Skoči na vsebino

Ljubimci in ljubimke

sokrates

Recommended Posts

Verjetno pa ce je taka lunca v conj. z jupirom daje le malo bolj toplo osebico, a???

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Bol toplo osebico bol širokega srca ...

x:Dx

Pa mamo ma super!

x:Dx

Pa tale conj. je se v conj. z MC, tko da mama je v mojem primeru res ENA SAMA, LUC SREDI TEME, KAKOR ZVEZDA JE... boljse si res ne bi mogu zamislit!!! :palec: :palec: :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Ma tvoj Tim tut slucajno tale aspekt v chartu???

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Pa kaj bi olepševala, puncaLunca - Luna v Devici daje v najboljšem primeru tisto, kar si napisala ti, v malo slabšem primeru pa čustveno preračunljivost in ohlajenost. Taka oseba te zna takoooo prijetno z mrzlim tušem pošpricat, ko prideš preblizu ...  :xx!:

x:Dx  x:Dx

:wOOt: x:Dx x:Dx x:Dx

spet se mi je na bolš poslabšal

a luno jupiter?

ne rabi, je dost vroc (kljub asc v dvojckih in morju vodnarjev), ma pa tud luno v biku, slednja pa je v trigonu z jupitrom.

ena moja zlo dobra frendica ima luno v devici in je taka topla oseba (dvojcek, je pa res, da jo ima v konj. s plutonom), pa en moj ex... hm, 'tip', recimo, sicer kozorog. sam zanj pa se ne sopmnim, kaj je bilo kaj se zraven, asc mensezdi je bil prav tako devica al pa vodnar...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>a luno jupiter?

ne rabi, je dost vroc (kljub asc v dvojckih in morju vodnarjev), ma pa tud luno v biku, slednja pa je v trigonu z jupitrom.

ena moja zlo dobra frendica ima luno v devici in je taka topla oseba (dvojcek, je pa res, da jo ima v konj. s plutonom), pa en moj ex... hm, 'tip', recimo, sicer kozorog. sam zanj pa se ne sopmnim, kaj je bilo kaj se zraven, asc mensezdi je bil prav tako devica al pa vodnar...

Pol ma tut on super mamo. A tvoj sin ma asc. v dvojckih???Pol je pa isti combo k moj fotr Riba-asc. dvojcek, no edin on ma luno v raku, za pop... zajeban in nerzumljiv clovk, verjetn je tvoj sin bl v redu, ga vsaj lunca mal prizmelji!!

Frank Zappa

Tim je pri nas 'najbolj normalen'. resen in tko, mu ZELO dela luna v biku.

Zlo je moder.

jaz nisem tolk spet ok mama, mam pa res eno dobro lastnost, ki odtehta par drugih, zoprnih - namrec, velik razumem... se da zment z mano, ne kuham mule in tko...

Tolk sm pa ze ok.

Drugac sem pa nedosledna, ne prenesem patetike (ko je bil cist pikrich, sem mu recimo rekla - s stekas? xDDx, da se je par mladih obrnilo -na prehodu za pesce- pa se jim je hecno zdel, ko prakticno dojencu recem stekas, namesto a si razumelckal? :P ;) a bova jabolckA papckickala? :D :D xrolleyesx

Tko da sem glih na meji - sem jasno tud sama mama, 'tigrica', ce je potrebno, v glavnem se mi pa to zdi cist pretiran tole vse in v bistvu mi je mal mim, da je enim to osnovni point v lajfu - bit mama... vse vlozijo sam v froce.

napaka, po mojem.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tko da sem glih na meji - sem jasno tud sama mama, 'tigrica', ce je potrebno, v glavnem se mi pa to zdi cist pretiran tole vse in v bistvu mi je mal mim, da je enim to osnovni point v lajfu - bit mama... vse vlozijo sam v froce.

napaka, po mojem.

:palec:

moja mama je tud tko nekak.in mi je bilo vsec ,ko je enkrat rekla,da je po njeno tko,da clovek dobi ob rojstvu otroka,otroka sam na "posodo"...da se z njim ukvarja ,dokler je to potrebno...in ko otrok zacuti ,da hoce stran mu je to treba dopustiti prav tako kot njegov prihod.nekatere mame pa vse v to vlagajo in zaradi tega potem tudi vse mozno od njih pricakujejo,ker so kao toooolk dale za njih.to po moje ni prav.meni je bila vzgoja moje mame ful vsec...bila mi je blizu,ko sem jo potrebovala in nikoli ni delala panike,ko sem se oddaljila.pusti mi ziveti,kot sama hocem...ravno zato,ker me ze od rojstva ni jemala ,kot njeno last in ni vlagala svoje energy sam vame,ampak tudi v svoj vzporedni lajf.in zato sem ji hvalezna in zadovoljna ,da ji nisem nikoli bila v breme in da nad mano ni bila nikoli razocarana.pa ne da sem prfekt hcer,ampak nikoli ni postavljala ne pogojev in ne pricakovanj.zato tud ni razocaranja.

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>nekatere mame pa vse v to vlagajo in zaradi tega potem tudi vse mozno od njih pricakujejo,ker so kao toooolk dale za njih.
ja, 3/4 folka ttkole fura nekak...

'vse sem ti dala'... xrolleyesx

v resnici pa si si glih lastila.

Picasso

tocno tko. :palec:

mam frendico,ki ji mati se pri 30-ih tezi za izhode ven,pa kdaj lahko,pa kdaj ne....

kr neki.in ,ko vprasam frendico,zakaj ji to sploh dovoli,mi rece:joj,ves ce pa je mama sama doma,osamljena,pa je ne morem tko same puscat doma,je tolk navezana name.

misli tu mach!pa kaj se...pa kdo je tle komu mama.ona ne hodi ven,ker je mama ne pusti..in to zaradi njene osamljenosti.ma fak of,mislim.posesevnost pa taka,da ne govorim kam to vodi,ta egoizem in nespostovanje...do svoje lastne hcere.halo?!

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>sam hčera bi se pa tud lahk pr 30ih postavla zase :ermm:

to itak,sam bo treba kej zase nardit...in popkovine se resit...sam sem njeno mati omenjala,glih ko je tekla beseda o mamah. x;)x

shakti gawain

Hihi pr 30ih jao jao... js morem tud zdej prej ko sem bil mlad sem lahko kar sem hotel, zdej pa k živim pri babici me par dni grdo gleda če ne povem kam grem....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ga ni recepta,kdo je bojši kdo slabši..dva se morta pač skup kresnt..da trgata gate in rabta gas masko..pa je to wow noro...skratka kombinacija je važna..jest pa ti.......kapiš? x;)x x8Dx

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

<{POST_SNAPBACK}>:palec:

moja mama je tud tko nekak.in mi je bilo vsec ,ko je enkrat rekla,da je po njeno tko,da clovek dobi ob rojstvu otroka,otroka sam na "posodo"...da se z njim ukvarja ,dokler je to potrebno...in ko otrok zacuti ,da hoce stran mu je to treba dopustiti prav tako kot njegov prihod.

Prava mama otroka brcne iz gnezda, ne pa da mu dopusti, da odide x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

taprava mama otroka ne navezuje nase...ampak mu doppusti odrasti......

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

<{POST_SNAPBACK}>Sonce in Luna Škorpijon Asc.Levinja x:px  x;)x

:eek: :eek: :palec:

Frank Zappa

A sem kaj narobe reku??Sam da more bit hud combo.A zdaj se pokomentirat ne smem???? :sori:

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...