Skoči na vsebino

Ljubimci in ljubimke

sokrates

Recommended Posts

• 1 month later...
<{POST_SNAPBACK}>Torej nas še vedno zanima kako astrologija in seks.

Krasno.

Vse dobro,

Mihela

mihela,se jaz bi te prosila ,da mi kej poves o moji ljubezni in seksu...

24.07.1979 03:10 sempeter pri gorici

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Deli na socialnih omrežjih

Kakšna ljubimka sem....?? .. hmmm, to seveda morajo povedat drugi :)... kaj pa bi s pomočjo astrologije lahko povedali o ..... :eek: :8):

sonce - devica (2. hiša)

luna-strelec ( 5. hiša)

ascedent -lev ( 1. hiša)

venera - lev (12. hiša)

mars - škorpijo (4. hiša)

Prosim za kak komentar in hvala že v naprej... x:)x x;)x

LP

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Ja, v moji natalni katri je aspekt: Venera kvadrat Mars.

Sonce, luna, venera, ascedent in mars med seboj v natalni karti tvorijo še naslednje aspekte:

Sonce kvadrat Luna

Luna trikotnik Venera

Luna trikotnik Ascendent

Venera konjunkcija Ascendent

Mars kvadrat Ascendent

LP.

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Haha, jaz mam venero v kvadratu z marsom(ki je btw se v konjunkciji s saturnom, tko da je venera v obenem se v kvadratu s saturnom), poleg tega pa je taista venera se v opoziciji z neptunom(vsi aspekti v obrisu 1 stopinje). Tko da... po mojem kle me pa res zelo tezko kdo poseka... A obstaja se kaka slabsa kombinacija aspektov za ljubimca??? x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Ja, v moji natalni katri je aspekt:  Venera kvadrat Mars.

Sonce, luna, venera, ascedent in mars med seboj v natalni karti tvorijo še naslednje aspekte:

Sonce kvadrat Luna

Luna trikotnik Venera

Luna trikotnik Ascendent

Venera konjunkcija Ascendent

Mars kvadrat Ascendent

LP.

Mislim, da si v osnovi prijetna in prikupna ženska, ki deluje tudi karizmatično, vendar v ljubezenskih zadevah, nisi povsem enostavna. Vidi se notranji razkol, neharmonijo med ženskim in moškim principom sekualnosti, hkrati pa tudi med ženskim in moškin principom sploh. Kar pogosto prinaša vroče hladne odzive, enkrat zelo za spolnost , drugič na ne. Veliko neprijetnih dogodkov povezano s spolnostjo. Neko nezadovoljstvo in težave pri uskljevanju v odnosu z nasprotnim spolom. Ker je Venera kotna je zadeva toliko bolj izražena, in ker je Mars v 4. hiši se to odraža predvsem v domu, v zasebnem življenju, to tudi močno vpliva na zasebno življenje. Mislim, da da ima svoj izvor, (sploh če je IC v znamenju škorpijona) v neuskaljenosti staršev, torej matere in očeta, njuna zveza, njuna nesoglasja vplivajo nate.

Vse dobro,

Mihela

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Vidi se notranji razkol, neharmonijo med ženskim in moškim principom sekualnosti, hkrati pa tudi med ženskim in moškin principom sploh. Kar pogosto prinaša vroče hladne odzive, enkrat zelo za spolnost , drugič na ne.

Ja drži, vendar poznam kar nekaj žensk s konjukcijo venere in marsa, ki pa imajo to konjukcijo usmerjeno v močno spolno slo in bi po domače rekli, da so prave " radodajke." x;)x

kaj pa jaz? :sori:

mihela,prav rada bi se tvojo interpretacijo videla.no ,sicer ce ti ni odvec....

....vse dobro,a ne? x:Dx x;)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Mihaela , hvala x:)x x;)x

.. res je, da me okolica vidi kot prikupno, a vseeno malce zvišano osebo, saj nimam problemoov pri navezovanju prijateljskih stikov, res pa je, da pridejo težave, ko bi se naj razviko "kaj več".. . delujem hladno, v veni pa poteka boj....

... glede problemov, prepirov med staršema.... oče in mati se nikol oz. zelo zelo redko prepirata, ni nekih večih nesoglasij, res pa je , da je njun odnos v časih bolj hladen....oče velik v službi, mam pa se vedno velik pogovarja in izraža naklonjenost in tut v lajfu ni nikol primanjkovalo ljubezni ali materialnih stvari.... res pa je, da sem že od mladega spremljala sorodnike- teto sin strica- ( nekja let smo tudi skupaj živeli) tam pa je res GROZNO- in nekako je to raslo v meni--- kaj pa če jaz dobim takšnega moža??... jaz že ne bi mogla živeti v takšnih razmerah... in podobno... podzavestno sem primerjala razmere doma in pri sorodnikih, kjer sem preživela kr neakj časa asaj smo hodili na kmetijo velik pomagat.....

LP

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

<{POST_SNAPBACK}>Ja drži, vendar poznam kar nekaj žensk s konjukcijo venere in marsa, ki pa imajo to konjukcijo usmerjeno v močno spolno slo in bi po domače rekli, da so prave "radodajke." x;)x

x:Ox x:Ix x:Dx x:Dx x:Dx ....pismu, še dobro, da se držim enega.... kaj bi blo, če bi bla frej.... :inocent: :8): x:o)x xcivx x:Dx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

gledam ena miška tlele, Vodnarka, asc škorpijon, pa luna v devici (le kje jih staknem) ampak :D a nima bobnar nekaj podobnega pomislim... ;) no anyway sem radoveden
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

vodnarke smo tabol..heheheehe

paz se nas......:))))) tempo tempo.))))

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

Kaj je pa narobe z luno v devici??? :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pa kaj bi olepševala, puncaLunca - Luna v Devici daje v najboljšem primeru tisto, kar si napisala ti, v malo slabšem primeru pa čustveno preračunljivost in ohlajenost. Taka oseba te zna takoooo prijetno z mrzlim tušem pošpricat, ko prideš preblizu ... :xx!:

x:Dx x:Dx

Zdej ste me razkrinkali. xrolleyesx

Frank Zappa

jaz tud v glavnem take poznam, jih je pa ipak ene par ZELO TOPLIH (ja, res je) s takim polozajem. xyesx

(*pa nic vrocega v asc, clo 'hladno' sonce tud v dveh primerih)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...