (z domnevnim asc v vagi)... okol katerega mam res občutek, da zna bit ta pravi zame... (le cajt še ni ta prav, da bi prišla skup :inocent: :8): )...

Pravijo namreč, da enostavno veš katera oseba je prava,...in mene zdej prav zanima, če se bo ta občutek v parih letih tud res potrdil. :o|o: x:Dx x;)x

Drugač mam pa trenutno kolega, s katerim nama najbrž ne bo uspel pridet skup,... Razlog: njegova dvojna narava najbrž. Ne morem ga čist pogruntat... Deluje mi tak potuhnjen dvojček (pride do izraza bolj asc), čeprav glede na podatke ima kar dost v dvojčku.

Če se komu da, bi bla kake info iz telih podatkov zelo vesela,... da vidim, če ga sploh prav dojemam x;)x

sonce - dvojček

Asc - lev

luna - riba

venera - dvojček

mars - lev

merkur dvojček

če pa ne, pa tud prav... x;)x

Hvala x:)x

<{POST_SNAPBACK}>kljub temu, da ne vem njenega časa rojstva...mislim, da to pove bolj malo! :o|o:

Thanks Oona! :palec:

V astrologiji ne obstajajo slaba in dobra znamenja. Vsa znamenja so dobra. Mi sami si pa moramo poiskati tisto kar nas privlači. Ascendent pove kako se obnašamo navzven, kako nas drugi vidijo, na vsak način pa mi to nismo..razen če je v ascendentnem znamenju Sonce ali Luna ali morda kak osebni planet/vladar. Sonce naj bi bil cilj h kateremu gremo in mi vsi bi morali živeti znamenje svojega Sonca, ne Ascendenta. Luna je način čustvovanja...

Razni dovtipi, kakšen je kdo..mah...to so astrološke debate, ki si jih nekateri neznalci lahko prevedejo narobe.

Vsak par funkcionira po svoje. Eni so skupaj zato, da ustvarijo dobro firmo, drugi se strastno ljubijo, spet tretji strastno prepirajo..torej..mi vsi..po svojih planetih si poiščite sorodna znamenja, pa z njimi dobro seksajte, se ljubite, prepirajte ali delajte!

Srečno! x:Xx

Dum spiro, spero.

<{POST_SNAPBACK}>V astrologiji ne obstajajo slaba in dobra znamenja. Vsa znamenja so dobra. Mi sami si pa moramo poiskati tisto kar nas privlači. Ascendent pove kako se obnašamo navzven, kako nas drugi vidijo, na vsak način pa mi to nismo..razen če je v ascendentnem znamenju Sonce ali Luna ali morda kak osebni planet/vladar.  Sonce naj bi bil cilj h kateremu gremo in mi vsi bi morali živeti znamenje svojega Sonca, ne Ascendenta. Luna je način čustvovanja...

Razni dovtipi, kakšen je kdo..mah...to so astrološke debate, ki si jih nekateri neznalci lahko prevedejo narobe.

Vsak par funkcionira po svoje. Eni so skupaj zato, da ustvarijo dobro firmo, drugi se strastno ljubijo, spet tretji strastno prepirajo..torej..mi vsi..po svojih planetih si poiščite sorodna znamenja, pa z njimi dobro seksajte, se ljubite, prepirajte ali delajte!

Srečno! x:Xx[/color]

Kar se tiče tega kar si navedla, mi je vse jasno...že prej mi je bilo... ! :inocent:

Saj ne iščem ženske, ki bi mi ustrezala...sam sprašujem, nič več ! x:Dx

Thanks! x:Xx :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

• 2 months later...

Oona, please še zame (kr povej direkt da sem sex addict x:Dx ), pa za nekoga še.....

Jaz:

Sonce SCO 6.hiša

Luna Vodnar 10.hiša

Venera Strelec 8.hiša

Mars Devica 5.hiša

Merkur Tehtnica 6.hiša

ASC Dvojček

On:

Sonce BIK 10.hiša

Luna Strelec 5.hiša

Venera Bik 10.hiša

Mars Oven 10.hiša

Merkur Oven 10.hiša

ASC Rak

x?x

Hvala lepa!

xsrcx

Scio mi nihil scire

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...