Samson23 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Dej ga no srackat Aiwek moj!!!Sej tvoja sco.-koz.-riba komb. je tut huuuda, no. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 še pojma nimaš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> še pojma nimaš Preseneti me cez par uric.Zdele se mal diplomsko skup stepam, pol sm pa tvoj!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zdej ste me razkrinkali. hahaha pa pr men tega niiiiiii.((())))) no tuša...... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 sam neki....ko vas človek takole bere..pa nima pojma o vseh teh bajtah,pa kolibah..ma alora kje se to da naučt..al pa pogledat...al morš met že kar dar,da te stvari vidiš aaa? prašam ne me tepst! Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sam neki.... prašam ne me tepst! Sej te ne bi. Bi raj kej druzga! Sej veš, kva znate bjondike najbol! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 hahaha ti bom dala bjondo...... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hahaha ti bom dala bjondo...... Ti kr, sam pohit, do Norveške je dalč! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> To lohk pol prakticiraš, mi zlo paše, sam raj u živo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 kwa maš za en podpis......aaa Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kwa maš za en podpis......aaa Tak k beybam paše! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 sploh če orenk po žagarju potegneš z jezikom...))))) hehehehee Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sploh če orenk po žagarju potegneš z jezikom...))))) hehehehee You welcome! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 a.............. Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sam neki....ko vas človek takole bere..pa nima pojma o vseh teh bajtah,pa kolibah..ma alora kje se to da naučt..al pa pogledat...al morš met že kar dar,da te stvari vidiš aaa? prašam ne me tepst! Mal feelinga je že treba imet pa dobro intuicijo. Pa čimveč kart je treba tekom let izdelat pa swašta. Mene to že od nekdaj zanima, že dolgo se spravlajm na kak tečaj astrologije. Sem se pa sama prikopala do vsega (bajte, barakice, aspekti...) z branjem vseh astroloških knjig in člankov, ki so mi kdajkoli prišli pod roko. Pa tule je tudi ogromno podatkov. Mene najbolj zmede , ko sta denimo v nekem chartu 2 aspekta, ki sta sicer zelo močna, ampak se popolnoma izključujeta. Tu se zaplete, ker ne vem, kateri je močnejši... Vem, da sem laično naložila, ampak jaz tko bolj po domače... Drgače pa je zelo uporabna starn astro.com. Tam se ful naučiš aspektov. Sem se pa zadnjič lotila vladarstev hiš po Borisovi zaslugi, ki jih je tak fajn predstavil enkrat in mi je kar jasno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Jaz imam Marsa v Devici, pa vsakega ljubimca najprej stuširam. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astrotalisman 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz imam Marsa v Devici, pa vsakega ljubimca najprej stuširam. Pa ti veš, da moraš vodo prej prekuhat? Citiraj Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa ti veš, da moraš vodo prej prekuhat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz imam Marsa v Devici, pa vsakega ljubimca najprej stuširam. Jaz pa imam Marsa v Dvojčkih in se najprej fino pogovorim... da vidim, če ima kaj v glavi (zgornji ) Menda ga ne tuširaš z mrzlo vodo ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa ti veš, da moraš vodo prej prekuhat? kaj pa vodni kamen, ki potem ostane? ta tudi ni zanemarljiv! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A sem kaj narobe reku??Sam da more bit hud combo.A zdaj se pokomentirat ne smem???? Lahko,lahko! Saj je hud kombo! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Po izkusnjah sodec bi si tezko boljsi combo zamislil. Mogoce bi dal edinole nekaj v dvojcke, da bi blo prisotne se nekaj zelje po experimetiranju in ne sam gola strast...ceprav tut to sploh ni slabo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 jst pa v skorpiji, torej kwa pol ----------------Jaz pa imam Marsa v Dvojčkih in se najprej fino pogovorim... da vidim, če ima kaj v glavi (zgornji )Menda ga ne tuširaš z mrzlo vodo ? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.