triple x 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Po izkusnjah sodec bi si tezko boljsi combo zamislil. Mogoce bi dal edinole nekaj v dvojcke, da bi blo prisotne se nekaj zelje po experimetiranju in ne sam gola strast...ceprav tut to sploh ni slabo... Sej si ga težko! Jz še nism bolšga odkriu! Dvojčka ma pa pr men dost! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa ti veš, da moraš vodo prej prekuhat? Maš ziher Venero v Devici, da to veš! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz marsa v kozlu in vsako najprej zmučim In ker Kozorogu vlada Saturn, bog časa, si ženska ziher za dolgo zapomni, kdo jo je ... zmuču . (Pol je pa odvisen od tega, kaj je SAMA mela od tega - al se te bo izgonila al te bo pa stalno znova klicala. De b jo spet mal ... zmuču ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>In ker Kozorogu vlada Saturn, bog časa, si ženska ziher za dolgo zapomni, kdo jo je ... zmuču . (Pol je pa odvisen od tega, kaj je SAMA mela od tega - al se te bo izgonila al te bo pa stalno znova klicala. De b jo spet mal ... zmuču ) ha ha dream......se že prej nehamo trudit.... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 najboljši ljubimke in ljubimci smo pa itak škorpijoni.. vsak za svoje navija.. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Se strinjam! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 no ja.....strast mate že..sam naprejx?x Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Vse kar češ, ne sam strast.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 haha to je pa že tuk vas pa šišamo pol naprej vodnarji..... ajd nočko grem ajat..papa Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Ja,pa ja! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 hehe sevede no.....sej ne rečem škorpijoni ste nori itak ..mater mam mravljince po teles,če se sa spomnim...mmmmmmmmm ampak vodnarji smo a itak vštric z vami..heheheheh tak da.....jihaaaaaa Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Da se o strelčkih z luno v škorpijonu sploh ne menmo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa kaj bi olepševala, puncaLunca - Luna v Devici daje v najboljšem primeru tisto, kar si napisala ti, v malo slabšem primeru pa čustveno preračunljivost in ohlajenost. Taka oseba te zna takoooo prijetno z mrzlim tušem pošpricat, ko prideš preblizu ... :xx!: Edina zadeva, ki jo imam v devici in celo v 12 hiši Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> najboljši ljubimke in ljubimci smo pa itak škorpijoni.. vsak za svoje navija.. Punce, kdo je najboljši med ljubimci in ljubimkami, bodo fantje povedal, brez veze, da se me hvalmo, sicer pa škorpion nč ne more, če ima recimo venero v konjukciji s saturnom, pol lohk samo sanja. Njegov sonček o seksu lahko samo sanja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Punce, kdo je najboljši med ljubimci in ljubimkami, bodo fantje povedal, brez veze, da se me hvalmo, sicer pa škorpion nč ne more, če ima recimo venero v konjukciji s saturnom, pol lohk samo sanja. Njegov sonček o seksu lahko samo sanja. V barvah ... Vse pozicije zna na pamet. In zvoke zraven tudi Če ima koristnega Merkurja, zna to TAKO napisati, da polovici bralcev pride ... Samo v postelji nič ... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Edina zadeva, ki jo imam v devici in celo v 12 hiši Edino, kar pa mene v zvezi s to tvojo Luno v Devici v 12. hiši zanima, je pa to, kakšne aspekte ima? Ker če nima ZELOOOO dobrih, je to grdo depresivna in preobčutljiva zadeva. Kar pa pomeni, da se je tisti tako nasmejani smeško, da so mu ušesa preblizu, tam znašel čisto zaradi poze tam al kva ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 :xx!: Ni ga čez vodnarke, je rekel škorpijon xDD Melissa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>V barvah ... Vse pozicije zna na pamet. In zvoke zraven tudi Če ima koristnega Merkurja, zna to TAKO napisati, da polovici bralcev pride ... Samo v postelji nič ... :xx!: Pa če bi bil še vsaj tolk simpatičen, kot ti Bern, k znaš človeka nasmejat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> :xx!: Ni ga čez vodnarke, je rekel škorpijon xDD Melissa S kom zdej neki ne štima - z vodnarkam al s tem škorpijonom? Hehe, Vodnarka in Škorpijon - če sta vsaj približno "taprava" - imata med seboj lako samo odnos "ko je jači, taj tlači". Vojna s primesmi seksa? Za Škorpijona bi to kar bilo, za Vodnarko pa ... Ker da bi bla vpiljena na seks, mora met pa Vodnarka kaj zlo posebnega v horoskopu ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Čestitam Bern! Tudi tako je bilo Še sedaj ne vem kdo je bil " jači" . Vodnarka pa hm, kdo pa se bo večno bojeval Me pa res zanima ,kaj je to nekaj posebnega? A mi lahko prosim poveš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 http://www.astro-star.net/seks/ Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>http://www.astro-star.net/seks/ Hehehehehehehe Fuck, dva škrpjona skup dobiš pa fajjjjjjrrrrrrrr! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}><{POST_SNAPBACK}>http://www.astro-star.net/seks/sem jaz tako zahtevna ALI je ta opis res grozen... Ti s preveč zahtevna! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>haha... Kak pa drgač kej vagica? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 porkaduš.....koje izmišljotine....a pa je mene lunca druga obsijala.noooooooooooooo ko sem prlezla na svet...... bemti nakladanja :vrag :xx!: :xx!: ec: :!!: :!!: :!!: Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.